Παλιά φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τάσο τα φώτα σου!! Λοιπόν μέσα δεκαετίας του 90,τα δεύτερα φυσίγγια που είχα ρίξει μετά τα lambro export,ήταν κάτι γαλάζια 9άρια,έγραφαν sokol κ κάτι τέτοια κ το καψούλι ήταν χρυσαφί χρώμα κ είχε ένα 'Η' πάνω..ξέρουμε τπτ?

,ήταν κάτι γαλάζια 9άρια,έγραφαν sokol κ κάτι τέτοια κ το καψούλι ήταν χρυσαφί χρώμα κ είχε ένα 'Η' πάνω..ξέρουμε τπτ?
Χάρη δεν πηγενει πουθενά ο νους μου..Και πιο πολύ με μπερδεύει το "Η"..
Έβγαζε κ ο πολυχρονακης ένα φυσίγγι με την ονομασία σοκολ.Το "Η" το έγραφε στο μέταλλο γύρω από το καψουλι?

Πάνω στο καψούλι,στυλ σα τα φυσίγγια baikal δηλαδή.. αγορασμένα 94-95 καπου κει.ούτε κάλυκα δεν είχα κρατήσει γμτ!

Πάνω στο καψούλι,στυλ σα τα φυσίγγια baikal δηλαδή.. αγορασμένα 94-95 καπου κει.ούτε κάλυκα δεν είχα κρατήσει γμτ!
Δεν μου λέει κάτι δυστυχώς.Το πιο πιθανό είναι ότι ίσως να ήταν κάποιου μικρού κατασκευαστή.Ίσως να ήταν κ εισαγόμενα.

Kαψουλι χρυσαφι (μονοκοματο ισως;) με Η πανω, μου θυμιζει ρωσικο καψουλι.

Είναι γεμισμένο και με ρωσική πυρίτιδα...Εισαγώμενο το κόβω αν δεν θυμούνται τα παιδιά..

zXupNNo.jpg

ΑΠΟΛΛΩΝ Τάσο .sarcastic.

Έχω κ άλλες ..καμια 100στη διαφορετικές αλλά οι πιο πολλές κυκλοφορούν ακόμα..δίπλα στην biturbo είναι browning legia δ φαινονται τα γραμματα..2η κάτω αριστερά την αναγνωρίζεις φυσικά ε.. :P

Εχω βαλει φωτο στην σελίδα 6 και 8..Αν και είμαι σίγουρος ότι τα γνωρίζεις..:)
Ούτε εγώ έχω πολλά χάρτινα δυστυχώς..Εχω όμως αρκετούς παλιους χάρτινους κάλυκες καψουλωμενους άθικτους κ σε άριστη κατάσταση..
Εχω και κάτι αλλα παλιά αλλά είναι πλαστικά θα κοιτάξω να δω που τα έχω τρυπωμένα...sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back