Σουγιάδες και Μαχαίρια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλοδουλευτο Παναγιώτη!
Πολύ αποτελεσματικό!
Το νου σου στις μύτες των μαχαιριών!
Ευχαριστώ Γιάννη ,έχω αρχίσει και βλέπω βίντεο στο tube και παρατηρώ ότι όταν φτάνουν στη μύτη σταματάνε την ταινία και το ξεκινάνε πάλι από την αρχή.

Ευχαριστώ Γιάννη ,έχω αρχίσει και βλέπω βίντεο στο tube και παρατηρώ ότι όταν φτάνουν στη μύτη σταματάνε την ταινία και το ξεκινάνε πάλι από την αρχή.
Ναι ... Αν το αφήσεις περισσότερο στην μύτη θα στην "φάει"

Μια δοκιμασμένη πρόταση για σουγιά γύρω στα 50 € ;
Φίλος μου σε διπλανό σου νησί που κυνηγάει πέρδικα - μπεκάτσα και το βάρος που κουβαλάει μετράει πάρα πολύ, έχει καταλήξει μετά από πολλές δοκιμές να κουβαλάει έναν οπινελ inox σε ν7. Με αυτόν άνετα καθαρίζει τα εντόσθια ενός κουνελιού ή μιας πέρδικας ή να κόψει κανένα μανιτάρι η να καθαρίσει ένα φρούτο. Του έφτιαξα λοιπόν έναν παρόμοιο με τον δικό μου παρακάτω, ώστε να δένεται αν θες με ένα ελαφρύ σχοινάκι στο γιλέκο και νά μην χάνετε εύκολα. Μπορεί επίσης να κρεμαστεί από τον λαιμό με πετονιά ή να κρεμαστεί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στη ζώνη. Είναι φθηνός και κοφτερος και τον αντικαθιστάς εύκολα. IMG_20230318_154548.jpg

Ξεκίνησες με το κορυφαίο ακονηστηρι που κατέχεις ?
Βλέποντας ένα βίντεο ,έλεγε ότι οι ταινίες είναι 120,220,800,3000,6000 , επειδή δεν ξέρω αγγλικά όταν τα μαχαίρια που θέλεις να ακονισεις,κόβουν αλλά όχι στο επίπεδο που θέλεις πρέπει να τα περάσεις από το πιο χοντρό 120 η μπορείς να ξεκινήσεις από 800 πχ;;

Status
Not open for further replies.
Back