Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μονο που στις 17/12 ηταν ανοιχτος...
Αποκλείεται....μάλλον θα επρόκειτο για κάποιο μαγαζί του πρώην Μαρινόπουλου ( carfour, μαρινοπουλος, dia....κτλ) που ίσως να μην έχει ενσωματωθεί ακόμα απόλυτα στον Σκλαβενιτη. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ενσωμάτωση.
 
Όποιος σέβεται τους εργαζόμενους θα έχει τον σεβασμό των καταναλωτών. Γι αυτό κι εμείς στηρίζουμε τον Έλληνα επιχειρηματία. .shake hands..shake hands..shake hands..shake hands.

Δευτέρα κλειστά
Τρίτη κλειστά

Δεν κατάλαβα που είναι το ξεχωριστό ;
Ολα τα s.m θα είναι κλειστά 25 και 26
 
Αποκλείεται....μάλλον θα επρόκειτο για κάποιο μαγαζί του πρώην Μαρινόπουλου ( carfour, μαρινοπουλος, dia....κτλ) που ίσως να μην έχει ενσωματωθεί ακόμα απόλυτα στον Σκλαβενιτη. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ενσωμάτωση.
Οχι Γιωργο,το καταστημα αυτο ειναι original Σκλαβενιτης..Πανω απο 17-18 χρονια..
 
Δεν γνωρίζω αν είναι το φαινόμενο γενικό σε όλη στη χώρα ή μόνο στην περιοχή μου. Έχει να κάνει με τις νταβατζηδοτράπεζες. Εχθές και σήμερα λοιπόν έχει υποστεί ο κόσμος τεράστια ταλαιπωρία με τη χρήση καρτών Πειραιώς και ειδικά Εθνικής. Ενώ ψώνισαν όλοι χάνοντας χρόνο και κόπο όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής, δεν μπορούσαν να πληρώσουν με κάρτα λόγω αδυναμίας του συστήματος. Άντε αυτοί που είχαν μετρητά, πλήρωναν και ξεμπέρδευαν αλλά αυτοί που είχαν μόνο την κάρτα παρατούσαν τα ψώνια και έφευγαν με αποτέλεσμα ο πελάτης να χάνει τον χρόνο του χωρίς να μπορεί να προετοιμαστεί για τις γιορτές και οι επαγγελματίες έχαναν πελάτες συν του το έπρεπε να ξανατοποθετηθούν τα πράγματα στη θέση τους. Όταν για μια συναλλαγή ζητούν οι τράπεζες 1€ τώρα πόσα θα πρέπει να ζητηθούν από αυτές;
 
το σχέδιο προχωράει κι ο σκοπός ειναι κοντά.....................ξένος στο τόπο σου όπως θέλουν αυτοί :(
http://www.nooz.gr/economy/koinoniko-merisma-allodapos-1-stous-10-dikaioixous
Έιναι και αυτή μια μεθοδος για να χτίσεις τον κομματικό σου στρατό
Κάποτε διόριζαν και την κούτση Μαρία στο δημόσιο για ψηφοφόρικους λόγους
Σήμερα που οι Ναζί τους τράβηξαν τα αυτιά και τους περιόρισαν τους διορισμούς άρα και τους ψήφους
σκέφτηκαν να δημιουργήσουν
άλλο κομματικό στρατό που ακούει στο όνομα Χασάν - Αμπντούλ κτλ
χαρίζοντας τους
τον ιδρώτα όλων των Κοροιδων που ειχαν την ατυχία να γεννηθούν Έλληνες
και που φτυνουν αίμα για να μαζέψουν πενταροδεκαρες για την επιβίωση τους
Δεν φταίνε οι αλλοδαποί αυτοί ότι προλάβουν και αρπάξουν να το στείλουν στις πατρίδες τους
Εμείς όμως αφού βλέπουμε ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί γιατί ανεχόμαστε τους ΝΕΟΝΑΖΙ να μας κυβερνάνε ?
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξεσηκωθούμε
πόσο χαμηλά θα πρέπει να φτάσει αυτός ο λαός ρε φουστη μου
 
To 91% αυτών που έλαβαν το μέρισμα είναι Ελληνες
Το 7% Αλβανοί
Και το 2% μοιράζεται σε 170 χώρες.

