Εσένα θα σου αρέσει πολύ και στο Κιλκίς! Πάρα πολύ καλοί οι πληθυσμοί του λαγού!Δύσκολη απόφαση. Μπορεί να διάλεγα Κοζάνη, μπορεί Σέρρες, μπορεί και Έβρο. Βόρεια πάντως σίγουρα
Εσένα θα σου αρέσει πολύ και στο Κιλκίς! Πάρα πολύ καλοί οι πληθυσμοί του λαγού!Δύσκολη απόφαση. Μπορεί να διάλεγα Κοζάνη, μπορεί Σέρρες, μπορεί και Έβρο. Βόρεια πάντως σίγουρα
Αυτή η φωτό είναι κάμποσα χρόνια πίσω...Εδώ είμαι στο Κιλκίς φίλε μου. Εντύπωση μου είχε κάνει και τα πολλά ορτυκια που είχε. Πολύ ωραίο μέρος
View attachment 90966
Αυτή η φωτό είναι κάμποσα χρόνια πίσω...
Όταν δεν είχες σκοτωτικο όπλο...
Ωχ ωχ ωχ...Κάθε χρόνο έρχομαι. Έχουν άλλη γλύκα τα λαγουδακια του νομού σας![]()
Υ.γ. όπλο μην φέρεις την outlander φέρε κάνα σοβαρό![]()
Ρεσυ...αυτός κάτι είπε για το όπλο σου..Έλα μωρη κουφάλα στον ορεινό βάλτο να σε κεράσω μια προβατίνα και φέρε και το όπλο μαζί να σε κεράσω και κάτι άλλο!![]()
Εεε καλά!Ακόμα και με αυτό τις έκανα τις κηδείες μου![]()
![]()
Και βραστη τον χειμωνα δεν μας χαλαΈλα μωρη κουφάλα στον ορεινό βάλτο να σε κεράσω μια προβατίνα και φέρε και το όπλο μαζί να σε κεράσω και κάτι άλλο!![]()
Το τεραιν πισω ειναι ετσι παντου;Εδώ είμαι στο Κιλκίς φίλε μου. Εντύπωση μου είχε κάνει και τα πολλά ορτυκια που είχε. Πολύ ωραίο μέρος
View attachment 90966
Το τεραιν πισω ειναι ετσι παντου;
Σταματη μοιαζει με ημιορεινη λευκωσια και νεκρα ζωνη- καταλαβες εσυ- τα ειδες στους αγωνες
δεν βλεπεις απο πανω τι κραταει?Ρεσυ...αυτός κάτι είπε για το όπλο σου..
Ποιος από τους τρεις είσαι;Εδώ είμαι στο Κιλκίς φίλε μου. Εντύπωση μου είχε κάνει και τα πολλά ορτυκια που είχε. Πολύ ωραίο μέρος
View attachment 90966
Ποιος από τους τρεις είσαι;![]()
Ε καλά στο Πεδινό στο Κιλκίς είσαι ρε Σταμάτη..... τί περίμενες... αλπικό τοπίο και έλαταΈτσι ακριβώς μοιάζουν πολύ αυτά τα δύο μέρη
Ε καλά στο Πεδινό στο Κιλκίς είσαι ρε Σταμάτη..... τί περίμενες... αλπικό τοπίο και έλατα
Είπα ότι είσαι στην περιοχή του Γαλλικού ποταμού κοντά στο χωριό Πεδινό του νομού Κιλκίς..... Σταμάτη.. ..μη μου κάνεις το Γερμανό......Καμία σχέση με έλατα και αλπικα. Ποιος μίλησε για έλατα? Το μέρος αυτό μοιάζει με ένα μέρος στην κυπρο που κάναμε και αγώνες πρόσφατα γιαυτό το σχολίασε και ο Χρύσανθος μόλις είδε την φωτο
Είπα ότι είσαι στην περιοχή του Γαλλικού ποταμού κοντά στο χωριό Πεδινό του νομού Κιλκίς..... Σταμάτη.. ..μη μου κάνεις το Γερμανό......
Οκ..... μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος..... ανέβασες μια φωτογραφία και γράφεις ότι είστε στο Κιλκίς......ο Χρύσανθος απαντά και λέει ότι μοιάζει με τα μέρη στην Κύπρο..... και εγώ σου έγραψα ότι η φωτογραφία που ανέβασες αρχικά είναι κοντά στο χωριό Πεδινό του νομού Κιλκίς.....το οποίο είναι ένα καμποχωρι και δεν έχει έλατα και αλπικό τοπίο..... μάλιστα φέτος έκανα έναρξη στα τρυγόνια εκεί κοντά...... και είχε και ορτύκια..... αλλά μάλλον κάτι δεν κατάλαβα σωστά.Κάπου το έχασες φίλε. Ξανά διάβασε το τοπικ απ την φωτο και κάτω
Οκ..... μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος..... ανέβασες μια φωτογραφία και γράφεις ότι είστε στο Κιλκίς......ο Χρύσανθος απαντά και λέει ότι μοιάζει με τα μέρη στην Κύπρο..... και εγώ σου έγραψα ότι η φωτογραφία που ανέβασες αρχικά είναι κοντά στο χωριό Πεδινό του νομού Κιλκίς.....το οποίο είναι ένα καμποχωρι και δεν έχει έλατα και αλπικό τοπίο..... μάλιστα φέτος έκανα έναρξη στα τρυγόνια εκεί κοντά...... και είχε και ορτύκια..... αλλά μάλλον κάτι δεν κατάλαβα σωστά.