Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να το χτυπήσουν όμως ναι.Την ώρα που τα έπαιρνε από πίσω ήθελε ντουφεκια και φωνή.
Να τα πίεσε τόσο πολύ πουλόσκυλο ?
Δύσκολο το κόβω Άλεξ ... όλα όμως γίνονται ειδικά αν πήρε στο κυνήγι τίποτα μικρά.

Να τα πίεσε τόσο πολύ πουλόσκυλο ?
Δύσκολο το κόβω Άλεξ ... όλα όμως γίνονται ειδικά αν πήρε στο κυνήγι τίποτα μικρά.
Το σκυλί το άπειρο πάει μέσα στην χαζοχαρα του κοντά, ειδικά τέτοιο σκυλί με καλπασμό στα σπανα τα φτάνει στην ουρά.Δεν είναι σαν τα δικά μου τα κομοδίνα με 20 πόντους πόδι.
Δεν σου είπα να του φορέσει την συκωταρια γραβάτα αλλά ένα γύρισμα με την καραμουζα είναι 15 ράμματα.Το καλύτερο είναι να κατέβει στην πορεία του σκύλου με φωνές μήπως και είναι τραυματισμένο και το ακούσει τώρα που είναι νωρίς.Προσωπικα αν δεν πάρω τα σκυλιά μου πίσω είτε όρθια είτε τάβλα δεν φεύγω.Δεν πάνα καίγεται το σύμπαν,δεν τα αφήνω!

Νίκο πάρε gps ... με τα γρνια για τους "λύκους" δεν θα είσαι ποτέ ήρεμος.
Άσε ένα ρούχο δίπλα στο αυτοκίνητο αν πρέπει να φύγεις.

ps
Το πιθανότερο είναι να μην τον φάνε τα γρνια μην φοβάσαι.
Φόλα και λύκο να φοβάσαι ....
ή να έχει πέσει πουθενά ή να έχει ζαστανωθεί.
Πόσο κοστίζει ένα GPS ; Έχω ρωτήσει έναν που είδα να φοράει στο σκυλί του και μου είπε 700 -800 ευρώ. Είναι όντως τόσο ακριβά;

Τα σκυλια δε χανονται!!!!!
Βρισκουν παντα το δρομο....εκτος και αν συμβει τιποτα αλλο, κλοπη ατυχημα φολα κλπ.
Υπάρχουν σκυλιά που χάνονται... σε δυο στρέμματα τοπο.... Τα βλέπεις απέναντι, τα φωνάζεις και παίρνουν τον αντιλαλο.... Σκέψου ένα τέτοιο σκυλί να απομακρυνθεί κανα 2 χλμ.

Οχι φίλε είχα το μπιπερ και δεν το είχα ανάψει γιατί ήμουν στο αλπικό πειρε τα γουρούνια από πίσω και κατέβηκε στο χάος... είμαι εδώ ακόμα μήπως πείσω γυρίσει αλλά πάνε 2ωρες.
Θα γυρίσει.......υπομονή θέλει..... Μείνε εκεί που χάθηκε.....

Υπάρχουν σκυλιά που χάνονται... σε δυο στρέμματα τοπο.... Τα βλέπεις απέναντι, τα φωνάζεις και παίρνουν τον αντιλαλο.... Σκέψου ένα τέτοιο σκυλί να απομακρυνθεί κανα 2 χλμ.
Αυτα τα σκλια, θελουν να χαθουν και τραβανε και πανε, ωσπου να ζωσουν τα φιδια!!!! Μετα κοβουν αζιμουθιο και γυρνανε σε χρονο ρεκορ.
Και μια ιστορια που ταιριαζει......
Τη 10ετια του '50, ειχε παει ο πατερας μου με το παππου και ενα ποιμενικο μπασταρδο που ειχαν απο τη Σετα στο Μετοχι με τα μουλαρια.
Εκει αφησαν το σκυλι σε εναν συγγενη κανανε τις δουλειες τους και εφυγαν, γυρισαν στο χωριο και μετα πηραν το δρομο για την πανω Βαθεια, στη μονη του Αγιου Νικολαου, ειχαν το χειμαδιο εκει διπλα.
Μετα απο 2 μερες το σκυλι εξω απο τη πορτα απο το κονακι. Σε ευθεια η αποσταση ειναι περιπου 23 χιλιομετρα. Σιγουρα δε πηγε ευθεια το σκυλι. Επισης, το σκυλι δεν ειχε φυγει ποτε απο τη Σετα, και ηταν η πρωτη φορα που πηγαινε σε αυτο το χειμαδιο.
Δρομοι δεν υπηρχαν, και σιγουρα απο τα μονοποτια δεν ειχαν περασει μονο τα μουλαρια του παππου, αλλα και αλλα.
Τα σκυλια ΔΕ χανονται. Οσο μπορουν, παντα επιστρεφουν.

