Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μέσα ο Μπελέρης..
Τι θα κάνει τώρα το Ελληνικό κράτος;
Θα σφυρίζει δήθεν αδιάφορα;
Μη ξεχνάς ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουν δικαίωμα ψήφου 700.000 Αλβανοί αμα θέλουν κατεβάζουν και κόμμα, προφανώς το "ελληνικό" κράτος θα πετάξει χαρταετό.

Μη ξεχνάς ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουν δικαίωμα ψήφου 700.000 Αλβανοί αμα θέλουν κατεβάζουν και κόμμα, προφανώς το "ελληνικό" κράτος θα πετάξει χαρταετό.
Σε σύνολο εγγεγραμμενων ; Ως εδώ είναι εύκολο, γιαυτό θα σας δυσκολέψω λίγο ( ίσως χρειαστούν μη συμβατική αριθμητική) αλλά προσέξτε. : βάσει της απογραφής του 2021 είμαστε περίπου 10 500 000. Όμως οι νόμιμοι κάτοικοι ( όλοι οι εγγεγραμμένοι στους δήμους, Έλληνες ή αλλοδαποί) είναι 9 700 000. Από αυτούς το 1 900 000 είναι κάτω των 17 ετών, δίχως δικαίωμα ψήφου. Οι ψηφοφόροι πέρυσι ήταν 9 900 000 περίπου. Μήπως η singular logic ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε ;

Σε σύνολο εγγεγραμμενων ; Ως εδώ είναι εύκολο, γιαυτό θα σας δυσκολέψω λίγο ( ίσως χρειαστούν μη συμβατική αριθμητική) αλλά προσέξτε. : βάσει της απογραφής του 2021 είμαστε περίπου 10 500 000. Όμως οι νόμιμοι κάτοικοι ( όλοι οι εγγεγραμμένοι στους δήμους, Έλληνες ή αλλοδαποί) είναι 9 700 000. Από αυτούς το 1 900 000 είναι κάτω των 17 ετών, δίχως δικαίωμα ψήφου. Οι ψηφοφόροι πέρυσι ήταν 9 900 000 περίπου. Μήπως η singular logic ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε ;
Αυτό γίνεται για συνταγματικούς λόγους και διότι αυξάνει-διευρυνει την εκλογική βάση με αποτέλεσμα να ευνοεί τα κόμματα που θα μπούνε στη βουλή. Τώρα για την Ελστατ ο τρόπος που γίνεται η απογραφή ειναι το λιγότερο Επισφαλής διότι γίνεται κατα δήλωση και όχι με καταμέτρηση επίσης το 21 έγινε για πρώτη φορά ηλεκτρονικά εν μέρει και κατ´ιδίαν κατόπιν ραντεβού τους πήρε 2 χρόνια να εκδόσουν τα στατιστικά τα οποία εγώ εκλαμβάνω με μεγάλη δοση αλάτι, αν θυμάμαι καλά δεν εξηγούν κάν τη μεγάλη αύξηση του πληθυσμού στις ηλικίες 20-30 τι έγινε ξεκινησαν να γεννάνε οι ελληνίδες ? όπως και να έχει μιλάμε για κατα προσέγγιση στατιστικά τα οποία δε πρέπει να συσχετίζονται με τους εκλογικούς καταλόγους.

Edit : https://www.newsone.gr/ellada/s-vou...on-stin-ellada-pantos-i-nomimi-ine-1-000-000/
Αυτή μίλαγε πριν τα στατιστικά για 1.000.000 νόμιμους και άγνωστο αριθμό λαθροπαράνομων φέτος μιλάει για 750.000 άντε βγάλε άκρη ενω έχουν άμεσα στοιχεία απο το υπουργείο εργασίας χαχαχαχα φυσικά τα αποκρύπτει.
https://www.naftemporiki.gr/politic...aiotita-stin-prostasia-synoron-kai-anthropon/

Εγώ ασπάζομαι την εκτίμηση του καθηγητή Μάζη διότι εκλαμβάνει και τις ελληνοποιήσεις!

Last edited:
Αυτό γίνεται για συνταγματικούς λόγους και διότι αυξάνει-διευρυνει την εκλογική βάση
Αυτό δεν το κατάλαβα. Επίσης μου είναι αδιανόητο η ΕΛΣΤΑΤ να μην έχει ακριβή στοιχεία, όχι για τον πληθυσμό, ( αν είναι δυνατόν να υποστηρίζει ότι οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί ή κατά προσέγγιση, αυτό ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνεται αποδεκτό), αλλά για όσα την αφορούν. Σκέψου το λίγο, δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα του 1824 αλλά στην παρούσα, της ψηφιακής μετάβασης. Κατά τα άλλα το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αδιάβλητο. Πως ;