Το 7% των Αλβανών είναι άνθρωποι που έφτασαν στην χώρα μας πριν πολλά χρόνια και δούλεψαν πολύ σκληρά και πλήρωσαν και πληρώνουν-όπως όλοι μας- ένα σκασμό φόρους. Τα παιδιά τους (γεννημένα εδώ ), τα οπόια δεν θέλουν να ξέρουν ούτε που πέφτει η Αλβανία , έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην κοινωνία μας , πάνε στα σχολεία μας από την πρώτη στιγμή και μαζί με τους γονείς τους έχουν σχηματίσει νέες φτωχές οικογένειες που ζουν και εργάζονται στην χώρα μας και πληρούν τις προυποθέσεις και τα ΑΥΣΤΗΡΑ κριτήρια του κοινωνικού μερίσματος .
Περίπου τα ίδια συμβαίνουν και για το υπόλοιπο 2%
 
Με τις διπλές δουλειές που κάνουν 2 και 3 σε κάθε σπίτι και τα μεροκάματα που παίρνουν, έχουν εισοδήματα που όχι κοινωνικό μέρισμα δικαιούνται, αλλά θα έπρεπε να τους ελέγχει και το πόθεν έσχες η εφορία... Όταν λοιπόν βγάζουν τόσα χρήματα, αλλά δικαιούνται μέρισμα, πάει να πει ότι όλα σχεδόν είναι μαύρα, άρα δεν πληρώνουν φόρους!
Κατά τα άλλα, 190 κράτη υπάρχουν στη Γη, από τα 170 παίρνουν στην Ελλάδα πολίτες κοινωνικό μέρισμα...
Τώρα αν νιώθουν οι Αλβανοί να είναι Έλληνες ή Αλβανοί ή Νοτιοκορεάτες δεν με ενδιαφέρει. Αυτό το πράγμα δεν είναι κοινωνικά δίκαιο, πολύ απλά ο Τσίπρας φτιάχνει κομματικό στρατό και μοιράζει ψίχουλα από τον ιδρώτα των ελάχιστα πραγματικά φορολογούμενων.
Venceremos
 
Όταν λοιπόν βγάζουν τόσα χρήματα...
Γιατί δεν πας να κάνεις και συ την δουλειά που κάνουν, να γίνεις πλούσιος; mornin cof....:D
Τα "μαύρα" τα παίρνουν από αυτόν που δεν καταδέχεται να κάνει την δουλειά τους.
Προσωπικά προτιμώ εργάτες φοροφυγάδες, παρά καρχαρίες φοροφυγάδες.
Η εφορία έτσι ήταν και πριν τον Τσιπρα, έτσι θα είναι και μετά.
Το πόθεν έσχες του Αλβανου δεν με ενδιαφέρει.
Με ενδιαφέρει αυτού που έχει καμιά δεκαριά εταιρίες ανά τον κόσμο, κάνει τριγωνικές τιμολογήσεις, πτωχεύουν οι εταιρείες, δεν πληρώνει τους μισθούς που χρωσταγε και φυσικά ούτε τις αποζημιώσεις. Παρολαυτα οι προσωπικοί του λογαριασμοί ασφυκτιουν στα εκατομμύρια....!
Όλα τα χε η Μαριωρη, οι Αλβανοί την μάραναν......hair.
 
Γιατί δεν πας να κάνεις και συ την δουλειά που κάνουν, να γίνεις πλούσιος; mornin cof....:D
Γτ ο Θεός δεν μου έδωσε χέρια, αλλά μυαλό. μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. δεν είναι η δουλειά ντροπή, ούτε τους έψεξα που κάνουν χειρονακτικές δουλειές 24/7. Γι' αυτό και κατέληξα ότι δεν με νοιάζει τι είναι, αλλά ότι το κοινωνικό μέρισμα είναι ένα ψέμα που δεν έπρεπε να δοθεί. Και σίγουρα αυτοί δεν είναι μέσα στους αντικειμενικούς δικαιούχους, βάσει των κριτηρίων που τέθηκαν.
Και εννοείται ότι θα πρέπει να ελέγχεται σωστά πρώτα το μεγάλο ψάρι, γτ εκεί θα πάρει χρήμα ένα κράτος και όχι από τον κάθε έναν φουκαραδάκο.
Αλλά άλλο έλεγχος και άλλο εξοντωτική φορολογία και άλλο βέβαια πελατειακές σχέσεις κράτους-μεγαλοκαρχαριών. Ο Αλέξης βγήκε με συνθήματα ότι σαν αριστερός και κοινωνικά και ηθικά δίκαιος θα τα διορθώσει όλα αυτά και τα έκανε όλα γαργάρα.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top