Καλημέρα, αφού με πείσατε να πάω μόνο για όπτιμα κάννη και έχω αρχίσει και βγαίνω αισθητά εκτός budget μπήκε στο παιχνίδι και αυτή η επιλογή λόγο δόσεων. http://www.specialforces.gr/fabarm-h-38-silver.html Βέβαια θα ψαχτώ λίγο ακόμα μήπως βρω κάτι σε 391 με optima αλλά και η Η38 με 130€ το μήνα είναι "τίμια" επιλογή πιστεύω.
το δέχομαι φίλεΜάκη, δεν ξέρω αν ο ενθουσιασμός καταλαγιασε κατόπιν δοκιμής τους ή καταλαγιασε σε θεωρητικό επίπεδο, πάντως για μένα τα Muller τόσο τα feartherlite όσο και το κυνηγητικο Ufo, είναι καλύτερα από τον ανταγωνιστή που θεωρείται μια ακριβή σειρά της Brilley, oxide νομίζω λέγεται.
Και εμένα ένα colonial thinwall 3***εσω έξω ported σε Rem δεν με ευχαρίστησε.το δέχομαι φίλε
μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι ένα τσόκ μπορεί να βελτιώσει αφάνταστα μια κάννη όπως και μπορεί να την υποβαθμίσει......θέλει ψάξιμο η τύχη
έχω χρησιμοποιήσει πολλά τσοκ :
τα χειρότερα ήταν 4 colonial που είχα πάρει για το Β425
τα καλύτερα ένα skeet midas το οποίο το χρησιμοποίησα σε 4 0πλα browning πάντα με τέλεια αποτελέσματα
και ένα seminole 2* που έχω στην greystone το οποίο πρέπει να το δεις στην πράξη για να πιστέψεις τι κάνει![]()
φιλε τασο και εγω το ιδιο προβλημα ειχα στην tecnys και δυστυχως οπως εμαθα πολλες περιπτωσεις....Όπως είχε έρθει στην Ελλάδα η teknys την είχε παρει ένας φίλος κ μέσα σε ενα τρίμηνο του έσκασε το χρώμα στη βάση..την πήγε πίσω και πήρε την greystone αν θυμαμε καλά..Ίσως να ήταν αστοχία υλικού και μεμονωμένη περίπτωση..
τασο μου εβγαλε τα ¨σκασιματα¨πανω στην ασημενια βαση μετα την εγγυηση και δυστυχως η beretta δεν το καλυψε.....οπως εγραψα και στο ποστ ¨βαφες οπλων¨σκεφτομαι να την βαψω ολοκληρη ειτε με cerakote ειτε με υδροβαφη.....μαλλον με υδροβαφη μιας και το κοστος ειναι μισο απο οτι στην cerakoteΤελικά το άλλαξες το όπλο Κωστα?Η το επισκεύασες?
διπλασιο κοστος δυστυχως.......Συνονοματε έχω παρακολουθήσει τε βιντεακια του Στεφάνου στο you tube,το cerakote μαρεσει πιο πολύ είναι μεγάλη η διάφορα στην τιμη.