MallardΠοιο είναι το πρασινοκεφαλο
MallardΠοιο είναι το πρασινοκεφαλο
Νόμισα ότι δείχνει το πλήθος τον πουλιών πχ πράσινο πάρα πολλά.Καλα η Γαλλία και η Αγγλία έχουν τα πιο πολλά δλδ ζηλεύω έτσι έπρεπε να ήταν και εδώ.....Το χρώμα των γραμμών, υποδηλώνει την πορεία, αναλόγως την περιοχή έναρξης της μετανάστευσης. Δεξιά επάνω, μπορείς να επιλέξεις ποιες πορείες σε ενδιαφέρουν και να ξετσεκάρεις τις άλλες για να έχεις μια καλύτερη οπτική.
ΕυχαριστώΤο χρώμα των γραμμών, υποδηλώνει την πορεία, αναλόγως την περιοχή έναρξης της μετανάστευσης. Δεξιά επάνω, μπορείς να επιλέξεις ποιες πορείες σε ενδιαφέρουν και να ξετσεκάρεις τις άλλες για να έχεις μια καλύτερη οπτική.
Παω εκπαιδευτικα περδικα με τον σεττερα μου δεν καταλαβαινω τπτ χαχχαχΒάρα κάνα κοράκι να ξεχαρμανιασεις!!!
Πολύ κσλο Σιμαδι για τα κυχλιαΤον πρωτο κοκκινολαιμα για φετος τον ειδα σημερα πρωι, πηγαινοντας στη δουλεια! Πολυ βιαστικος μεταναστης!
Ωχ ωχ ωχ τσεπουλα μου! Τυχεροί όσοι έχουν στοκαρει!Τον πρωτο κοκκινολαιμα για φετος τον ειδα σημερα πρωι, πηγαινοντας στη δουλεια! Πολυ βιαστικος μεταναστης!
Εδώ οι παππούδες μας… λένε ότι αν δουμε ρουβελια του Σταύρου η πρειν η χρόνια θα είναι πολύ καλή για να δουμεΤο κελαηδημα του πρωτου κοκκινολαιμη μας θυμίζει ότι μπηκαμε στο φθινόπωρο κ όπου να ναι θα φανουν κ οι πρωτες τσίχλες της χρονιάς...
Απο εκει κ περα..Πρώιμοι κοκκινολαιμηδες η όχι δεν μου λένε τίποτα για το αν θα κάνει καλά περασματα τσίχλας...
Μακάρι Ηλία..Εδώ οι παππούδες μας… λένε ότι αν δουμε ρουβελια του Σταύρου η πρειν η χρόνια θα είναι πολύ καλή για να δουμε
Αυτό Τάσο είναι μια παράδοση του κυνηγιού η παρατηρήσει πουλιών και η συμπεριφορά τους στα μπασίματα αλήθεια η ψέματα δεν ξέρω δεν το έχω ψάξει καθολου μου αρεση όμως που υπάρχειΤο κελαηδημα του πρωτου κοκκινολαιμη μας θυμίζει ότι μπηκαμε στο φθινόπωρο κ όπου να ναι θα φανουν κ οι πρωτες τσίχλες της χρονιάς...
Απο εκει κ περα..Πρώιμοι κοκκινολαιμηδες η όχι δεν μου λένε τίποτα για το αν θα κάνει καλά περασματα τσίχλας...
Άσε μας τώρα μην μας ξενερώνεις τώρα που είμαστε φτιαγμένοι!!!Το κελαηδημα του πρωτου κοκκινολαιμη μας θυμίζει ότι μπηκαμε στο φθινόπωρο κ όπου να ναι θα φανουν κ οι πρωτες τσίχλες της χρονιάς...
Φόρτωσε φυσίγγια και αν δεν έχει τσίχλες ζητά τα λεφτά από τους κοκκινολαίμηδες για εξαπάτησηΆσε μας τώρα μην μας ξενερώνεις τώρα που είμαστε φτιαγμένοι!!!![]()
Και εμένα μου αρέσουν αυτά..Αυτό Τάσο είναι μια παράδοση του κυνηγιού η παρατηρήσει πουλιών και η συμπεριφορά τους στα μπασίματα αλήθεια η ψέματα δεν ξέρω δεν το έχω ψάξει καθολου μου αρεση όμως που υπάρχει
Φτιαγμενοι ξεφτιαγμενοι η αποκάλυψη θα έρθει εκείνες τις μέρες...Άσε μας τώρα μην μας ξενερώνεις τώρα που είμαστε φτιαγμένοι!!!![]()