Νέα μοντέλα όπλων

Σωστός ο Παύλος μόνο 85% πιασωκωλη
Βεβαια κάνουν κ προσφορές τα μεγάλα μαγαζιά οπότε μπορεί να παίξει κ κανα €100 ποιο φθηνά ... Να αγοράσουμε κ κανα τσοκακι

Xαχαχα. Εγω τα τσοκ τα εχω ηδη οποτε το συνολικο κοστος (με το πιασωκωλη εννοειται) θα το αισθανθω λιγο λιγοτερο....

εδω τωρα λοιπον ακουω τις αποψεις σας.4 χρονια τωρα κυνηγαω με μια 11-87 χωρις κανενα προβλημα.ελα ντε που τωρα το πασχα ο πατερας μου σταματησε το κυνηγι και μου εδωσε τη 302 τη δικια του με 2 κανες μια 67π. με τσοκακια και μια 76 π. φουλ.δε χρειαζεται βεβαια να πω οτι τ οπλο ειναι σε αριστη κατασταση και μ εχει τρελανει.τι κανω συνεχιζω με τη rem η ξεκιναω με τη 302? ιδου η απορια και ειμαι και πολυ μπερδεμενος

Η 11-87 χρειαζεται συχνό καθάρισμα, αλλά δεν είναι επιλεκτική στα φυσιγγια και προφανώς σουρχεται καλά. Η 302 είναι αποδεδειγμενα σκυλί αντοχής,ίσως χρειάζεται αλλαγή ελατηριων και έλεγχο στα μέτρα της, αν δηλαδη σουρχεται ή αν θελει διορθωμα. Αφού την φτιάξεις και τη φέρεις στα μέτρα σου θαχεις ένα δεύτερο όπλο αξιοπιστοτατο. Τι άλλο θες;

μια χαρα μου ρχεται και η 302 και τα ελατηρια μαλλον ειναι αλλαγμενα γιατι ειναι πολυ σκληρα.εσυ π.χ ποιο θα ειχες πρωτο και ποιο δευτερο? την κανη της 11-87 ετσι κι αλλιως μετα απο καθε εξοδο τη καθαριζω

εδω τωρα λοιπον ακουω τις αποψεις σας.4 χρονια τωρα κυνηγαω με μια 11-87 χωρις κανενα προβλημα.ελα ντε που τωρα το πασχα ο πατερας μου σταματησε το κυνηγι και μου εδωσε τη 302 τη δικια του με 2 κανες μια 67π. με τσοκακια και μια 76 π. φουλ.δε χρειαζεται βεβαια να πω οτι τ οπλο ειναι σε αριστη κατασταση και μ εχει τρελανει.τι κανω συνεχιζω με τη rem η ξεκιναω με τη 302? ιδου η απορια και ειμαι και πολυ μπερδεμενος

Ευριπιδη βλεποντας καποιος το nickname που εχεις επιλεξει καταλαβαινει ποια ειναι η επιλογη σου. Σκεψου το εσυ και ισως ξεμπερδευτεις... ;)

μια χαρα μου ρχεται και η 302 και τα ελατηρια μαλλον ειναι αλλαγμενα γιατι ειναι πολυ σκληρα.εσυ π.χ ποιο θα ειχες πρωτο και ποιο δευτερο? την κανη της 11-87 ετσι κι αλλιως μετα απο καθε εξοδο τη καθαριζω
Εχω την 1100 και την 303 οποτε μιλαμε για αναλογα οπλα.Την 303 την εχω σε ενα νησι οπου πηγαινω 2-3 φορες το χρονο.Εκει θελω ενα εργαλειο χωρις αναγκη καθαρισματος και το οποιο παροτι ειναι του 1987 εχω τη σιγουρια οτι δεν θα με αφησει ξαφνικα.Εχει μια καννη 71 εκ 2* για αγριοπεριστερα και μια 58 εκ χωρις ριγα με εξωτ τσοκ για κυνηγι φερμας.
Απο την αλλη η 1100 μου εχει δωσει τις καλυτερες ντουφεκιες καρτεριου αλλα ειναι πλεον βαρια για μενα και πλεον ξεκουραζεται στην ντουλαπα.
Επειδη προφανως δεν εχουμε την ιδια ηλικια δεν μπορω να σου πω κατι καλυτερο: εχε την 1187 για καρτερι και την 302 με την κοντη καννη για περπατητο.

Ευρυπίδη τώρα το είδα:
εγώ θα κυνηγούσα με την 302 και την 67αρα κάννη.....πιο ελαφρύ πιο μαντζόβολο όπλο με μηδενικά σχεδόν προβλήματα στην λειτουργία του
κάποιες μέρες όμως με υγρασία(μούχλα)θα κυνηγούσα με την 11-87....πιο βαρύ αλλά τουφεκιά αξεπέραστη(για μένα) με προβληματάκια που γι άλλους είναι μικρά και για άλλους μεγάλα και εκνευριστηκά(σ αυτούς είμαι κι εγώ) :)

