Μην ασχολείσαι Δημήτρη.Πολύ ωραία όταν παρουσιάζονται όλα ιδανικά μέσω της θεωρίας.
Καταρχάς έχεις πάει ποτέ προς τον άσπροπόταμο ; ξέρεις πού είναι αυτό και τι εργασίες θα χρειαστούν για να γίνει αυτό το έργο το οποίο δεν θα αλλοιώσει τίποτα από το περιβάλλον;
Ρε φίλε υδροηλεκτρικά κοντά σε εθνικούς δρυμούς και περιοχές natura κλπ και των οποίων η παραγωγή δεν υπερβαίνει σε καμία περίπτωση το ενάμιση μεγαβάτ, είναι αυτά που θα σώσουν τη χώρα ;
Ειδικα αυτές οι ψείρες υδροηλεκτρικά ξέρουμε για τι γίνονται.
Έχω γυρίσει όλα τα υδροηλεκτρικά της χώρας μικρά και μεγάλα και έχω προσωπική εμπειρία για το ποια διατάραξαν και για ποια δεν διατάραξαν το περιβάλλον και δημιούργησαν και κάποιες άλλες συνθήκες αλλά για αυτά τα μικρά δεν διατηρω απλα επιφυλάξεις ,είμαι κάθετα αντίθετος γιατι εχω δει τι γίνεται
Τώρα αν αυτός που το γράφει αυτό θέλει να συγκρίνει το νερόμυλο με το μικρό υδροηλεκτρικό το οποίο οπως λέει παίρνει τη θέση του νερόμυλου, τοσο απλά ,γραφικά και όμορφα, σταματάω την κουβέντα εδώ γιατί έχω προσωπική εμπειρία και έχω δει από κοντά σε όλη την πορεία της κατασκευής το τι έχει συμβεί με μπουλντόζες με αλλαγές κοίτης και με ζημιά στο γενικότερο τοπίο.
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι λίγοι,που αντιδρούν ακόμη.