Ωραιο το εργαλειο.καλοριζικο γιωργο
Ευχαριστώ ευριποΩραιο το εργαλειο.καλοριζικο γιωργο
Οι δύο ποιό αναγνωρίσιμοι σουγιαδες:
Κωσταντινε καλημερα τους εχω και τους 2 σουγιαδες ειναι ποιοτικα εργαλεια και τα 2 το καθενα για τη δουλεια του ,Ποσο κανει ο BUCK 110 σκεφτωμε να τον πουλησω τον εναΟι δύο ποιό αναγνωρίσιμοι σουγιαδες:
Πήρα για δώρο έναν slim no10 που τον έχω πάρει και στον πατέρα μου για γδαρσιμο και πηρα και εναν νο8 καρυδιά για την αφεντιά μου για all around χρήση.Ποιους πήρες Στέφανε; Για το κυνήγι ποιος θα ταίριαζε καλύτερα λες;
Αναλόγως το μοντέλο Νικόλα από $46 μέχρι $1,500Κωσταντινε καλημερα τους εχω και τους 2 σουγιαδες ειναι ποιοτικα εργαλεια και τα 2 το καθενα για τη δουλεια του ,Ποσο κανει ο BUCK 110 σκεφτωμε να τον πουλησω τον ενα
Μανθο έχω ακριβώς τον ίδιο από το 1995 που πήγα στρατο. Το πριονακι έχει φτιάξει αμετριτες φιλαχτρες.δεν εχω τσεκάρει μεταφορικά αλλά ο Γερμανός εχει καλές τιμές ..
https://www.markusheucher.com/en/knives-sharpener/pocket-outdoor-knives.html?limit=96&p=1
εχω το ποιο κάτω victorinox και πραγματικά τα σπάει .. πολύ χρήσιμο !
εκείνο το πριονάκι ειναι απίστευτο !!
![]()
δεν εχω τσεκάρει μεταφορικά αλλά ο Γερμανός εχει καλές τιμές ..
https://www.markusheucher.com/en/knives-sharpener/pocket-outdoor-knives.html?limit=96&p=1
εχω το ποιο κάτω victorinox και πραγματικά τα σπάει .. πολύ χρήσιμο !
εκείνο το πριονάκι ειναι απίστευτο !!
![]()
Πράγματι πολύ χρήσιμα και κόμπακτ εργαλεία για εμάς σίγουρα απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού, πρόσφατα ένας πελάτης ιταλός μου χάρισε δύο κομμάτια και εμπλουτισα λιγο την μικρή συλλογή μού.Μανθο έχω ακριβώς τον ίδιο από το 1995 που πήγα στρατο. Το πριονακι έχει φτιάξει αμετριτες φιλαχτρες.
Καλημερα σε ολους, victor inox εχω 6-7 στη συλλογη μου διαχρονικη αξια το πριονακι και ποιο πολυ το τσιμπιδακι μου εχεη χρειαστη πολλες φορες να βγαλω αγκαθια στο κυνηγι ,εχω εναν του πεθερου μου που ειναι πανω απο 30 χρονων και δεν εχει παθη τιποταΠράγματι πολύ χρήσιμα και κόμπακτ εργαλεία για εμάς σίγουρα απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού, πρόσφατα ένας πελάτης ιταλός μου χάρισε δύο κομμάτια και εμπλουτισα λιγο την μικρή συλλογή μού.
upload image free
Πράγματι, συμφωνώ, το τιρμπουσόν είναι άχρηστο σήμερα, και απορώ γιατί εξακολουθούν να το βάζουν σχεδόν σε όλους τους σουγιάδες !!! Και το μόνο που κάνει είναι να χαλάει τη λαβή, την αίσθησή της στο χέρι !!!κατσαβίδι για κανενα μερεμέτι επι τοπου αντι για τριμπουσον που έχουν πολλά!