Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Άρχισε τις μαλακιες μου φαίνεται και ο Muller :-)
Άστα μην τα κοιτάς τα δεύτερα, αναφέρεται σε ενα συγκεκριμένο φυσιγγι της Win για γαλοπουλες.

Η μόδα στους Αμερικανους κατασκευαστες είναι να φτιάχνουν τσοκ για συγκεκριμένες σειρές φυσιγγιων. Είναι σαν να φτιαχνω τσοκ στην Ελλάδα και να ονομασω ένα τσοκ Biturbo και να το πουλάω σαν το ιδανικο τσοκ για τα
biturbo. Έχουν βγάλει τσοκ black cloud, heavy shot κτλ,κτλ.

φοβερός ο κος Muller
τσόκ για για κάθε είδος φυσιγγίων μπράβο του
απευθύνεται βέβαια σε μια αγορά με εκατομμύρια καταναλωτές και καλά το κάνει
κρατάω πολύ μικρό καλάθι
στους κύκλους των σκοπευτών ο αρχικός ενθουσιασμός καταλάγιασε γρήγορα :)

Nομιζω η τακτικη του Muller γενικα ειναι η εντελως αντιθετη. Μαζευει τον αριθμο των τσοκ που χρειαζεσαι τοσο στη σκοποβολη οσο και στο κυνηγι. Τα κυνηγετικα του τσοκ ειναι καταλληλα για οτι ειδος σκαγιων κυκλοφορουν.
Απλα το τσοκ γαλοπουλας το προσαρμοσε πανω στο Winchester long beard. Άλλο τσοκ γαλοπούλας δεν εχει (ακομη).

Ναι και δεν σου κρύβω ότι μου έκανε εντύπωση, η αλήθεια είναι ότι αντίθετα με τους υπόλοιπους, ο Muller δεν βγάζει 10 τσοκ, ένα για κάθε δέκατο συσφιξης, όπως κάνουν οι άλλοι.
Βιαστηκα λίγο να τον κραξω, έχει δίκιο ο Παύλος. Ένα τσοκ για γαλοπούλα έβγαλε, δικαίωμα του να το βαφτισει όπως θέλει... :-)
Μάκη, δεν ξέρω αν ο ενθουσιασμός καταλαγιασε κατόπιν δοκιμής τους ή καταλαγιασε σε θεωρητικό επίπεδο, πάντως για μένα τα Muller τόσο τα feartherlite όσο και το κυνηγητικο Ufo, είναι καλύτερα από τον ανταγωνιστή που θεωρείται μια ακριβή σειρά της Brilley, oxide νομίζω λέγεται.

Καλημέρα, αφού με πείσατε να πάω μόνο για όπτιμα κάννη και έχω αρχίσει και βγαίνω αισθητά εκτός budget μπήκε στο παιχνίδι και αυτή η επιλογή λόγο δόσεων. http://www.specialforces.gr/fabarm-h-38-silver.html Βέβαια θα ψαχτώ λίγο ακόμα μήπως βρω κάτι σε 391 με optima αλλά και η Η38 με 130€ το μήνα είναι "τίμια" επιλογή πιστεύω.

Καλημέρα, αφού με πείσατε να πάω μόνο για όπτιμα κάννη και έχω αρχίσει και βγαίνω αισθητά εκτός budget μπήκε στο παιχνίδι και αυτή η επιλογή λόγο δόσεων. http://www.specialforces.gr/fabarm-h-38-silver.html Βέβαια θα ψαχτώ λίγο ακόμα μήπως βρω κάτι σε 391 με optima αλλά και η Η38 με 130€ το μήνα είναι "τίμια" επιλογή πιστεύω.

Τίμια και πολύ καλή επιλογή φίλε.
Σε αυτή την κατηγορία τιμής γνώμη μου είναι ότι δεν έχει αντίπαλο.Για καινούργιο μιλάμε.

