Παρουσίαση Φυσιγγίων Αρχείο

Status
Not open for further replies.
θυμαμε που ειχα ανοιξει ενα , και ηταν τοτε 2 γραμμαρια με 34 γραμμαρια σκαγια , και εφτιαξα και εγω τα ιδια , αλλα με ρελι , και καψουλι μαρτικτονι , μετα δεν εβρισκα και αλαξα καψουλι , χωρις να ξερω τοτε ποσο σημαντικο ειναι το καψουλι , και ηταν μαπα τα φυσιγγια , σιγα σιγα τοτε την παρατησα την ιδιογωμοση , γιατι δεν ηξερα , και δεν ηξερα και κανενας στο χωριο να μου πει , ολοι γεμιζαν με λαθος τροπο , που τα φυσιγγια τους και τα φυσιγγια μου ηταν ποιο κατωτερης ποιοτητας απο τα ετοιμα , και οταν καπια στιγμη ακριβαναν τα υλικα , τοτε ολοι τα παρατησαν και το εριξαν στο ετοιμο φυσιγγιο , αφου ελεγαν τοτε στης τσιχλες ιδιογωμοση γιατι σου ερχωνταν τοτε αρκετα ποιο φτηνα , και στα αλλα θηραματα ετοιμα , και στο λαγο αμερικανικα , τωρα το αντιθετο με της γνωσης που εχουμε τα ιδιογωμοσης πολυ ποιο καλα απο τα ετοιμα ,

Ένα stokas max meteo ν7 έσφαξα μόλις τώρα. Δε ξέρω χρονολογία.
Υποθέτω πρέπει να είναι από τα τελευταία χρόνια του, πριν πάρει την κάτω βόλτα. Γιατί η πυρίτιδα νομίζω είναι η REX II, αυτή είχα βρει στο MAX 100% ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ και στο BALLADER σε δόση 1,60 x 33 αν θυμάμαι καλά. Σε κάλυκες NOBELSPORT και με καψούλι 688 κι αυτά. Εγώ πρέπει να τα είχα πάρει κάπου μεταξύ 2008 - 2010.

Navaro 30 #9
=========
57mm-1.8mm
Καψούλι 616
30.55gr σκάγια = 549 = 2.12mm = #8.9
1.628gr πυρίτιδα CSB3 ???

View attachment 71267
View attachment 71268
View attachment 71269View attachment 71270
View attachment 71271
ο ποιο φθηνος φιοκι καλυκας ,παλια ναβαρο ειναι αυτα ,με αυτον τον καλυκα και καψουλι δεν ηταν και τοσο καλα οσο με τον maξαμ.

Status
Not open for further replies.
Back