Αυτό δεν το κατάλαβα. Επίσης μου είναι αδιανόητο η ΕΛΣΤΑΤ να μην έχει ακριβή στοιχεία, όχι για τον πληθυσμό, ( αν είναι δυνατόν να υποστηρίζει ότι οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί ή κατά προσέγγιση, αυτό ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνεται αποδεκτό), αλλά για όσα την αφορούν. Σκέψου το λίγο, δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα του 1824 αλλά στην παρούσα, της ψηφιακής μετάβασης. Κατά τα άλλα το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αδιάβλητο. Πως ;
Το σύνταγμα δίνει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και σε αυτούς εντός επικράτειας και εκτός για αυτό υπηρχε χρόνια πρόβλημα με τη ψήφο των απόδημων είναι ένας απο τους βασικούς λόγους που εχουν διογκωθει οι εκλογικοί κατάλογοι διότι ειναι καταγεγραμμένοι και πολιτές που δεν έχουν πλέον δεσμό με τη χώρα, άλλοι οι οποίοι έχουν αποβιώσει και άλλα.
Η Ελστατ δε δίνει ακριβή στοιχεία γιατί δε μπορεί να εξαναγκάσει κανέναν να καταμετρηθεί για αυτό και η καταμέτρηση γίνεται κατα δήλωση ! Δηλαδή ενας αντιπρόσωπος του νοικοκυριού δηλώνει κατα βούληση από πόσα ατομα αποτελείται το νοικοκυριό, επίσης τι γίνεται με αλλοδαπούς που δε ξέρουν ουτε γρι ελληνικά τι γίνεται με άλλους που απέφυγαν τη καταμέτρηση είτε απο άγνοια έιτε απο φόβο ή αλλη αιτία.
Γενικα τα νούμερα αυτά ειναι κατα προσεγγιση και για εμένα ειναι χαμηλά κατι το οποίο είναι κάτι ευκολο να το διαπιστώσει κανεις κάνοντας απλά μια βόλτα στη αθήνα. Προσωπική μου άποψη δε θέλουν την εμφάνιση ακριβή αριθμού του πληθυσμού υπό το φόβο πολιτικού κόστους και αναταραχής στους ιθαγενείς, οπως έκανα παράθεση σε προηγούμενο πόστ τη μία ειναι 1.000.000 νόμιμοι με αδιευκρίνιστο ποσοστό λαθραίων και λίγους μήνες μετά ειναι 750.000 χωρίς ποσοστά λαθραίων Αντε βγάλε άκρη.

Κατά τα άλλα το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αδιάβλητο. Πως ;
Αδιάβλητο ως προς τη διεξαγωγή, υπό μια ευρεία έννοια η διόγκωση των εκλογικών καταλόγων μπορεί να θεωρηθεί έμμεση νοθεία μιλάω για μια ευρεία έννοια ! Διότι η αύξηση του συνόλου των εκλογέων και εν γένει εκείνων που πρακτικά και αποδεδειγμένα δε μπορούν να ψηφίσουν διογκώνουν την αποχή η οποία βοηθάει το πρώτο κόμμα, χρειάζεται δηλαδή μικρότερο ποσοστό ψήφων. Τώρα η διαδικασία την ημέρα των εκλογών στα εκλογικά κέντρα ειναι αδιάβλητη δεν υπάρχει νοθεία άντε και να υπάρχει ΣΠΑΝΙΑ ένα ποσοστό νοθείας ξερω εγω απο καταγγελιες τις οποίες δε ξερω αν εχουν αποδειχτει σε εκλογικά κέντρα της επαρχίας αλλά για το σύνολο των εκλογών δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

Εσεις οι μεγαλύτεροι ηλικιακά όταν έμπαζαν ολόκληρη την Αλβανία στην Ελλάδα τι κάνατε ? το 12-13% του πληθυσμού το 2004 ήταν αλλοεθνείς. Μαρέσει που όλοι θυμήθηκαν το λαθρομεταναστευτικό μετά το 2015, ούτε εγω ήξερα τι εστί αλλοδαπός είχα συμμαθητές αλβανούς και μου φαινόταν νορμαλ αλλα κατάλαβα τι κουμάσια είναι όταν βρέθηκα σε μια μονάδα με 30 άτομα και οι 25 ήταν Αλβανά. Τώρα ειναι πολυ αργά το μέλλον της Ελλάδα ειναι καταδικασμένο ανεπιστρεπτί !
Για να πούμε την αλήθεια αγαπητέ μου,επειδή και εγώ ήμουν νέος φοιτητής τότε, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; ΤΙΠΟΤΑ φυσικά εκτός από την ψήφο μας! Τα ίδια και τώρα,μόνο που φοβάμαι ότι οι Πακιστανοί, Αφγανοί κλπ μουσλήμ είναι χειρότεροι από τους Αλβανούς: είναι πιο βάρβαροι,ΠΟΛΥ φανατικοί με το Ισλάμ και σαφώς αυτοί σε συντριπτικό ποσοστό δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας... .no.

Να σας θυμίσω οτι όσο δεν έχουμε μοναρχία ή δικτατορία ως πολίτευμα,
για ολα τα δεινά μας φταίει μόνο ενας...

