Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παλι μεσα παιδια και βλεπουμε....

Από αύριο, Κυριακή 3 Ιανουαρίου και 6:00 το πρωί, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, μένουμε και πάλι σπίτι, καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.

Παλι μεσα παιδια και βλεπουμε....

Από αύριο, Κυριακή 3 Ιανουαρίου και 6:00 το πρωί, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, μένουμε και πάλι σπίτι, καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.
Ρε ο Πέτσας νούμερο 2εισαι?Μου τον θύμησες τώρα και μου σήκωσες την Πέτσα.

Το κυνήγι έληξε για φέτος το ξενερωμα πάει γονα
Και αυτή η άρση που έγινε για δύο εβδομάδες ήταν απλά παρηγοριά στον άρρωστο
Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να βγω έξω από το νομο και να κινηθώ ελεύθερα από την στιγμή που σου έχω ξεκαθαρίσει ότι θα κινηθω σε κάμπους και ραχουλες
Πήγα και σήμερα στην Μάνδρα και περισσότερα τσοπανόσκυλα συνάντησα παρά τσίχλες
Δεν είδα ούτε μία για δείγμα
να μην σκεφτώ τους ταλαίπωρους που μεγαλώνουν και κυνηγόσκυλα και τρομάζουν με την ιδέα του αφανισμού τους από λυκομορφα και αλεπες ειδικά εδώ στην Αττική
Ρε άντε π@λουκωθειτε όλοι :confused::confused:

Φιλαράκι, το είχα ξαναπεί πριν κάνα μήνα και είχε περάσει λίγο στο ντούκου...
Στην πραγματικότητα δεν σου κόβουν το κυνήγι, το ψάρεμα ή τη βόλτα. Τον τσαμπουκά σου κόβουν...
Στον κόβουν τον τσαμπουκά και κάνεις και τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Τα σχόλια στο φατσοβιβλίο ,στα φόρουμ κλπ ειναι απλά για εκτόνωση Κάτι σαν την βαλβίδα της χύτρας. σαν το έχυσες να τελειώνουμε κλπ
Κι εμείς καταδικασμένοι στην απραξία και υπόδουλοι σε περίεργους σχεδιασμούς, τάχα ενδεδυμένους με πολιτική ορθότητα.
Τίποτα άλλο δηλαδή απο το απλό "Υπόδουλοι» στη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας

Στον κόβουν τον τσαμπουκά και κάνεις και τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Τα σχόλια στο φατσοβιβλίο ,στα φόρουμ κλπ ειναι απλά για εκτόνωση Κάτι σαν την βαλβίδα της χύτρας. σαν το έχυσες να τελειώνουμε κλπ
Κι εμείς καταδικασμένοι στην απραξία και υπόδουλοι σε περίεργους σχεδιασμούς, τάχα ενδεδυμένους με πολιτική ορθότητα.
Τίποτα άλλο δηλαδή απο το απλό "Υπόδουλοι» στη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας
Εννοείται τουμπεκί. Ηγέτης δεν υπάρχει, άναρχα ότι θέλει ο καθένας.
Άλλος θα κυνηγήσει κανονικά γιατί σταρχιδια του, άλλος στη ζούλα θα ρίξει δύο ντουφεκιές και οι υπόλοιποι μόκο, βιντεάκια στο γιουτιουμπ και ονείρωξη σε κάθε κάπνισμα φασσας.

Στην πραγματικότητα δεν σου κόβουν το κυνήγι, το ψάρεμα ή τη βόλτα. Τον τσαμπουκά σου κόβουν...
Κάνουν ό,τι κάνουν, σε σας, που έχετε στα χέρια σας τα όπλα τα πραγματικά, που ξέρετε τα μονοπάτια, γνωρίζετε τα ίχνη και βρίσκετε τη βρύση όταν διψάτε. Φανταστείτε τι θα κάνουν στα παιδιά σας που η ύπαρξή τους ήδη κρέμεται από μια κλωστή, χάλκινη ή υάλινη και κάθε κεραίας πλαισιώνουν τους ιστούς…

όλοι αυτό θέλουμε..αλλά είναι το 300άρι στη μέση..αλλιώς..ορίστε κύριε 300
Ajax δε χρειάζεται να απολογηθεί κανείς που δεν του περισσεύει το 300αρι..Ουτε εμενα μου περισσεύει ουτε σε κανέναν εδω μεσα πιστευω..
Το προβλημα είναι αυτοι που κραζουν τους υπολοιπους που παιρνουν το ρισκο, αλλα και ακομα χειρότερα αυτοι που ρουφιανευουν αυτους που ασκουν την αγαπημενη τους ασχολία ρισκάροντας ενα 300αρι που δεν περισσεύει, απλα και μονο επειδή ειναι γλοιωδεις σαλιγκαροι χωρις κακαλα!

Βγήκε ο Πέτσας το πρωί και είπε ότι κλείνουμε προληπτικά και ότι ΟΛΕΣ οι δραστηριότητες που αναστέλλονται αυτή την εβδομάδα θα επανακκινησουν στις 11/1. Να σε δω την επόμενη Κυριακή ρε Πέτσα που θα κάνεις κωλοτούμπα για εκατομμυριοστή φορα τι μαλακιες θα μας τσαμπουνισεις παλι. Επίσης είπε ότι ΟΛΕΣ τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο Κουλης. Οι λοιμοξιωλογοι και η επιτροπή τους που μας έλεγαν ότι είναι πάνω απ'όλα μάλλον εχουν εορταστική αδεια.

Τωρα με πηραν τηλ .φιλος που ειναι στο βουνο ειδε 15 ποδηλατες mtb..,μαζη τσουρμο να κανουν βολτες......εγω αυτα τα παιδια τα ξερω ολλα κανο και εγω mtb..αλλα γιατι ρε φιλε γιατι το κυνηγι παν ηλιθιοι χαρτογιακαδες

Status
Not open for further replies.
Back