Φυλακή λέμεεεε!
Η καλύτερη σακούλα για τις γαλότσες είναι η γίγας jumboσακούλα!
να τις κάνω δυο τώρα που τις βρήκα φτηνά ;
μπες στο σαιτ SUNBIRD στα διαφορα ειδη ειναι πολυ καλεςμπας και έχει πάρει το μάτι σας καμία τσντούλα για γαλότσες στην Αθήνα ;
ακριβά τις έχει
τελικά βρήκαμε τις πιο πάνω που έβαλα ακόμα πιο φτηνά και από ebay και παραγγείλαμε σε camo
Μια παρόμοια (ελαφρώς διαφορετικό μοντέλο) έχω κι εγώ 2-3 χρόνια τώρα, για το σκοπευτήριο. Με αυτή μεταφέρω εκτός από φυσίγγια, και όλο τον εξοπλισμό (γιλέκο, γυαλιά, ωτασπίδες), και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, τσοκάκια, σουγιά, φακό, κινητό, τσιγάρα ... ακόμη κι ένα μπουκαλάκι νερό τώρα τελευταία που το κυλικείο σπάνια είναι ανοιχτό!Για μεταφορά φυσιγγίων έχω πάρει αυτή από την beretta, πολύ καλή και ποιοτική με ξεχωριστές θέσεις και για τον υπόλοιπο εξοπλισμό όπως τσοκς καθαριστικα και διάφορα άλλα, πολύ καλή και για το σκοπευτηριο αυτός είναι και ο προορισμός της.
upload pics
καλορίζικοΕίπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου για το κυνήγι και αγόρασα αυτό το σακίδιο πλάτης.
http://trazeras.gr/index.php/stratos/sakidia/σακιδυο-mil-tec-molle-πρασινο-35-lit-detail.html
Είχα κουραστεί να κουβαλάω 4-5 τσαντάκια στην μέση με φυσίγγια και τσάντες καθώς και χύμα μπουκάλι νερό και φαγητό στο γιλέκο. Τώρα θα ταχτοποιώ όλα τα πράγματα στο σακίδιο το οποίο θα το αφήνω στο καρτέρι και ότι χρειάζομαι θα το παίρνω εύκολα. Σίγουρα όλο το βάρος στην πλάτη μεταφέρεται πιο εύκολα από το να έχεις πολλά κρεμασμένα τσαντάκια στην μέση.
![]()