Ποια περιοχή της Ελλάδας θεωρείτε κυνηγετικό παράδεισο

Έλα μωρη κουφάλα στον ορεινό βάλτο να σε κεράσω μια προβατίνα και φέρε και το όπλο μαζί να σε κεράσω και κάτι άλλο! 🤭
Και βραστη τον χειμωνα δεν μας χαλα
Να ερθω και εγω; .big smile.
Τσαι οτι θες εκτος απο αυτα τα μοντερνα με τα κοκκινα φρουτα και μλκς.big smile.

Εδώ είμαι στο Κιλκίς φίλε μου. Εντύπωση μου είχε κάνει και τα πολλά ορτυκια που είχε. Πολύ ωραίο μέρος

View attachment 90966
Το τεραιν πισω ειναι ετσι παντου;
Σταματη μοιαζει με ημιορεινη λευκωσια και νεκρα ζωνη- καταλαβες εσυ- τα ειδες στους αγωνες

Ε καλά στο Πεδινό στο Κιλκίς είσαι ρε Σταμάτη..... τί περίμενες... αλπικό τοπίο και έλατα

Καμία σχέση με έλατα και αλπικα. Ποιος μίλησε για έλατα? Το μέρος αυτό μοιάζει με ένα μέρος στην κυπρο που κάναμε και αγώνες πρόσφατα γιαυτό το σχολίασε και ο Χρύσανθος μόλις είδε την φωτο

Καμία σχέση με έλατα και αλπικα. Ποιος μίλησε για έλατα? Το μέρος αυτό μοιάζει με ένα μέρος στην κυπρο που κάναμε και αγώνες πρόσφατα γιαυτό το σχολίασε και ο Χρύσανθος μόλις είδε την φωτο
Είπα ότι είσαι στην περιοχή του Γαλλικού ποταμού κοντά στο χωριό Πεδινό του νομού Κιλκίς..... Σταμάτη.. ..μη μου κάνεις το Γερμανό......

Κάπου το έχασες φίλε. Ξανά διάβασε το τοπικ απ την φωτο και κάτω
Οκ..... μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος..... ανέβασες μια φωτογραφία και γράφεις ότι είστε στο Κιλκίς......ο Χρύσανθος απαντά και λέει ότι μοιάζει με τα μέρη στην Κύπρο..... και εγώ σου έγραψα ότι η φωτογραφία που ανέβασες αρχικά είναι κοντά στο χωριό Πεδινό του νομού Κιλκίς.....το οποίο είναι ένα καμποχωρι και δεν έχει έλατα και αλπικό τοπίο..... μάλιστα φέτος έκανα έναρξη στα τρυγόνια εκεί κοντά...... και είχε και ορτύκια..... αλλά μάλλον κάτι δεν κατάλαβα σωστά.

Οκ..... μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος..... ανέβασες μια φωτογραφία και γράφεις ότι είστε στο Κιλκίς......ο Χρύσανθος απαντά και λέει ότι μοιάζει με τα μέρη στην Κύπρο..... και εγώ σου έγραψα ότι η φωτογραφία που ανέβασες αρχικά είναι κοντά στο χωριό Πεδινό του νομού Κιλκίς.....το οποίο είναι ένα καμποχωρι και δεν έχει έλατα και αλπικό τοπίο..... μάλιστα φέτος έκανα έναρξη στα τρυγόνια εκεί κοντά...... και είχε και ορτύκια..... αλλά μάλλον κάτι δεν κατάλαβα σωστά.

Αγεια σου συνεννοηθηκαμε .shake hands.

Back