Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Η πίεση και η ανομία φέρνει βία η οποία αντιμετωπίζεται με μεγάλη χαλαρότητα σε τουτη τη χώρα που μας αρέσει να χαϊδεύουμε μόνο ζώα και τα αυτιά των πολιτικών .Η βία αντιμετωπίζεται με βίαιους νόμους κατά πολύ χειρότερους ώστε να ξέρει το κάθε καθίκι ότι όταν πράττεις τέτοιας φύσεως αδίκημα τη γάμησες με δύο λέξεις .Εάν ο γεωργιανός η οποιαδήποτε άλλος δεν του άφηναν κόκαλο ασπαστο και καθόταν και 5 χρονακια μέσα καθαρά και με σπασμένη μαγκιά όχι να κάνει ότι γουστάρει στη φυλακή ο επόμενος δε θα έπιανε μαχαίρι και σφυρί ούτε στον ύπνο του θα τα έβλεπε σαν εφιάλτη .
 
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε αφού δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε την γεωργία δεν το αξηζαμε να πάμε όσο για τους Έλληνες παιχταραδεσ θέλουν πολύ δουλειά ακόμα τουλάχιστον μία ταχύτητα πανό τους χρειάζεται ...πιστεύω να δουλέψουν και να μην τα φορτίσουν στον κόκκορα οπωσ έκαναν νινισ/ Φετφατζίδησ και άλλοι
 
Προσεξατε οτι ενω στην τρομοκρατικη επιθεση στην Γαλλια ( je suis... ), αλλα και στο Ισραηλ, εγιναν εκτεταμενα ρεπορταζ για τα προσωπα που εχασαν τη ζωη τους με λεπτομερειες και φωτογραφιες, αντιθετως για την τρομοκρατικη επιθεση στην Μοσχα δεν αναφερεται τιποτα για τα προσωπα?
Το ιδιο και για αυτους που χανουν τη ζωη τους στη γαζα.
Ενω για αυτους στην Γαλλια και στο Ισραηλ μαθαμε ποιοι ηταν αραβωνιασμενοι, ποιοι ειχαν παιδια, τι ονειρα ειχαν, κλπ , τωρα αναφερουν γενικα οτι εχασαν τη ζωη τους καποιοι ανθρωποι χωρις να εστιαζουν στα προσωπα για να μη προκαλεσουν συμπαθεια προς αυτους.
 
Αφού λεφτα μας δίνουν οι άλλοι πως να βάλεις σημαίες την ώρα που έχεις ανοιχτό μέτωπο? Πήρε μπρος και η μηχανη για πυρομαχικά, όποτε πως να συμπαρασταθείς μαζικά??? Εκτίθεσαι… είναι και ο Πούτιν που θέλει να το εργαλειοποιησει και δεν σε αφηνει.
 
Μπαγιάτικη ειναι η μούρη της, της βρωμοκαρακάξας .
Αλλα ετσι εχουν μάθει,με τεχνάσματα και κόλπα να καταφέρνουν να μην διατηρούνται στην επικαιρότητα τα ζητήματα που πονάνε και τωρα τους χάλασαν την ".σούπα "
Αυτοι ειναι που διασφάλιζαν την ασφάλεια !
 
Back
Top