άλλες χρονιές είχα δει και Φλεβάρη. φέτος δεν έτυχε! ήταν 10-15 πουλάκια πανω απο το πάρκινγκ την ώρα που έφυγα από την δουλεία και σε μια τούφα πεύκα απέναντι οι τσίχλες συναυλία παλι....Εγώ τα πρώτα τα είδα τον Φλεβάρη!
Πολλά?
άλλες χρονιές είχα δει και Φλεβάρη. φέτος δεν έτυχε! ήταν 10-15 πουλάκια πανω απο το πάρκινγκ την ώρα που έφυγα από την δουλεία και σε μια τούφα πεύκα απέναντι οι τσίχλες συναυλία παλι....Εγώ τα πρώτα τα είδα τον Φλεβάρη!
Πολλά?
Τα δύο πρώτα τα είδα στις αρχές του Φλεβάρη με την κακοκαιρία την τελευταία μέρα που έκατσα για παπιά... Με τους νοτιαδες κ τη σκόνη τέλος Φλεβάρη είδα μερικά ακόμα κ πλέον βλέπεις αρκετά έξωΤα πρώτα χελιδόνια είδα πριν λίγο! Επαιζαν στο ψιλοβροχο!!!
Σε γλαρους μην πεσεις αν πας σε παραθαλασσιο μερος....Ασε Χαρη μιλαμε κουτσουλια λες και ειναι απο στρουθοκάμηλο.
Σε γλαρους μην πεσεις αν πας σε παραθαλασσιο μερος....
Λες και στα αμολησε προϊστορικος πτεροδακτυλος...
Αυτών κι απο τα περιστερια, θες γυαλοχαρτο για να φύγει...Ασε Χαρη μιλαμε κουτσουλια λες και ειναι απο στρουθοκάμηλο.
Θεϊκος και λατρεμενος Remi Gaillard παροτι ακτιβιστης και βιγκαν...
Είμαι χωριό χειμώνα και έχει ένα παπιοκαιρο που έλεγες σήμερα θα γίνει ζημιά. Πάμε ποτάμι κάνουμε καρτέρι κλασικά παίξανε κάτι λίγα αλλά όσο περιμέναμε συνέχεια πέρναγαν γλάροι ώσπου να κάνουμε μια γύρα να ελέγξουμε κάτι πονηρά σημεία γύρισα και δεν γνώριζα το αυτοκίνητο λες και το έβαζαν στόχο δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα έγινε άσπρο το αυτοκίνητο όλοΣε γλαρους μην πεσεις αν πας σε παραθαλασσιο μερος....
Λες και στα αμολησε προϊστορικος πτεροδακτυλος...
Ώπα! Φτιάχνει ο καιρός θα μπούν και τα τρυγόνια τώρα!Μόλις είδα την πρώτη με σορτσάκι στον πισινό στην Ερέτρια
Μη γραφεις για τσίχλες 25η Μαρτίου, γιατι καποιοι νομίζουν οτι εχουν φυγει απο τις 1η Μαρτηβόλτα στις μέλισσες το μεσημεράκι και οι τσίχλες είναι ακόμη εδώ. σήμερα είδα και χελιδόνια σε μεγάλους αριθμούς ενώ άκουσα και τον πρωτο τσαλαπετεινο. Ζεστη πολύ και ο τοπος έχει ανάγκη από βροχή.
Σημερα είχε πάρα πολύ ζέστη για την εποχή και ήταν λίγο σουρεαλ η εικόνα!!! Εχει αρκετές ακόμη, λιγότερες σε σχέση με πέρσι τέτοια εποχή αλλά εχει! Περσι ομως 18 Μάρτη εκεί που πήγα σήμερα είχε 20 ποντους χιόνι......Μη γραφεις για τσίχλες 25η Μαρτίου, γιατι καποιοι νομίζουν οτι εχουν φυγει απο τις 1η Μαρτηκ θα ψαχνουν να πειασουν καρτερι απο τωρα, για Οκτωβρη....
![]()
Ο γκιώνης Σακη μου, πλεον ειναι ενδημικός...του τα κλ@νουμ€ ολη τη χρονια, καθε χρονο ετσι οπως παμε...επισης και ο γκιωνης![]()
Και εδώ αρι το ιδιο