Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Μολισ πετυχα προσφορα beretta a400 unico 1300 με 66cm κανη χωρισ το kick off!κλεινω πρωσ τα εκει!μου εστειλα κ φοτο τα ξυλα!τι λεται ειναι καλη τιμη?Απο καταστημα καινουρια στο κουτι! τησ!

Mε τοσα λεφτα παιρνεις πιο σοβαρο και αξιοπιστο οπλο, αν θες ντε και καλα ιταλικο καλυτερα να πας προς fabarm μερια.

Μολισ πετυχα προσφορα beretta a400 unico 1300 με 66cm κανη χωρισ το kick off!κλεινω πρωσ τα εκει!μου εστειλα κ φοτο τα ξυλα!τι λεται ειναι καλη τιμη?Απο καταστημα καινουρια στο κουτι! τησ!
Σαν τιμή είναι καλή. Φθηνότερα δεν νομίζω να την βρεις

Δεν ξέρω, από ένστικτο και μόνο θα σου πω, πάρε την urica II την καινούρια. Οι προσφορές με τρομάζουν.

Μαλον πρεπει να ξεχωρισουμε τις προσφορες οπου βομβαδιζοματε καθημερινα
Συνήθως αυτες η προσφορες εχουν να κάνουν με την ζήτηση η οποία ειναι χαμηλή στα 66cm τα οποία οπλα τους έχουν μείνει στο ράφι. Αν χαμηλωσουν αρκετα την τιμη τοτε μιλαμε για προσφορα!
H montefeltro αν δεν κανω λαθος ειναι ενα παλιό μοντέλο σε καινουργια σειρα παραγωγής με χαμηλη τιμή . Γνωμη μου αυτο δεν ειναι προσφορά

Πάντως για καραμπίνα δεν είναι άσχημη η 66 αρα καννη. Μια χαρά σκοπευτικη γραμμή έχει. Το λέω γιατί είχα την Centro 66 αρα και μια χαρα ήταν. Σε a 400 υπάρχει και extreme που τη δίνει ο Καλκαντζακος 1550 ευρώ μετρητοίς αλλά μόνο με 76 εκ καννη.

Αναλογα τα γουστα. Προσωπικά ολα μου τα οπλα ειναι στα 71 cm. Το θεωρώ ποιο ισορροπημενο. Ποτε μου δεν βρήκα προσφορά σε αυτα τα εκατοστά κανης. Τυχαίο?
Αυτό ισχύει είναι και η πιο εμπορική διάσταση μήκους καννης. Με την καραμπίνα δεν είχα θέμα παντως. Ένα δικανο που είχα 66 αρι δε μου άρεσε και το έδωσα σχετικά σύντομα σε καινούρια κατάσταση.

Αναλογα τα γουστα. Προσωπικά ολα μου τα οπλα ειναι στα 71 cm. Το θεωρώ ποιο ισορροπημενο. Ποτε μου δεν βρήκα προσφορά σε αυτα τα εκατοστά κανης. Τυχαίο?
Μερικές φορές δεν είναι μόνο ανάλογα με τα γούστα αλλά και με τον σωματότυπο. Αν εγώ που είμαι ένα και καθόλου επωμίσω καραμπίνα 76cm θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Κάπου είχα διαβάσει οτι ο Δε Στέφανης είπε σε κάποιον που επέμενε σε μεγάλο μήκος κάννης " δεν κοιτάς που είσαι μιά πιθαμή μου θέλεις και μακρύκαννο όπλο" . Κάποια αναλογία πρέπει να υπάρχει σχετικά με το ύψος και το μήκος της κάννης. Και μένα όλα μου τα δίκαννα είναι 71 cm αλλά μία καραμπίνα 66cm που είχα κάποτε μου ερχόταν μια χαρά. Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι λόγω μεγαλύτερου μήκους της βάσης στις καραμπίνες αντιστοιχούν 5cm κοντύτερα δίκαννα.

Status
Not open for further replies.
Back