Attachments

• Screenshot_20221012-141235_Earth.jpg
    Screenshot_20221012-141235_Earth.jpg
    785,6 KB · Προβολές: 24
Δεν πιστευω οτι ο χομπιστας θα χαθει
Μονο εαν παθει κατι

Νικολα το σκυλακι θα ερθει να σε βρει αλλα εγω θα επιανα την πορεια του για να ειμαι οδο πιο χαμηλα μπορω στην επιστροφη του

Καπου ξαποσταινει εαν ειναι καλα ειδικα εαν εχετε ζεστη

Εαν αφησεις μια μπλουζα στο σημειο με το αυτοκινητο θα παει εκει εαν ειναι καλα

Εχουμε βρει σκυλια και μετα απο τρεις μερες ετσι

Συνηθως οταν δεν επιστρεφουν κατι αλλο επεξε

Φολα φιδι κλεψια κρατημα σε καποιο μαντρι κλπ
Εσεις εχετε και τα γουρουνια και τους λυκους

Τα σκυλια ΓΕΝΙΚΑ δεν χανονται αλλα πολυ σωστα λεει ο @Ηγείται του κύνου.... οτι υπαρχουν σκυλια που χανονται

Δεν ειναι ολα ιδια!

Υπαρχει και τεστ για τον προσανατολισμο στην επιλογη του κουταβιοθ μαλιστα

Μακαρι να βρεθει!!!

Τωρα τον βρήκα σε έναν χωματόδρομο κατέβηκε στην άλλη μεριά του ρέματος που χάθηκε και έκατσα μισή ώρα έπιασε βροχή και λεω του φίλου παμε γυρνάει το αμάξι και λεω τέλος και έσκασε μύτη από της 8 το πρωί με 5
Φτανει που τον βρηκες λεβεντη!

Οκ καταλαβες και λιγα πραματα εσυ με την προςωρινη απωλεια….

Αν δεν το εκανες ηδη μην τον μαλλωσεις
Εγινε τελος!!!

Θελεις να ανοιξει….. αν τον μαλλωσεις τωρα λαθος θα γινει…. Ειναι λαθος χρονικη στιγμη

Ξερω εχεις νευρα…. Καταπιετα …. Ξερω τι σου λεω!

Αν θελεις φυσικα!!! αποψη λεω ξεκαθαρα

Φτανει που τον βρηκες λεβεντη!

Οκ καταλαβες και λιγα πραματα εσυ με την προςωρινη απωλεια….

Αν δεν το εκανες ηδη μην τον μαλλωσεις
Εγινε τελος!!!

Θελεις να ανοιξει….. αν τον μαλλωσεις τωρα λαθος θα γινει…. Ειναι λαθος χρονικη στιγμη

Ξερω εχεις νευρα…. Καταπιετα …. Ξερω τι σου λεω!

Αν θελεις φυσικα!!! αποψη λεω ξεκαθαρα
Όχι δεν τον μαλωσα το ξερω ότι θέλει να με ταλαιπωρεί....
Λες να ανέβω σε τέτοιο βουνό και να μην ψάχνει το σκυλί λες αντε να ανέβω μα να ψάχνω και το σκυλί σκέτη ΜΕΤΖΑ.

Τωρα τον βρήκα σε έναν χωματόδρομο κατέβηκε στην άλλη μεριά του ρέματος που χάθηκε και έκατσα μισή ώρα έπιασε βροχή και λεω του φίλου παμε γυρνάει το αμάξι και λεω τέλος και έσκασε μύτη από της 8 το πρωί με 5
(Τώρα που πήγαν όλα καλά)

Ήθελες μακρινή έρευνα εεεε
Άρπα την τώρα ...
😂

PS
Πολύ χάρηκα Νίκο για τον χομπίστα ...

Μπράβο ρε φίλε ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!!!

Status
Not open for further replies.
Back