Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ηλία γουστάρεις εργονομία και αξιοπιστία Auto5 ; Θα πήγαινες με μια ατουφέκιστη για φάσσες; :)
Γιώργο ο συνκυνηγος μου την χρησιμοποιούσε για πάρα πολλά χρόνια σε όλα τα κυνηγια...ως αμελής δεν την καθαρίζε και άρχισε μετά από ένα διάστημα να του κάνει εμπλοκές μετά τα τριάντα χρόνια χρήσης και από τον πατερα του!σημειώνω πως του έκανε εμπλοκές σε γόμωσης μέχρι 32 από κει και πέρα;νωρίς τίποτα....σαν σκοπευτική γραμμη το γουστάρω τρελά...αλλά δύσκολα θα το είχα σαν κύριο όπλο σε απαιτητικά κυνήγια!

εγώ με auto 5 δεν θα πήγαινα πουθενά

αλλά δύσκολα θα το είχα σαν κύριο όπλο σε απαιτητικά κυνήγια!
Έτσι ακριβώς ρε παιδιά, τα ιερά τέρατα πολλά....η αξία όμως δεν κοστολογείται έτσι. Η συλλεκτική αξία είναι άλλο πράγμα και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.
Πραγματικά όμως στην εποχή του τενεκέ που ζούμε, ένα όπλο με κορυφαία βλητική απόδοση, εργονομία δεκαετίας και λιωμένο στο πεδίο βολής (όχι το ίδιο, στο μοντέλο αναφερόμαστε ), εγώ προσωπικά για καινούριο, δεν θα έλεγα όχι και στα 12 κατοστάρικα.

Μάκη το θέτεις πολύ σωστά... ή μια auto5 ατουφεκιστη πόσο πρέπει να κοστολογείται?

είμαι λάτρης αυτού του όπλου αλλά κι εκεί Ηλία γίνεται χαμός
υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν ότι θέλουν :)
εκτιμώ πως μια ατουφέκιστη στο κουτί της Βέλγικη γύρω στα 1000 ευρώ είναι καλά
Για μενα το ιδανικο θα ηταν να πετυχει καποιος που ψαχνεται, μια 2000 ατουφεκιστη.... ;)

Για μενα το ιδανικο θα ηταν να πετυχει καποιος που ψαχνεται, μια 2000 ατουφεκιστη.... ;)
Το 2007 θα ήταν ακριβή μια Αuto στα 2000ευρω . Σήμερα δεν θα το συζητούσα καν . 1000 ατουφεκιστη .. ίσως αν έψαχνα μια για την βιτρίνα. Εδώ ο μισθός έφτασε 500 ευρώ ....

:)

Το 2007 θα ήταν ακριβή μια Αuto στα 2000ευρω . Σήμερα δεν θα το συζητούσα καν . 1000 ατουφεκιστη .. ίσως αν έψαχνα μια για την βιτρίνα. Εδώ ο μισθός έφτασε 500 ευρώ ....
Νικο το μοντελο 2000 εννοουσα.... :)

:)

Νικο το μοντελο 2000 εννοουσα.... :)
Α οκ τότε . Είπα κι εγώ ....money.. Κι εγώ αν βρω μια Β80 σε άριστη κατάσταση θα την χτυπήσω . Αν κι η 2000 είναι ακόμα καλύτερη με Χάλαει η τρύπα στην βάση για το γέμισμα της αποθήκης

Χρήστο τι ξεχωριστό έχει η συγκεκριμένη?δεν την έχω δει καν από κοντά....κάνε ένα explain αν θέλεις!
Την εχω δει στον βαλτο να κανει παπαδες. Καλυτερη τουφεκια δεν εχω δει σε αλλο οπλο. Μου εμειναν αξεχαστες οι τουφεκιες της...
Το φιλαρακι που την εχει, πιινει νερο στο ονομα της και δεν την αλλαζει με τιποτα... ;)

Δεν σου αρέσει η τουφεκιά της Hp;
Γιώργο όπως έχω ξαναπεί δεν έχω καταλάβει κάποιο όπλο μου να υστερεί βλητικα...η τουλάχιστον να μου στερεί θηράματα που θα δικαιουμουν να έχω πάρει...επομένως φυσικά και δεν έχω να πω κάτι κακό για τις οπτιμα!

η τουλάχιστον να μου στερεί θηράματα που θα δικαιουμουν να έχω πάρει..
Ωραία διατύπωση που δείχνει την ουσία ....όντως οι διαφορές αφορούν ακραίες περιπτώσεις και κρίνονται από παραμέτρους που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές.

Ποιες θεωρούνται καλύτερες οι βελγικές ή οι ιαπωνικές?

Oι βελγικές.
οι βέλγικες σίγουρα αν κι έχω κυνηγήσει και τις 2 δεν είδα διαφορές βλητικά....κορυφαίες :)

Την εχω δει στον βαλτο να κανει παπαδες. Καλυτερη τουφεκια δεν εχω δει σε αλλο οπλο. Μου εμειναν αξεχαστες οι τουφεκιες της...
Το φιλαρακι που την εχει, πιινει νερο στο ονομα της και δεν την αλλαζει με τιποτα... ;)

Αυλούς και τέτοια κόλπα ξέρουμε?
18,4 αλλά όπλο με προβλήματα εμπλοκών ίσως να μην υπάρχουν ανταλλακτικά με μια πολλή καλή κάννη που βρίσκει κάποιος σε οποιοδήποτε brow :);)

Status
Not open for further replies.
Back