Δεν είναι μόνο ο muller που κατασκευάζει κάποιο τσοκ ειδικά για κάποιο φυσιγγι αλλά και όλοι οι υπόλοιποι carlsons,trulock (εκτός της briley) έχουν μεγάλες πωλησεις αυτά τα φυσιγγια και η κάθε εταιρεία παράγει το αντίστοιχο τσοκ που αναφέρει ότι λειτουργεί για αυτόν το τύπο φυσιγγιου και για να κρατήσει τη θέση της στην αγορά λέω εγω.Ακομα έχω διαβάσει ότι τα blackcloud δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε ported choke γιατί χάνεται το πλεονέκτημα της ταπας flight control.

Μάκη, δεν ξέρω αν ο ενθουσιασμός καταλαγιασε κατόπιν δοκιμής τους ή καταλαγιασε σε θεωρητικό επίπεδο, πάντως για μένα τα Muller τόσο τα feartherlite όσο και το κυνηγητικο Ufo, είναι καλύτερα από τον ανταγωνιστή που θεωρείται μια ακριβή σειρά της Brilley, oxide νομίζω λέγεται.
το δέχομαι φίλε
μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι ένα τσόκ μπορεί να βελτιώσει αφάνταστα μια κάννη όπως και μπορεί να την υποβαθμίσει......θέλει ψάξιμο η τύχη
έχω χρησιμοποιήσει πολλά τσοκ :
τα χειρότερα ήταν 4 colonial που είχα πάρει για το Β425
τα καλύτερα ένα skeet midas το οποίο το χρησιμοποίησα σε 4 0πλα browning πάντα με τέλεια αποτελέσματα
και ένα seminole 2* που έχω στην greystone το οποίο πρέπει να το δεις στην πράξη για να πιστέψεις τι κάνει :)

το δέχομαι φίλε
μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι ένα τσόκ μπορεί να βελτιώσει αφάνταστα μια κάννη όπως και μπορεί να την υποβαθμίσει......θέλει ψάξιμο η τύχη
έχω χρησιμοποιήσει πολλά τσοκ :
τα χειρότερα ήταν 4 colonial που είχα πάρει για το Β425
τα καλύτερα ένα skeet midas το οποίο το χρησιμοποίησα σε 4 0πλα browning πάντα με τέλεια αποτελέσματα
και ένα seminole 2* που έχω στην greystone το οποίο πρέπει να το δεις στην πράξη για να πιστέψεις τι κάνει :)
Και εμένα ένα colonial thinwall 3***εσω έξω ported σε Rem δεν με ευχαρίστησε.
Αντίθετα τα Seminole σε mobil αποδίδουν άριστα.
Και απο τα Briley εσω έξω γενικά είμαι ευχαριστημένος.

Όπως είχε έρθει στην Ελλάδα η teknys την είχε παρει ένας φίλος κ μέσα σε ενα τρίμηνο του έσκασε το χρώμα στη βάση..την πήγε πίσω και πήρε την greystone αν θυμαμε καλά..Ίσως να ήταν αστοχία υλικού και μεμονωμένη περίπτωση..
φιλε τασο και εγω το ιδιο προβλημα ειχα στην tecnys και δυστυχως οπως εμαθα πολλες περιπτωσεις....

Τελικά το άλλαξες το όπλο Κωστα?Η το επισκεύασες?
τασο μου εβγαλε τα ¨σκασιματα¨πανω στην ασημενια βαση μετα την εγγυηση και δυστυχως η beretta δεν το καλυψε.....οπως εγραψα και στο ποστ ¨βαφες οπλων¨σκεφτομαι να την βαψω ολοκληρη ειτε με cerakote ειτε με υδροβαφη.....μαλλον με υδροβαφη μιας και το κοστος ειναι μισο απο οτι στην cerakote

Συνονοματε έχω παρακολουθήσει τε βιντεακια του Στεφάνου στο you tube,το cerakote μαρεσει πιο πολύ είναι μεγάλη η διάφορα στην τιμη.

Status
Not open for further replies.
Back