Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
4.000 ειναι υπερβολικά πολλά λεφτά για οποιαδήποτε αυτογεμές μαζικής παραγωγής, σκέψου το καλά ;)
Είναι πολλά όντως αλλά μαρεσει το συγκεκριμένο γιατί το να αγοράσεις μια απλή από εδώ και απευθείας να πας να την κάνεις έτσι είναι κάπως.....
τι εργαλείο λεβεντιά μου τι εργαλείο σε όπλο που βγίνει από μηχάνημα με πολλά πολλά άλλα μαζί όπως λέει κι ο Βασίλης παραπάνω ;;;; ααααααχ είσαι νέος με τις ανησυχίες και τον ενθουσιασμό της ηλικίας
μάζεψε 4000 και θα βρείς όπλο εδώ Ελλαδα όχι για για 5-10 χρόνια αλλά για τα τρισέγγονα σου :)
Χαχαχα έτσι είναι απλά θέλω κάτι δυνατό για τα υδρόβια και πιστεύω το συγκεκριμένο άντε και η maxus wicked wing είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για τα δικά μου γούστα....

Ναι αλλά τι εργαλείο παίρνεις άσε που θα είναι κάτι ξεχωριστό για τα εδώ δεδομένα και είναι ολοκληρωμένο όπλο από όλες της άποψης συν του ότι εγώ δεν έχω σκοπό να παίρνω κάθε 5-10 χρόνια όπλο ήδη την crio την έχουμε από το 2003 και έχει ακόμα μέλλον οπότε και το επόμενο θα έχει τα ανάλογα έτη πιστεύω για κάποιον που θα πάρει ένα δύο όπλα στην ζωή του αξίζουν τέτοιες αγορές....
Σιγα αγόρι μου στα τις γυναικες είναι φτιασιδομενει και μωλις ξεφαφτουν οπου φύγει φύγει χαχαχα παρε cosmi σε αυτά τα φραγγα

Πανε σκλαβη να στο βάψει παραγελνεις το φιλμ απο αμέρικα κ τη cerakote αυτός και όλα καλα

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου με αυτοκόλλητο φιλμ το ντύνεις όπως θες πολύ πολύ ανεξοδα

3005

Η συγκεκριμένη Α5 ήταν μαύρο συνθετικό το έντυσε φίλος με αυτοκόλλητο φιλμ ,καλύτερο και από καινούργιο !

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου με αυτοκόλλητο φιλμ το ντύνεις όπως θες πολύ πολύ ανεξοδα

View attachment 3005

Η συγκεκριμένη Α5 ήταν μαύρο συνθετικό το έντυσε φίλος με αυτοκόλλητο φιλμ ,καλύτερο και από καινούργιο !
Να ρωτήσω κάτι?Πανέμορφο δε το συζητώ στο ντύσιμο με το γδυσιμο ξέρεις κανείς τι παίζει?

χρησιμοποιείς πιστόλι θερμού αέρα για να βάλεις το φιλμ ώστε να κάτσει καλά στις γωνίες αλλά και στο βγάλε όποτε θελήσεις να το ξεμοντάρεις,,με ισοπροπυλική αλκοόλη καθαρίζει εύκολα χωρίς να αφήσει το παραμικρό

View attachment 3005

Παντως φαινεται πολυ ωραια εφαρμογη ..

View attachment 3005

Τζάμι το εραλειο και αυτό που μ αρέσει είναι ότι αν φθαρει αντικαθιστας το κοματι και οκ συν ότι μένει μαύρη η ριγα

View attachment 3005

Μπορείς να μου βρεις φιλμ τέτοιο σε optifade marsh αν είναι να κάνω ένα γενικό ρεκτιφιε στην Ρεμί και να την στολίσω χεχε

View attachment 3005

Ωραίο μέρος ...:cool:

Status
Not open for further replies.
Back