Manos chios Thursday at 18:03 #621 outlander said: Στο γκρεμό τελείως η ρουφιάνα. Click to expand... Η ζωή μου όλη... Αναθεμα τες..
panagiotis_xios Thursday at 18:59 #622 Manos chios said: Η ζωή μου όλη... Αναθεμα τες.. Click to expand... Μάνο που είναι ρε στον ασωματο κατω Δημήτρη η δικιά σου σκύλα ειναι;
Manos chios said: Η ζωή μου όλη... Αναθεμα τες.. Click to expand... Μάνο που είναι ρε στον ασωματο κατω Δημήτρη η δικιά σου σκύλα ειναι;
Γράμμος Thursday at 19:13 #623 panagiotis_xios said: Μάνο που είναι ρε στον ασωματο κατω Δημήτρη η δικιά σου σκύλα ειναι; Click to expand... Όχι φίλε.
panagiotis_xios said: Μάνο που είναι ρε στον ασωματο κατω Δημήτρη η δικιά σου σκύλα ειναι; Click to expand... Όχι φίλε.
Manos chios Χθες στις 09:38 #624 panagiotis_xios said: Μάνο που είναι ρε στον ασωματο κατω Δημήτρη η δικιά σου σκύλα ειναι; Click to expand... Θα μας φύγουν τα πόδια πάλι, γερές να είναι,να αστοχουμε,να τις ξαναβρίσκουμε του χρόνου!! Ρουφιανες...
panagiotis_xios said: Μάνο που είναι ρε στον ασωματο κατω Δημήτρη η δικιά σου σκύλα ειναι; Click to expand... Θα μας φύγουν τα πόδια πάλι, γερές να είναι,να αστοχουμε,να τις ξαναβρίσκουμε του χρόνου!! Ρουφιανες...