Μην προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς θα έχεις θέμαΘα πάει το σαλάμι 300€ το κομμάτι.
Θα τα εξαφανίσουν οι κουμπαραδες.
Μην προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς θα έχεις θέμαΘα πάει το σαλάμι 300€ το κομμάτι.
Θα τους στείλω στον Χρήστο.Μην προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς θα έχεις θέμα
Ο πόνος είναι η δυσάρεστη αίσθηση που συνήθως προκύπτει από ένα πολύ έντονο ή καταστροφικό σωματικό ερέθισμα. Ο πόνος βιώνεται υποκειμενικά καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της. Η συνήθεια, η ψυχική κατάσταση, το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση, αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα κλπ κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική.Θα τους στείλω στον Χρήστο.
Έλα Χρήστο... νύφη!Ο πόνος είναι η δυσάρεστη αίσθηση που συνήθως προκύπτει από ένα πολύ έντονο ή καταστροφικό σωματικό ερέθισμα. Ο πόνος βιώνεται υποκειμενικά καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της. Η συνήθεια, η ψυχική κατάσταση, το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση, αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα κλπ κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική.
Το ξέρα εγώ... Αυτό με το κεντρικό νευρικό σύστημα ....φταίει για όλα ...Ο πόνος είναι η δυσάρεστη αίσθηση που συνήθως προκύπτει από ένα πολύ έντονο ή καταστροφικό σωματικό ερέθισμα. Ο πόνος βιώνεται υποκειμενικά καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της. Η συνήθεια, η ψυχική κατάσταση, το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση, αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα κλπ κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική.
Τους παπάδες της Σερβίας τους είδες ; ... θα αφορίσουν τους νεόνυμφους και τις συμπεθέρες !!!Θα πάει το σαλάμι 300€ το κομμάτι.
Τι ξέρουν αυτοί μωρέ.Ας έρθουν σε κανένα μοναστήρι εδώ να χορτάσουν κοντοσούβλι με το μέτρο.Τους παπάδες της Σερβίας τους είδες ; ... θα αφορίσουν τους νεόνυμφους και τις συμπεθέρες !!!
Τρώνε κοντοσούβλι και στα δικά τους μοναστήρια, τι νομίζεις μόνο νηστεία και προσευχή !Τι ξέρουν αυτοί μωρέ.Ας έρθουν σε κανένα μοναστήρι εδώ να χορτάσουν κοντοσούβλι με το μέτρο.
Πρόβατα δεν περνάνε εκεί που είσαι να μετρήσεις?Έχω αυπνίες και χαζεύω ένα τουρκικο drone που κάνει κύκλους κοντά στην Μυτιλήνη.
View attachment 55596
ΘοδωρηΠρόβατα δεν περνάνε εκεί που είσαι να μετρήσεις?
Η επόμενη ψηφοφορία:Ποιό είναι το καταλληλότερο φυσίγγι για drone;Στην αμερικη ιδιογομωτες συναγωνιζονται σε συνταγές για φυσίγγια αντιντροουν, νομίζω κυριαρχούν νούμερα από 3,8mm έως 5,6mm.
Θεόδωρε καλησπέρα, αυτά αν δεν κάνω λάθος πετάνε πολύ ψηλά, αυτό πόσο ψηλά πέρναγε;@ΝίκοςΠ και οι άλλοι Σαμιώτες., περνά τώρα πάνω από τα κεφάλια σας, κάντε μιά δοκιμή... (θα χάσω την πτήση μου αν συνεχίσω έτσι...)
View attachment 55609