Παρουσίαση Φυσιγγίων

• Thread starter Thread starter robust 222
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με aquila λέει στο site ότι είναι, αλλά 13,40€; στα 30,5 γρ; Με χρυσάφι τα γεμίζουν;
το γεμιζει ο Τατσης , και αναγκαστικε να παρει απο ιταλια ολοκληρη μηχανη για να κοβει τους καλυκες απο 70 χιλιοστα σε 65 χιλιοστα , γιατι δεν μπορουσε να βρει καλικες 65 χιλιοστα , οποτε να μην βγαλει την αγορα της μηχανης ο ανθρωπος σαν ενα ειδικο σπανιο μοναδικο φυσιγγιο για 65αρες θαλαμες

Απ' ότι καταλαβαίνω είναι αντικαταστάτης του Lambro Royal. Το Lambro Royal ήταν το μοναδικό φυσίγγι για 65άρες θαλάμες που κυκλοφορούσε στην αγορά. Πριν 1-2 χρόνια σταμάτησε η παραγωγή του. Αυτοί με τις 65αρες θαλάμες είχαν πρόβλημα, δεν υπήρχαν φυσίγγια. Το φυσίγγι αυτό γράφει και την φίρμα του Χατζιώτη πάνω. Προφανώς ο Χατζιώτης είχε πουλήσει πολλά όπλα με 65άρες θαλάμες και πρέπει να δίνει και φυσίγγια στους πελάτες.

Απ' ότι καταλαβαίνω είναι αντικαταστάτης του Lambro Royal. Το Lambro Royal ήταν το μοναδικό φυσίγγι για 65άρες θαλάμες που κυκλοφορούσε στην αγορά. Πριν 1-2 χρόνια σταμάτησε η παραγωγή του. Αυτοί με τις 65αρες θαλάμες είχαν πρόβλημα, δεν υπήρχαν φυσίγγια. Το φυσίγγι αυτό γράφει και την φίρμα του Χατζιώτη πάνω. Προφανώς ο Χατζιώτης είχε πουλήσει πολλά όπλα με 65άρες θαλάμες και πρέπει να δίνει και φυσίγγια στους πελάτες.
και η RC δεν έβγαζε φυσίγγι 65mm βέβαια δεν θυμάμαι μεχρι ποτε το έφερναν εδω

Κατ' αρχήν, δικαίωμά του, και καλά έκανε ο Χατζιώτης, να κυκλοφορήσει ένα φυσίγγι 65 χιλ. (κυρίως για τους πελάτες του προφανώς). Και η τιμή του θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο τραγική, για ένα "ειδικό" φυσίγγι, που προορίζεται για συγκεκριμένα όπλα, και (λίγους) συγκεκριμένους πελάτες. Όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε όπλα με θαλάμες 70 και 76 χιλ. δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσουμε ... εκτός ίσως 1 κουτάκι από περιέργεια !!
Αλλά ... νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα σε κάλυκα 65 χιλ. οπως π.χ. το B&P MB Gigante, και το NSI English Classic ... (Εκτός κι αν δεν τα φέρνουν πλέον στην Ελλάδα οι αντιπρόσωποι ...)
Αλλά επίσης, σε θαλάμες 65 χιλ. μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιούνται και φυσίγγια με κάλυκα 67 χιλ. με μολύβδινα σκάγια. Το αναφέρει στους κανονισμούς της η CIP, όπως γράφει ο Κυπρίδημος στο βιβλίο "Σφραγίδες δοκιμής των όπλων".

Κατ' αρχήν, δικαίωμά του, και καλά έκανε ο Χατζιώτης, να κυκλοφορήσει ένα φυσίγγι 65 χιλ. (κυρίως για τους πελάτες του προφανώς). Και η τιμή του θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο τραγική, για ένα "ειδικό" φυσίγγι, που προορίζεται για συγκεκριμένα όπλα, και (λίγους) συγκεκριμένους πελάτες. Όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε όπλα με θαλάμες 70 και 76 χιλ. δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσουμε ... εκτός ίσως 1 κουτάκι από περιέργεια !!
Αλλά ... νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα σε κάλυκα 65 χιλ. οπως π.χ. το B&P MB Gigante, και το NSI English Classic ... (Εκτός κι αν δεν τα φέρνουν πλέον στην Ελλάδα οι αντιπρόσωποι ...)
Αλλά επίσης, σε θαλάμες 65 χιλ. μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιούνται και φυσίγγια με κάλυκα 67 χιλ. με μολύβδινα σκάγια. Το αναφέρει στους κανονισμούς της η CIP, όπως γράφει ο Κυπρίδημος στο βιβλίο "Σφραγίδες δοκιμής των όπλων".
Το σούπερ τορντο της λαμπρό είναι σε 12/67..και έχει και 10€ 32 γρ..με c7

Το σούπερ τορντο της λαμπρό είναι σε 12/67..και έχει και 10€ 32 γρ..με c7
μην νομιζετε οτι δεν υπαρχουν και πολλα αλλα που ειναι 67αρια , απλος δεν το γραφουν στον καλυκα , και πολλα που γραφουν για 70αρια , στην πραγματικοτητα ειναι 68,50 χιλιοστα

Παιδες....μη νομιζεται πως ενα φυσιγγι που λανσαρεται για 65mm ειναι ακριβως 65mm...αγοραζαμε καλυκες N.S. "διθεν 67mm" κ ήταν 66.70mm....οποτε, ουτε αυτοι θα ειναι ακριβως 65mm αλλα,66mm ή κ λίγο λιγότερο απο 65mm...οποτε, θα συμφωνίσω με τον @ΣΤΕΛΙΟΣ.

,Ναι οκ είναι ένα φυσηγγι εξηδικευμενο.. για αυτά τα όπλα .. .εμείς που θέλουμε κάτι ποιο οικονομικό δεν είναι ανάγκη να το πάρουμε

παιρνεις το 30αρι και το 32 του τατση πολυ πιο φθηνα απο οτι του χατζιωτη .
Δεν είναι κακό να πεις ότι είναι μέσα στα 5 καλύτερα αυτήν την στιγμή...
Και ούτε ειναι κακό να μιλήσεις για τα ταξίδια, τις γυναίκες και τα χρήματα που δίνει δώρο...

Δεν είναι κακό να πεις ότι είναι μέσα στα 5 καλύτερα αυτήν την στιγμή...
Και ούτε ειναι κακό να μιλήσεις για τα ταξίδια, τις γυναίκες και τα χρήματα που δίνει δώρο...
Ποιος δινει δωρο χρηματα ταξιδια γυναικες ρε;
Να μου δωσει τα ταξιδια και τα χρηματα
Τις γυναικες τις βρισκω και μονος μου αμα εχω αυτα
Δεν ειμαι αχαριστος .big smile. .sarcastic.

Back