Προσφορές-Τιμές

Καλησπέρα, σε σύγκριση με το nsi gt;
Το gt κάνει άνετα και για περπατητο, είναι ένα κλικ ποιο γρήγορο αλλά σε δυσκολο καιρό θα σε πούλησει, μπασιματα δείχνει το καλό εαυτό του, για μένα μείον είναι που δεν βγαίνει και σε πιο ψιλό νούμερο.

Ας ανέβει στο 30 - 32 καλύτερα. Λίγα τα χρήματα η διαφορά.
Νικόλα το φυσίγγι ειναι πάρα πολύ καλό..
Έχεις δίκιο βέβαια γιατί το 30αρι του έχει 8,90...
Αυτο το είχα πάρει 8...
Τωρα δεν ξέρω αλλά λογικά θα ανέβει δεν θα ανέβει;;
Σε 15 μέρες που θα είμαι εκεί θα δω τιμές και βλέπουμε...

Νικόλα το φυσίγγι ειναι πάρα πολύ καλό..
Έχεις δίκιο βέβαια γιατί το 30αρι του έχει 8,90...
Αυτο το είχα πάρει 8...
Τωρα δεν ξέρω αλλά λογικά θα ανέβει δεν θα ανέβει;;
Σε 15 μέρες που θα είμαι εκεί θα δω τιμές και βλέπουμε...
8,70€ το 28

Πολυ συγκεντρωτικο, όποιος κάνει όμως περπατητο για μένα μην το επιλέξει γιατί κατά την γνώμη μου είναι λίγο αργό, καλύτερα για καρτέρι.
Έβαλε και του Κύργια στα 8,5€ και 9€ Ναβάρο και Νόβα 32γρ

Τελικά μόνο για προσφορές δεν διαβάζουμε σε αυτό το θέμα και προφανώς γιατί δεν υπάρχουν .
Μας τελείωσαν! .big smile.
Ο Αλαγιαννης;;
Το pap shop;;
Ο Αβραμόπουλος κάτω στον Κώστα;;
Δεν έχουν τίποτα;;
Επικοινωνήστε με Τασκώφ, rocket...
Δεν μπορεί κάποιος κάτι θα κάνει...

Φωρτώστε οτι μπορείτε απο εβδομαδα, κι οσοι προλαβετε που λεει ο λογος....τα φυσιγγια, παιρνουν ανατίμηση +7% απο Δευτέρα 5/5/ '25.
Δεν βάζουν μυαλό αυτοί! Οι περισσότεροι έχουν από πέρσι, αν είχαν κάποια ελπίδα τώρα να πάρει κανένας με ακόμα μια αύξηση, τέλος, ας κάτσουν στα ράφια να τα κοιτάνε.

Με πρόχειρους υπολογισμούς...
Θα χρειαστεί να αγοράσω,για τσίχλες μετά το 2035 (ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΟΡΆΣΩ...) και για τα υπόλοιπα όλα,μακάρι να χρειαστεί γενικώς...!
Κοινώς,από μένα πάλι,θα πάρουν r, χ, /

Με πρόχειρους υπολογισμούς...
Θα χρειαστεί να αγοράσω,για τσίχλες μετά το 2035 (ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΟΡΆΣΩ...) και για τα υπόλοιπα όλα,μακάρι να χρειαστεί γενικώς...!
Κοινώς,από μένα πάλι,θα πάρουν r, χ, /
r X /...
Αααχαχαχαχαχαχα χαχαχα... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Φωρτώστε οτι μπορείτε απο εβδομαδα, κι οσοι προλαβετε που λεει ο λογος....τα φυσιγγια, παιρνουν ανατίμηση +7% απο Δευτέρα 5/5/ '25.
Αν είναι αλήθεια μηλαμε για καθαρά εσχρωκερδια. Τώρα εγώ δεν μπορω για αγορά στοκ για άλλη μια χρονιά έχω αν είναι και σαν αυτή που πέρασε στάνταρ 5 χρόνια θα τα βγάλω

Back