Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Σε μενα τουλαχιστον αυτο συμβαινει και σε maxam αλλα και σε cheddite και σε fiocchi που δοκιμασα. Ο στραβος καλυκας δηλαδη, φουσκωμα μου ετυχε σε μαξαμ
Γιάννη εμένα μου συμβαίνει κυρίως σε Cheddite....Σε maxam σπάνια.

Ολοι οι χυμα φοβαμαι ερχονται ετσι, διαλογης. Και ισως ειναι λογικο γιατι η εταιρια βγαζει τις καλες ποιοτητες στα δικα της φυσιγγια. Οτι περισσεψει απο τις μηχανες που τους φτιαχνουν, παει για πουλημα.
Βικτωρα ολοι οι ακαψουλωτοι ειναι διαλογης?

Με maxam τα έχω πάθει και εγώ. Και γενικά έχω πάθει πολλά με αυτά που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ειναι σούπερ υλικα. Ποιο φτηνά είναι, όχι καλύτερα.
Εγώ φέτος την πάτησα με cheditte t2 διαφανους....φούσκωνε ο παφυλας στο γέμισμα....

Βικτωρα ολοι οι ακαψουλωτοι ειναι διαλογης?

Δεν μπορω να το πω με σιγουρια, εννοειται. Το εργοστασιο ομως τους πουλαει σε φτηνοτερη τιμη και οι εμποροι το εκμεταλλευονται για εξτρα κερδος. Φυσικα αυτο πιστευω δεν ισχυει μονο εδω Ελλαδα, αλλα γενικα

http://www.siarm.com/product_info.php?cPath=2_25_158_159_160&products_id=3004

Εχω παρει μια κουτα τετοιους. Ποιοτητα πλαστικου απιστευτη, αλλα πισω δεν γραφουν Fiocchi ενω εχω βρει και 5-6 που ειναι στραπατσαρισμενοι. Δεν ειναι ομως στραβοι ουτε φουσκωνουν με το γεμισμα

http://www.siarm.com/product_info.php?cPath=2_25_158_159_160&products_id=3004

Εχω παρει μια κουτα τετοιους. Ποιοτητα πλαστικου απιστευτη, αλλα πισω δεν γραφουν Fiocchi ενω εχω βρει και 5-6 που ειναι στραπατσαρισμενοι. Δεν ειναι ομως στραβοι ουτε φουσκωνουν με το γεμισμα
Από siarm τώρα πήρες η από παλαιοτερα τους εχεις

Πως φουσκώνει ο μεταλλικός πάφυλας ρε παιδιά; Πόση πίεση ασκείτε κατά το γέμισμα/κλείσιμο που να τον φουσκώσει !!! Και αφού υπάρχει και η τάπα της βάσης του κάλυκα που είναι αρκετά σκληρό πλαστικό, πως γίνεται να μην εμποδίζει το φούσκωμα του πάφυλα, δεν το καταλαβαίνω ... Δεν μου έχει τύχει ποτέ, αλλά δεν έχω κιόλας αγοράσει κάλυκες πάρα πολλά χρόνια, άσε που εδώ και 5-6 χρόνια δεν γεμίζω συστηματικά, λόγω έλλειψης χρόνου, παρά μόνο λίγα φυσέκια αραιά και που έτσι για την πλάκα μου ...

Φουσκωμα σε καλυκες cheditte ειχα και εγω.Πηρα αυτο εδω και ησυχασαView attachment 8405
Το κάθε σκαλοπάτι υποθέτω είναι για διαφορετικό διαμέτρημα; Και εκεί πατάει απλά η στεφάνη του κάλυκα;
Και πώς μαγκώνει ο κάλυκας και δεν περιστρέφεται μαζί με το στροφείο ρελιάσματος ;;;
Εγώ έχω το απλό κωνικό και πάλι καμιά φορά γλυστράει ο κάλυκας και περιστρέφεται, σπάνια βέβαια, αλλά συμβαίνει. Φαίνεται και στη φωτό που έχει αφήσει σημάδια. Ο πάνω κύκλος είναι από 12αρηδες και ο κάτω από 16αρηδες !!!
IMG_20200116_184501.jpg

Back