μακη καλησπερα κι ευχαριστω για την απαντηση.κι εγω τη 302 θα προτιμησω αλλα εξηγησε μου αυτο με την υγρασια.οσο για την τουφεκια της rem δεν το συζηταω.4 χρονια εχω δει απιστευτα πραματα.απλα ρε φιλε αυτο το πραγμα εχω βαρεθει καθε φορα που γυριζω σπιτι καθαρισμα και καλα οταν εισαι στεγνος.οταν γυριζεις κι εισαι παγωμενος και μουσκιδι αντε κατσε μετα καθαριζε αλλα να σου πω σε γενικες γραμμες προβληματα δεν εχει παρουσιασει αν σκεφτεις οτι την ανταλλαξα με μια 391 light αλλα μαλλον ο πρηγουμενος δεν την ειχε χρησ.πολυ

μακη καλησπερα κι ευχαριστω για την απαντηση.κι εγω τη 302 θα προτιμησω αλλα εξηγησε μου αυτο με την υγρασια.οσο για την τουφεκια της rem δεν το συζηταω.4 χρονια εχω δει απιστευτα πραματα.απλα ρε φιλε αυτο το πραγμα εχω βαρεθει καθε φορα που γυριζω σπιτι καθαρισμα και καλα οταν εισαι στεγνος.οταν γυριζεις κι εισαι παγωμενος και μουσκιδι αντε κατσε μετα καθαριζε αλλα να σου πω σε γενικες γραμμες προβληματα δεν εχει παρουσιασει αν σκεφτεις οτι την ανταλλαξα με μια 391 light αλλα μαλλον ο πρηγουμενος δεν την ειχε χρησ.πολυ
σε ημέρες με υψηλή υγρασία και κρύο πολλές κάννες μεταβάλλονται σε απόδοση κατά την διάρκεια της ημέρας και τα φυσίγγια έχουν κακή απόδοση
αν κάποιος ψάχνεται πολύ και πηγαίνει με 3-4 διαφορετικά φυσίγγια για κυνήγι μετριάζει η σβήνει αυτή την κακή απόδοση
η remi δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή είναι αχρωμίωτη(θετικότατος παράγοντας)ίσως από κατασκευή της λόγω μεττάλων και επεξεργασίας τους,πολύ δύσκολα επηρεάζεται από δύσκολες καιρικές συνθήκες
αυτό που γράφω είναι προσωπική γνώμη και διαπίστωση και δεν είναι κανόνας
είναι επίσης διαπίστωση πολλών κυνηγών και θέμα συζήτησης τεράστιο με υποστηρικτές η όχι ;)

σε ημέρες με υψηλή υγρασία και κρύο πολλές κάννες μεταβάλλονται σε απόδοση κατά την διάρκεια της ημέρας και τα φυσίγγια έχουν κακή απόδοση
αν κάποιος ψάχνεται πολύ και πηγαίνει με 3-4 διαφορετικά φυσίγγια για κυνήγι μετριάζει η σβήνει αυτή την κακή απόδοση
η remi δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή είναι αχρωμίωτη(θετικότατος παράγοντας)ίσως από κατασκευή της λόγω μεττάλων και επεξεργασίας τους,πολύ δύσκολα επηρεάζεται από δύσκολες καιρικές συνθήκες
είναι επίσης διαπίστωση πολλών κυνηγών και θέμα συζήτησης τεράστιο με υποστηρικτές η όχι ;)
Παντα αψογος ο κυριος Μακης,να σαι καλα και να μαθαινουμε παντα απο σενα εμεις οι νεοτεροι!!οι απαντησεις σου ειναι παντα θετικες και αντικειμενικες..well done.

μακη μπραβο πολυ ωραια αναλυση να πω παρεπιπτοντως οτι στις τσιχλες χρησ.ariston αλλα στις μερες με βροχη υγρασια και παρα πολυ κρυο εχω παντα sipe nsi

Girsan MC 312 τούρκικη αδρανείας

Argentina και αηδίες

και ο Randy Wakeman λέει

Girsan MC 312

This is the first shotgun from Girsan. It is made in Turkey, which can be a bad thing in the case of several previously tested models (Stoeger, Huglo), or a good thing as was the case with the Weatherby SA-08.

In the case of the Girsan, it was a pleasant surprise, with build quality and machining well done, right at the Benelli Montefeltro level. At approximately $600 less than the A5 or Vinci, it is hard not to call it both an impressive value and a very pleasant surprise.

Last edited:
Girsan MC 312 τούρκικη αδρανείας

Argentina και αηδίες

και ο Randy Wakeman λέει

Girsan MC 312

This is the first shotgun from Girsan. It is made in Turkey, which can be a bad thing in the case of several previously tested models (Stoeger, Huglo), or a good thing as was the case with the Weatherby SA-08.

In the case of the Girsan, it was a pleasant surprise, with build quality and machining well done, right at the Benelli Montefeltro level. At approximately $600 less than the A5 or Vinci, it is hard not to call it both an impressive value and a very pleasant surprise. Available through Bud's Gun Shop.
ανεβαίνουν συνέχεια οι γείτονες :)

Απομίμηση της benelli m2,έχουν θέση στην αγορά λόγο δελεαστικης τιμής και ειδικά εδώ Αμερική κάποιος αρχάριος κυνηγός η κάποιος που δεν θέλει να διαθέσει 1000 και πάνω της προτιμάει.Αφου μια μεταχειρισμενη benelli διατηρεί την τιμή της $900 και τα τουρκικά $500 και $600 παίρνεις καινούργιο.

Back