Αρκετά τσιμπημενεςΤιμές?
Αρκετά τσιμπημενεςΤιμές?
Δεν το βλέπεις για που πάει φίλε μου? Θα δίνουμε ένα νεφρό για 10 κουτάκια 32αρια σε λίγο καιρό.Πολύ τσιμπημένες τιμές που θα πάει αυτή η δουλειά;
Θα κυνηγάμε με τόξα???Δεν το βλέπεις για που πάει φίλε μου? Θα δίνουμε ένα νεφρό για 10 κουτάκια 32αρια σε λίγο καιρό.
Θέλω να δω τι προσφορά είναι!Το είδα και το ανεβάζω μήπως ενδιαφέρει κάποιον φίλο...
Η Αλαφα 1 Ιταλίας είναι καλή πυρίτιδα?????Το είδα και το ανεβάζω μήπως ενδιαφέρει κάποιον φίλο...
Το τόξο για την τσίχλα είναι overkill.Θα κυνηγάμε με τόξα???
Τι καλή τιμή, μια από τα ίδια είναι, πλέον μιλάμε για ένα ευρώ πάνω κάτω, ούτε ποσότητα δεν αξίζει ποια να πάρεις.Βρήκα και αυτά τα δύο...
Αν είναι καλή τιμή, προχωράτε οποίος ενδιαφέρεται...
Φεύγουν τα μισά σαν αλαφιασμέναΗ Αλαφα 1 Ιταλίας είναι καλή πυρίτιδα?????
Ακριβώς, όταν κάποιος πουλάει κάτι και δεν μπορεί να γράψει σωστά ούτε τα βασικά, δεν είναι μόνο θέμα άγνοιας ... δείχνει και σοβαρή έλλειψη επαγγελματισμού.Το είδα και το ανεβάζω μήπως ενδιαφέρει κάποιον φίλο...
Συνεχιζε παιδι μου εσυ, τον πόνο μας λέμε εμείς. Μόνο diana.Τέλος πάντων, αυτά είδα και τα ανέβασα...
Αν σας ενοχλεί η ορθογραφία του καθενος που πουλάει φυσιγγια η το 1 ευρώ φθηνότερα που το πουλάει τότε sorry που ενδιαφέρθηκα...
Κανένα πρόβλημα συνεχίζουμε..
Συνέχιζε να ανεβάζεις. Μπορεί να ενδιαφέρονται μερικοί συνάδελφοι.Τέλος πάντων, αυτά είδα και τα ανέβασα...
Αν σας ενοχλεί η ορθογραφία του καθενος που πουλάει φυσιγγια η το 1 ευρώ φθηνότερα που το πουλάει τότε sorry που ενδιαφέρθηκα...
Κανένα πρόβλημα συνεχίζουμε..
Και μάλιστα σε κείμενο που δημοσίευσε. Ούτε μία φορά δεν έκατσε να το ξαναδιαβάσει πριν το δημοσιεύσει, ούτε 3 δευτερόλεπτα δεν ήθελε να ξοδέψει. Σκέψου τον έλεγχο ποιότητας που θα κάνει στα φυσίγγια του.Ακριβώς, όταν κάποιος πουλάει κάτι και δεν μπορεί να γράψει σωστά ούτε τα βασικά, δεν είναι μόνο θέμα άγνοιας ... δείχνει και σοβαρή έλλειψη επαγγελματισμού.
Για τα Ape με Αλαφα1 Ιταλίας λες? Δεν νομίζω να φτιάχνει αυτός τα φυσιγγια της φωτογραφίας.Αυτα είναι εισαγωγής η κάνω τόσο λάθος?Και μάλιστα σε κείμενο που δημοσίευσε. Ούτε μία φορά δεν έκατσε να το ξαναδιαβάσει πριν το δημοσιεύσει, ούτε 3 δευτερόλεπτα δεν ήθελε να ξοδέψει. Σκέψου τον έλεγχο ποιότητας που θα κάνει στα φυσίγγια του.
Ναι για αυτά λέω. Πάλι καλά που τα φτιάχνει άλλος στην Ιταλία, θετικό αυτό.Για τα Ape με Αλαφα1 Ιταλίας λες? Δεν νομίζω να φτιάχνει αυτός τα φυσιγγια της φωτογραφίας.Αυτα είναι εισαγωγής η κάνω τόσο λάθος?
Εγώ ποτέ μου δε κατάλαβα σε αγγελίες και πωλήσεις το : μη ρωτάτε δημόσια... Γιατί ρε φίλε τι έχεις να κρύψεις;Η Αλαφα 1 Ιταλίας είναι καλή πυρίτιδα?????
την εφοριαΕγώ ποτέ μου δε κατάλαβα σε αγγελίες και πωλήσεις το : μη ρωτάτε δημόσια... Γιατί ρε φίλε τι έχεις να κρύψεις;