Ορτύκια

εγω πρωσοπικα δεν εχω βγαλη τα σκυλια στον καμπο για ορτυκια αλα απωτι ακουω εχη πουλιααα,,και απο τρυγονια πωλη καλα τα νεα ασε που τα βλεπω και τα ακουω και εγω ;) ;) σε αναμωνη λοιπων λιγες μηνανε μερουλεςςς.my man.

πρεμιερα σημερα στο καμπο τισ βοιωτια;ς για μια ακομη χρονια στα γνωριμα σημεια και καλη χρονια σε ολους μα;ς.για πρωτη μερα δειχνει να εχει πουλια αρκει να συνελθουν και αφεντικα σκυλοι μαζι που σερνονται απο απροπονησια και κιλα μαζι .

πρεμιερα σημερα στο καμπο τισ βοιωτια;ς για μια ακομη χρονια στα γνωριμα σημεια και καλη χρονια σε ολους μα;ς.για πρωτη μερα δειχνει να εχει πουλια αρκει να συνελθουν και αφεντικα σκυλοι μαζι που σερνονται απο απροπονησια και κιλα μαζι .
Σε τι καλλιέργεια βρήκες τα πουλια;

αλλο ενα ;πρωι στη βοιωτια ,σε καλητερη κατασταση ολοι σωματικα ,ακουσα ολα κιολα 5 πουλια περιμετρικα 1 χλμ τα πουλια αφαντα .η ζεστη, ειναιστισ φωλιεσ,παντως δεν εχει, κοσμος λιγος 0800 ειχαν φυγει ολοι

Σημερινό εκπαιδευτικό για λαγό, μόνο λαγό είδα.
Ούτε τρυγόνι για δείγμα ούτε άκουσα ορτύκια.
Και με άλλους που μίλησα, σε όλο το κάμπο ένα μόνο τριφύλλι είχε μερικά ορτύκια.
Εγω χτες ειδα και μια φασσα
Περδικες καθολου

στον καιρωτους τα ορτυκιαααα :cool: ακωμη χαντακωμενα μεσα στα καλαμποκια κτλ ειναι τα πουλια συμπερασμα δεν μπωρης να βγαλης απο τωρα,,,απο λαλοοο ωμος φωναζουνεεεεε,,10 μερες πριν το κυνηγι αναγνωριστηκα και θα διξη το πραμααα.my man.

αλλο ενα ;πρωι στη βοιωτια ,σε καλητερη κατασταση ολοι σωματικα ,ακουσα ολα κιολα 5 πουλια περιμετρικα 1 χλμ τα πουλια αφαντα .η ζεστη, ειναιστισ φωλιεσ,παντως δεν εχει, κοσμος λιγος 0800 ειχαν φυγει ολοι
Καλημέρα τις ίδιες πληροφορίες έχω και εγώ από φίλους που πηγαίνουν Κωπαΐδα πολύ λίγα ακούγονται και ποιο λίγα σηκώνουν.

Καλημέρα τις ίδιες πληροφορίες έχω και εγώ από φίλους που πηγαίνουν Κωπαΐδα πολύ λίγα ακούγονται και ποιο λίγα σηκώνουν.
Ακριβώς...
Στα πόδια σου κελαηδάνε , πω πω τι θα γίνει σήμερα , αλλά σηκώνεις 2-3...

Back