Χαμενα τα εχεις ΔΗΜΗΤΡΗΣΣΣΣ.
Δεν ξερεις τις ΛΕΣΣΣΣ
Καλα ...Απορω πως πιστεψες οτι θα κανεις σοβαρη συζητηση μαζι του...!!!
Ελεος βρε Θοδωρα....ακομα δεν τον πηρες χαμπαρι ???
Χαμενα τα εχεις ΔΗΜΗΤΡΗΣΣΣΣ.
Δεν ξερεις τις ΛΕΣΣΣΣ
Χαμενα μπορεί να τα έχω αλλά επειδή έχει καεί ο κωλος μας από το 15 και μετά έχουν δει πολλά τα γκαβα μου εδώ γύρω. Επισης έχω πολύ κοντινό συγγενικο μου πρόσωπο αξιωματικό στην ΕΜΑΚ. Στις κουβέντες μας λέει αυτά ακριβώς που λέμε εδώ, μακάρι να είχαμε 100 Ερικσον. Αλλα τι να ξέρει αυτός μωρέ??? Εδω μέσα έχουμε παντογνωστες....Χαμενα τα εχεις ΔΗΜΗΤΡΗΣΣΣΣ.
Δεν ξερεις τις ΛΕΣΣΣΣ
Συγγνωμη κυριε ΝΙΚΟΣΣΣΣΣ...Καλα ...Απορω πως πιστεψες οτι θα κανεις σοβαρη συζητηση μαζι του...!!!
Ελεος βρε Θοδωρα....ακομα δεν τον πηρες χαμπαρι ???![]()
Τα καλύτερα εργαλεία Δημήτρη, παίρνουν νερό από οπουδήποτε, με επαναλαμβανόμενες στοχευμένες βολές, χωρίς να αδειάζει με τη μια η δεξαμενή!!!!Το 15 αν δεν ήταν τα Ερικσον θα είχαν καεί 2 χωριά εδώ. Μπορούν να πάρουν νερο ακόμη και από βαρέλι και μπορούν να το ρίξουν παντού. Τοτε γεμιζαν απο την λιμνη απο το ορυχειο της Λαρκο και σε 3 λεπτα το ειχαν ριξει στη φωτια και αντε παλι τα ιδια. Μακαρι να είχαμε 100 τέτοια....
ARISTOSSSS σταματα,λες ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣΣΣΣΤα καλύτερα εργαλεία Δημήτρη, παίρνουν νερό από οπουδήποτε, με επαναλαμβανόμενες στοχευμένες βολές, χωρίς να αδειάζει με τη μια η δεξαμενή!!!!
Μετά τα αγαπημένα canadair που βουτάνε σχεδόν παντού να πλησιάσουν όσο μπορουν στη φωτιά!
Καλο και το ρωσικό αλλά αν είναι αυτό που λέτε, δε μπορεί να κάνει ελιγμούς και ρίχνει το νερό από ψηλά με αποτέλεσμα να εξατμίζεται το πιο πολυ ή να μην είναι τόσο εύστοχο!
Έχεις δίκιο που να ξέρω από φωτιές εδώ στην Ηλεία.....ARISTOSSSS σταματα,λες ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣΣΣΣ
Δεν διαφωνουμε.Το '07, εφτασε η φωτια στη Σετα. Μας ειχαν διωξει, απο το χωριο, αλλα εγω σιχα παρει το τρακτερ και εκανα αντιπυρικη γυρω σπο το σπιτι στη κατω Σετα. Καποια στιγμη σκαει μυτη το ρωσικο, δεν ξερω τυπο αλλα πεταγε λιγα μετρα πανω απο το κεφαλι μου κυριολεκτικα. Ερχοταν κατω απο το μακρυχωρι ισα πανω τη χαραδρα, εριξε το νερο στις Βρυσες σηκωθηκε εκανε αναστροφη εριξε αλλο λιγο προς τον αη'λια ξαναγυρναει περνει ρωτα για πανω Σετα. Αλλο να το λεω, αλλο να το ζεις. Τη χρονια εκεινη απο τη φωτια το χωριο το γλυτωσαν το ρωσσικο και τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ απο τη Κυπρο.
το κυριότερο ειναι Ο χρόνος ανεφοδιασμού που εχει, το μηχάνημα απλα δεν παίζεται ,τα υπόλοιπα σε αυτο το κοματι ειδικά τα αεροπλάνα υστερουνΤα καλύτερα εργαλεία Δημήτρη, παίρνουν νερό από οπουδήποτε, με επαναλαμβανόμενες στοχευμένες βολές, χωρίς να αδειάζει με τη μια η δεξαμενή!!!!
Μετά τα αγαπημένα canadair που βουτάνε σχεδόν παντού να πλησιάσουν όσο μπορουν στη φωτιά!
Καλο και το ρωσικό αλλά είναι αυτό που λέτε, δε μπορεί να κάνει ελιγμούς και ρίχνει το νερό από ψηλά με αποτέλεσμα να εξατμίζεται το πιο πολυ ή να μην είναι τόσο εύστοχο!
Πες τα μεγάλε γιατι κάποιοι πάνε να τα παρουσιάσουν τα πράγματα όπως θέλουν η γιατι δεν ξέρουν η σκόπιμα..........Το '07, εφτασε η φωτια στη Σετα. Μας ειχαν διωξει, απο το χωριο, αλλα εγω σιχα παρει το τρακτερ και εκανα αντιπυρικη γυρω σπο το σπιτι στη κατω Σετα. Καποια στιγμη σκαει μυτη το ρωσικο, δεν ξερω τυπο αλλα πεταγε λιγα μετρα πανω απο το κεφαλι μου κυριολεκτικα. Ερχοταν κατω απο το μακρυχωρι ισα πανω τη χαραδρα, εριξε το νερο στις Βρυσες σηκωθηκε εκανε αναστροφη εριξε αλλο λιγο προς τον αη'λια ξαναγυρναει περνει ρωτα για πανω Σετα. Αλλο να το λεω, αλλο να το ζεις. Τη χρονια εκεινη απο τη φωτια το χωριο το γλυτωσαν το ρωσσικο και τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ απο τη Κυπρο.
Σκοπιμα????Πες τα μεγάλε γιατι κάποιοι πάνε να τα παρουσιάσουν τα πράγματα όπως θέλουν η γιατι δεν ξέρουν η σκόπιμα..........
Το θεμα ειναι να παρουν καμια 10αρια καινουργια καναντερ και να αναβαθμισουν τα υπαρχοντα.Πες τα μεγάλε γιατι κάποιοι πάνε να τα παρουσιάσουν τα πράγματα όπως θέλουν η γιατι δεν ξέρουν η σκόπιμα..........
εμενα μου πουλησε ενα!!!
Δεν ειναι σκόπιμο μόνο αν πουλάς ελικόπτερα σκοπιμότητα ειναι και να υποστηρίζεις τις λάθος επιλογές των αποτυχημένων κυβερνήσεων
Εδω κοψανε συνταξεις, παιρνουν σπιτια, πετανε κοσμο στο δρομο, ωθουν ανθρωπους στην αυτοχειρια, και συνεχιζουμε να τους στηριζουμε. Στα καναντερ και στα εριξον θα κολοσουμε. Μια ζωη ραγιαδες, μια ζωη καπιστρι και ακομα να ξυπνησουμε.Δεν ειναι σκόπιμο μόνο αν πουλάς ελικόπτερα σκοπιμότητα ειναι και να υποστηρίζεις τις λάθος επιλογές των αποτυχημένων κυβερνήσεων