Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τάσο θέλω να δω φωτο και από της δικές σου σύντομα. Είχα σκοπό να σας γράψω αλλά με πρόλαβε ο Γιάννης είχατε αδρανησει πολύ.
Δίκιο έχεις Κωνσταντίνε,Αλλα μια η δουλειά κ μια η βροχές δεν μας έκαναν την χάρη..Η πρώτη μου φετινή πέρδικα να είσαι σίγουρος ότι θα ειναι αφιερωμένη εξαιρετικά..:)

Καλησπερα φιλαρακια.... σημερινο κυνηγι με την σιμπα καναμε αλλα 2 πουλακια... βρηκα μερικα ακομη αλλα θελει πολλα αρχ...δια για να μην σηκωσεις οπλο και χτυπησεις πανω απο το οριο...;) ;) ;)

0333.jpg

0335.jpg
Μπράβο Λάμπρο και για τα πουλάκια αλλα περισσότερο που δεν σηκωσες οπλο στα άλλα πουλιά, σεβασμος φίλε, προσέχουμε για να εχουμε αρχοντισες.
*Δε θελει αρ*@*ια φίλε, μυαλό θέλει.

Last edited:
Μπράβο Λάμπρο και για τις επιτυχίες και που είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Εγώ Κων/νε , τους αποκαλώ απλά κυνηγούς, γιατί μόνο ο πραγματικός κυνηγός σέβεται και ενδιαφέρεται πραγματικά για το θήραμα που κυνηγάει, και ο Λάμπρος φαίνεται ότι είναι!
Τους άλλους μπορείς να τους πείς λαθροθήρες, οπλοφόρους ή όπως αλλιώς θες...

Εγώ Κων/νε , τους αποκαλώ απλά κυνηγούς, γιατί μόνο ο πραγματικός κυνηγός σέβεται και ενδιαφέρεται πραγματικά για το θήραμα που κυνηγάει, και ο Λάμπρος φαίνεται ότι είναι!
Τους άλλους μπορείς να τους πείς λαθροθήρες, οπλοφόρους ή όπως αλλιώς θες...
Συνφωνω απόλυτα φίλε Σπύρο, .bravo.αυτή είναι και η ουσία του κυνηγίου, να απολαύσεις στιγμές στη φύση, φερμες και να πάρεις θυραματα που αξίζει να καρπωθεις και όχι νούμερα για κουβέντα στα καφενείο.

Ετσι ειναι ΩΡΙΩΝΑΣ ακριβως οπως τα λες φιλε μου.....
Λάμπρο, Σπύρο με λένε άπλα το ΩΡΙΩΝΑΣ το έβαλα γιατί σύμφωνα με τη μυθολογία ο Ωρίωνας εκτός από διάσημος κυνηγός της αρχαιότητας ήταν όμορφος, δυνατός και κυνηγούσε μαζί με τι θεά Άρτεμις.
Ε, ρε Λάμπρο ποιος δε θέλει να είναι όμορφος, δυνατός, διάσημος κυνηγός και να κυνηγάει και με μια θεά δίπλα του...sarcastic.

Είχα πάρει ένα ημίαιμο - που έχει ο πεθερός - βόλτα για λαγό να δω τι λέει κ τελικά τις σηκώσαμε..κ επειδή ξέρω οτι καίγεσαι..και οι δυο ειναι με rc4 caccia..αυτά που έχω στο καπό κ είναι ξεβαμένα τα γράμματα ειναι lambro demi magnum..20ετιας απο κάτι κουτιά που είχε ο πατέρας μ και το μπλε imperial αλλά το αμερικανικο,οχι καναδεζικο..

Οι εντυπώσεις μου με τα rc4 ήταν πολύ θετικές..2/2 είχα! Τα lambro θέλω να τα ρίξω,έχω κρατήσει για τη συλλογή αλλά αυτά εδω δ είναι για φύλαξη..πάει για οξείδωση το μέταλλο,εχει μαυρισει.ασε που ουτε τα γραμματα δ φαινονται..οπότε... ;)

Εάν πιάσαν χαμηλά λόγω της κακοκαιρίας, λογικά Σαββατοκύριακο που φτιάχνει ο καιρός θα τις ξαναβρεί στα λημέρια τους.
Βέβαια πέρδικες είναι αυτές και ποτέ δεν ξέρεις, εάν ήταν προβλέψιμες δεν θα είχε μείνει μια...

Γεια σου σπυρακο. Και εγω αυτη την αποψη ειχα στο μυαλο μου,οπως προανεφερες. Κλεινωντας πιο πολυ προς στην κακοκαιρια.....
Εάν πιάσαν χαμηλά λόγω της κακοκαιρίας, λογικά Σαββατοκύριακο που φτιάχνει ο καιρός θα τις ξαναβρεί στα λημέρια τους.
Βέβαια πέρδικες είναι αυτές και ποτέ δεν ξέρεις, εάν ήταν προβλέψιμες δεν θα είχε μείνει μια...
Όλα αυτά συν τα πουλιά είναι φοβερισμενα,τα κοπάδια σπασμένα και έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο που λέγεται άνθρωπος και σκυλια.

Status
Not open for further replies.
Back