Kostas ContraDosi Moderator 7 Ιουνίου 2025 #101 ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ said: το 58,0 δεν σκοτονη?????? Κάψουλι 616 / πυρητιδα μάλλον 206 φόρμουλα συγκ z2m... ωραία συνταγή αν είναι η 206 Click to expand... CSB-1 και FIOCCHI με πυθμένιο άλλα των Gordon.....φοβερο πυθμένιο αυτο, ιδικα για φορτωμένα setup....
ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ said: το 58,0 δεν σκοτονη?????? Κάψουλι 616 / πυρητιδα μάλλον 206 φόρμουλα συγκ z2m... ωραία συνταγή αν είναι η 206 Click to expand... CSB-1 και FIOCCHI με πυθμένιο άλλα των Gordon.....φοβερο πυθμένιο αυτο, ιδικα για φορτωμένα setup....
V Vmak 7 Ιουνίου 2025 #102 ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ said: το 58,0 δεν σκοτονη?????? Κάψουλι 616 / πυρητιδα μάλλον 206 φόρμουλα συγκ z2m... ωραία συνταγή αν είναι η 206 Click to expand... outlander said: Σκοτώνει. Εμένα μου κάνει και για csb1. Click to expand... Απ' ότι διάβασα σε ιταλικό φόρουμ, στην αρχή τα ξεκίνησαν με rex36, αργότερα τα γέμιζαν με Α1 και τελευταία με csb. Οπότε μάλλον ο outlander έχει δίκιο για το μπαρούτι. Λογικά csb1 πρέπει να είναι.
ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ said: το 58,0 δεν σκοτονη?????? Κάψουλι 616 / πυρητιδα μάλλον 206 φόρμουλα συγκ z2m... ωραία συνταγή αν είναι η 206 Click to expand... outlander said: Σκοτώνει. Εμένα μου κάνει και για csb1. Click to expand... Απ' ότι διάβασα σε ιταλικό φόρουμ, στην αρχή τα ξεκίνησαν με rex36, αργότερα τα γέμιζαν με Α1 και τελευταία με csb. Οπότε μάλλον ο outlander έχει δίκιο για το μπαρούτι. Λογικά csb1 πρέπει να είναι.