Γιάννη αλλού είναι η τρύπα...Σε ληγο θα μας βάλουν και φορτιστή στα @δι@ να μας πηγενουν και τα πόδια τσάμπα

Γιάννη αλλού είναι η τρύπα...Σε ληγο θα μας βάλουν και φορτιστή στα @δι@ να μας πηγενουν και τα πόδια τσάμπα
Τον πούστη και το πρεζόνι η δοκιμή τους έφαγε.2)Αν δεν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι δεν μπορείς ν κρίνεις κ να έχεις άποψη.
Σοφό καί άκρως ρεαλιστικό .Τον πούστη και το πρεζόνι η δοκιμή τους έφαγε.
Στην Δημοκρατία ολλοί έχουν από μια άποψη.... σέβομαι την δικιά σου και ας διαφωνώ κάθετα1)Δεν είμαι από πόλη.
2)Αν δεν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι δεν μπορείς ν κρίνεις κ να έχεις άποψη.
3)Αν θέλεις μιλάμε κ για hilux κλπ.
Εχω άποψη.
Φιλικά πάντα.
Yπάρχει και η παλιά ελληνική παροιμία:''δέκα Ελληνες; Εντεκα γνώμες!''.Στην Δημοκρατία ολλοί έχουν από μια άποψη.... σέβομαι την δικιά σου και ας διαφωνώ κάθετα
Αυτό είναι ίδιον της φυλής μας καί το κατατάσσω στα θετικά μας .Yπάρχει και η παλιά ελληνική παροιμία:''δέκα Ελληνες; Εντεκα γνώμες!''.![]()
![]()
Συμφωνω !Αυτό είναι ίδιον της φυλής μας καί το κατατάσσω στα θετικά μας .
Από μια ανταλλαγή απόψεων πάντα αναδεικνύεται το ανθρώπινο
πνεύμα ή έστω λειτουργεί .
Η γνώμη όταν συνοδεύεται με γνώση έχει συνολικό όφελος .
Tίς αγορεύειν βούλεται ....
Δυστυχώς το φαινόμενο της παρέας 5-6 ατόμων σε καφετέρια να κοιτάζουν
'ολοι μια οθόνη βουβοί είναι παρά φύσιν .....
Aγαπητέ ,η πολυγνωμία όταν συνοδεύεται με γνώση ή έστω χωρίς σκοπιμότητες πάνταΣυμφωνω !
αλλα
εμεις το εχουμε αναγαγει σε υπερμετρο οποταν εχουμε παει στο αλλο το σοφο του λαου που λεει
´´οπου λαλουν πολλοι κοκοροί´´ αργει να ξημερωσεί´´
αυτο σε συνδιασμο με τα υπολοιπα κακα της κοινωνιας εχουν οδηγησει σε αδικιες προς το πολιτη σε γραφειοκρατιες καθυστερηση απονομης δικαιοσυνης και και και που εχουν αναγκασει καλους ανθρωπους να ξενιτευτουν και νεους να απογοητευτουν
Σωστό!Αυτό είναι ίδιον της φυλής μας καί το κατατάσσω στα θετικά μας .
Από μια ανταλλαγή απόψεων πάντα αναδεικνύεται το ανθρώπινο
πνεύμα ή έστω λειτουργεί .
Η γνώμη όταν συνοδεύεται με γνώση έχει συνολικό όφελος .
Tίς αγορεύειν βούλεται ....
Δυστυχώς το φαινόμενο της παρέας 5-6 ατόμων σε καφετέρια να κοιτάζουν
'ολοι μια οθόνη βουβοί είναι παρά φύσιν .....
Συμφωνω απολυτα το ειπα!Aγαπητέ ,η πολυγνωμία όταν συνοδεύεται με γνώση ή έστω χωρίς σκοπιμότητες πάντα
είναι επωφελής .Πάντα απο μικρός έμαθα να ''κλέβω '' κάτι απο συνομιλητές μου ή παρακολουθώντας μια συζήτηση .
Eγώ σε ρωτησα τι δεν σου αρεσε στα ηλεκτρικα κ εσυ μου λές για πολιτευματα.Στην Δημοκρατία ολλοί έχουν από μια άποψη.... σέβομαι την δικιά σου και ας διαφωνώ κάθετα
Χίλια likesΣυμφωνω απολυτα το ειπα!
Αυτο το ´´συνοδευεται με γνωσή´´σημερα και χωρις σκοπιμοτητες ειναι το δύσκολο κομματι.
Αυτο που λες για το ´´κλεψιμό´´….
Μια απο τις καλυτερες συμβουλες που εχω απο τον πατερα μου την οποια κραταω και εφαρμοζω και λεω παντα στα δικα μου παιδια ειναι
´´εχε τα ματια και τα αφτια σου ανοικτά´´ να ´´κλεβεισ´´ τεχνη και μαθηση!
Για οτιδηποτε μπορεις να μαθεις να κανεις
Η μαθηση δεν εχει τελος και τιποτα δεν ειναι χωρις χρησιμοτητα οταν προκειτε για μαθηση
Αυτο το απο μικρος που λες οτι εμαθες να…..
Αλλη μια αληθεια του σημερα
Σημερα τα παιδια και τους ανθρωπους δεν τα μαθαινουν να διψουν για μαθηση η να προσπαθούν για αυτην
Τα μαθαινουν να την μισουν…..η να την παπαγαλιζουν
Ανθρωπο που δεν ΜΑΘΑΙΝΕΙ
Και που δεν εχει ΠΙΣΤΗ
Τον κανεις οτι θες!!!
Τον ελεγχεις
Τον κρατας!
Το αλλο πραμα που δεν μαθαινουν στα παιδια σημερα ειναι ο προορισμος του ανθρωπου
Βαδιζουν χωρις προορισμο….
Αν δεν κάνω λάθος ο αρχηγός τους κάλεσε τις ''ξένες δυνάμεις'' να τους ελευθερώσουν από τους Έλληνες.καποιοι εκαναν την δουλεια υους καλα, βρείτε χρονο να το δειτε
Μου απάντησες ότι δεν πρέπει να έχω γνώμη γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει...αυτό για αποκατάσταση της αλήθειας....καλή συνέχειαEγώ σε ρωτησα τι δεν σου αρεσε στα ηλεκτρικα κ εσυ μου λές για πολιτευματα.