Να το χτυπήσουν όμως ναι.Την ώρα που τα έπαιρνε από πίσω ήθελε ντουφεκια και φωνή.Το πιθανότερο είναι να μην τον φάνε τα γρνια μην φοβάσαι.
Να το χτυπήσουν όμως ναι.Την ώρα που τα έπαιρνε από πίσω ήθελε ντουφεκια και φωνή.Το πιθανότερο είναι να μην τον φάνε τα γρνια μην φοβάσαι.
Να τα πίεσε τόσο πολύ πουλόσκυλο ?Να το χτυπήσουν όμως ναι.Την ώρα που τα έπαιρνε από πίσω ήθελε ντουφεκια και φωνή.
Το σκυλί το άπειρο πάει μέσα στην χαζοχαρα του κοντά, ειδικά τέτοιο σκυλί με καλπασμό στα σπανα τα φτάνει στην ουρά.Δεν είναι σαν τα δικά μου τα κομοδίνα με 20 πόντους πόδι.Να τα πίεσε τόσο πολύ πουλόσκυλο ?
Δύσκολο το κόβω Άλεξ ... όλα όμως γίνονται ειδικά αν πήρε στο κυνήγι τίποτα μικρά.
Δεν πάνα καίγεται το σύμπαν,δεν τα αφήνω!
Πόσο κοστίζει ένα GPS ; Έχω ρωτήσει έναν που είδα να φοράει στο σκυλί του και μου είπε 700 -800 ευρώ. Είναι όντως τόσο ακριβά;Νίκο πάρε gps ... με τα γρνια για τους "λύκους" δεν θα είσαι ποτέ ήρεμος.
Άσε ένα ρούχο δίπλα στο αυτοκίνητο αν πρέπει να φύγεις.
ps
Το πιθανότερο είναι να μην τον φάνε τα γρνια μην φοβάσαι.
Φόλα και λύκο να φοβάσαι ....
ή να έχει πέσει πουθενά ή να έχει ζαστανωθεί.
Υπάρχουν σκυλιά που χάνονται... σε δυο στρέμματα τοπο.... Τα βλέπεις απέναντι, τα φωνάζεις και παίρνουν τον αντιλαλο.... Σκέψου ένα τέτοιο σκυλί να απομακρυνθεί κανα 2 χλμ.Τα σκυλια δε χανονται!!!!!
Βρισκουν παντα το δρομο....εκτος και αν συμβει τιποτα αλλο, κλοπη ατυχημα φολα κλπ.
απο 400 - 1200Πόσο κοστίζει ένα GPS ; Έχω ρωτήσει έναν που είδα να φοράει στο σκυλί του και μου είπε 700 -800 ευρώ. Είναι όντως τόσο ακριβά;
Θα γυρίσει.......υπομονή θέλει..... Μείνε εκεί που χάθηκε.....Οχι φίλε είχα το μπιπερ και δεν το είχα ανάψει γιατί ήμουν στο αλπικό πειρε τα γουρούνια από πίσω και κατέβηκε στο χάος... είμαι εδώ ακόμα μήπως πείσω γυρίσει αλλά πάνε 2ωρες.
Αυτα τα σκλια, θελουν να χαθουν και τραβανε και πανε, ωσπου να ζωσουν τα φιδια!!!! Μετα κοβουν αζιμουθιο και γυρνανε σε χρονο ρεκορ.Υπάρχουν σκυλιά που χάνονται... σε δυο στρέμματα τοπο.... Τα βλέπεις απέναντι, τα φωνάζεις και παίρνουν τον αντιλαλο.... Σκέψου ένα τέτοιο σκυλί να απομακρυνθεί κανα 2 χλμ.
Φτανει που τον βρηκες λεβεντη!Τωρα τον βρήκα σε έναν χωματόδρομο κατέβηκε στην άλλη μεριά του ρέματος που χάθηκε και έκατσα μισή ώρα έπιασε βροχή και λεω του φίλου παμε γυρνάει το αμάξι και λεω τέλος και έσκασε μύτη από της 8 το πρωί με 5
Όχι δεν τον μαλωσα το ξερω ότι θέλει να με ταλαιπωρεί....Φτανει που τον βρηκες λεβεντη!
Οκ καταλαβες και λιγα πραματα εσυ με την προςωρινη απωλεια….
Αν δεν το εκανες ηδη μην τον μαλλωσεις
Εγινε τελος!!!
Θελεις να ανοιξει….. αν τον μαλλωσεις τωρα λαθος θα γινει…. Ειναι λαθος χρονικη στιγμη
Ξερω εχεις νευρα…. Καταπιετα …. Ξερω τι σου λεω!
Αν θελεις φυσικα!!! αποψη λεω ξεκαθαρα
(Τώρα που πήγαν όλα καλά)Τωρα τον βρήκα σε έναν χωματόδρομο κατέβηκε στην άλλη μεριά του ρέματος που χάθηκε και έκατσα μισή ώρα έπιασε βροχή και λεω του φίλου παμε γυρνάει το αμάξι και λεω τέλος και έσκασε μύτη από της 8 το πρωί με 5
Μπράβο ρε φίλε ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!!!Τωρα τον βρήκα σε έναν χωματόδρομο κατέβηκε στην άλλη μεριά του ρέματος που χάθηκε και έκατσα μισή ώρα έπιασε βροχή και λεω του φίλου παμε γυρνάει το αμάξι και λεω τέλος και έσκασε μύτη από της 8 το πρωί με 5
Θα παρω μια τριχιά 20μ και θα τον πηγαίνω δεμένο(Τώρα που πήγαν όλα καλά)
Ήθελες μακρινή έρευνα εεεε
Άρπα την τώρα ...![]()
PS
Πολύ χάρηκα Νίκο για τον χομπίστα ...