View attachment 86520
Να σας θυμίσω οτι όσο δεν έχουμε μοναρχία ή δικτατορία ως πολίτευμα,
για ολα τα δεινά μας φταίει μόνο ενας...

View attachment 86520
Η Ελλάς εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είχε αυτό που λέμε ''μοναρχία'', τουλάχιστον όχι τη γνήσια απόλυτη μοναρχία: εκεί ο βασιλιάς κάνει ό,τι γουστάρει! Πάντα υπήρχαν πρωθυπουργοί εκλεγμένοι(ή σχεδόν πάντα) εκτός από την περίοδο των ''αποστατών'' προδικτατορικά. Το θέμα είναι ότι είτε με ''δημοκρατία'' είτε με δικτατορία η χώρα μας είναι ενεργούμενο των Αμερικανών και επί μνημονίων και των Γερμανών δυστυχώς... :(

Για να πούμε την αλήθεια αγαπητέ μου,επειδή και εγώ ήμουν νέος φοιτητής τότε, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; ΤΙΠΟΤΑ φυσικά εκτός από την ψήφο μας! Τα ίδια και τώρα,μόνο που φοβάμαι ότι οι Πακιστανοί, Αφγανοί κλπ μουσλήμ είναι χειρότεροι από τους Αλβανούς: είναι πιο βάρβαροι,ΠΟΛΥ φανατικοί με το Ισλάμ και σαφώς αυτοί σε συντριπτικό ποσοστό δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας... .no.
Στη ψήφο αναφέρομαι! Οι αλλαχου ακμπάρ αποτελούν τον ίδιο κίνδυνο με τους Αλμπαν κάποια στιγμή θα βρεθούν σε θέσεις εξουσίας και στη βουλή και θα διαμορφώσουν το μέλλον τη χώρας σε κάτι διαφορετικό απο αυτό που εμείς φιλοδοξούμε. Δε μπορώ να κάνω διαχωρισμό μεταξύ Αλμπάν και Πάκι το ίδιο βάρβαροι είναι και κάτι τελευταίο αν πάρουμε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ως δεδομένο αναφέρει 750.000 αλλοδαπούς νούμερο για γέλια για είναι πραγματικότητα αν τους απελάσουμε θα μειωθεί η εγκληματικότητα στην Ελλάδα κατά 55-60% πράγμα το οποίο μπορώ να στηρίξω με στατιστικά απο την αστυνομία και τη βουλή αν το ζητήσει κάποιος εδώ μέσα.

... κάποια στιγμή θα βρεθούν σε θέσεις εξουσίας και στη βουλή και θα διαμορφώσουν το μέλλον τη χώρας σε κάτι διαφορετικό απο αυτό που εμείς φιλοδοξούμε. .
Ηδη εχει ξεκινησει η αλλαγη αυτη και θα προχωραει και θα το χωνευουμε.
Αρχικα πηραν τις πιο απλες τεχνικες δουλειες ( οικοδομικες ) μετα καταστηματα εστιασης, μετα εμπορικα, κλπ..
Η συνεχεια ειχε την αγορα κατοικιων και καταστηματων. (αραγε υπαρχει ακομα ελληνας ιδιοκτητης ακινητου στον Αγιο Παντελεημονα ? )
Σπουδαζουν στα Ελληνικα σχολεια και πανεπιστημια και παιρνουν πλεον και θεσεις γραφειου.
Λογικο ολο αυτο γιατι οταν δεν γεννας, δεν εχεις δυναμικο και θα ερθει καποιος αλλος να καλυψει το κενο.
Οποτε, η λογικη συνεχεια ειναι να βαλουν και τις πρωτες υποψηφιοτητες, να εκλεγουν με την ψηφο των ομοεθνων τους και φυσικα να λαμβανουν αποφασεις που ισως δεν θα μας αρεσουν...
Ετσι οπως τα φτιαξαμε ετσι θα τα φαμε.
Θα μου πεις, οι αλλοι βρεθηκαν με ινδο πρωθυπουργο...

Last edited:
Αποδοτικοτατο το ταξιδι του κατσικοποδαρου στην ουκρανια.
Η συμφωνια ειναι : Σου δινω οπλικα συστηματα ( τα οποια εχει πληρωσει ο Ελληνας φορολογουμενος * )
και οταν ερθει η ωρα της ανοικοδομισης , θα σου φτιαξουν μεγαλα εργα Ελληνικες τεχνικες εταιριες *..

Αυτο θα πει να εχεις πρωθυπουργο - αντζεντη που ξερει να κανει deal...

* Ελληνας φορολογουμενος = ενα κοροιδο που κανει τον εξυπνο και ζει με μισθο & συνταξη πεινας και σακουλα του νοικοκυριου.
* Ελληνικες τεχν εταιριες = κουμπαροι, συμπεθεροι,κλπ...που εκμεταλευονται οτι ειναι σε δρομο,νερο, ραγες,βουνο, αερα και ηλιο....

Status
Not open for further replies.
Back