Γιάννη εμένα μου συμβαίνει κυρίως σε Cheddite....Σε maxam σπάνια.Σε μενα τουλαχιστον αυτο συμβαινει και σε maxam αλλα και σε cheddite και σε fiocchi που δοκιμασα. Ο στραβος καλυκας δηλαδη, φουσκωμα μου ετυχε σε μαξαμ
Βικτωρα ολοι οι ακαψουλωτοι ειναι διαλογης?Ολοι οι χυμα φοβαμαι ερχονται ετσι, διαλογης. Και ισως ειναι λογικο γιατι η εταιρια βγαζει τις καλες ποιοτητες στα δικα της φυσιγγια. Οτι περισσεψει απο τις μηχανες που τους φτιαχνουν, παει για πουλημα.
Εγώ φέτος την πάτησα με cheditte t2 διαφανους....φούσκωνε ο παφυλας στο γέμισμα....Με maxam τα έχω πάθει και εγώ. Και γενικά έχω πάθει πολλά με αυτά που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ειναι σούπερ υλικα. Ποιο φτηνά είναι, όχι καλύτερα.
Βικτωρα ολοι οι ακαψουλωτοι ειναι διαλογης?
Οι περισσότεροι cheddite..Εγώ φέτος την πάτησα με cheditte t2 διαφανους....φούσκωνε ο παφυλας στο γέμισμα....
Με cheditte t2 την έχω πάθει κίτρινους, γενικά πεζει πολύ κάλυκας διαλογηςΕγώ φέτος την πάτησα με cheditte t2 διαφανους....φούσκωνε ο παφυλας στο γέμισμα....
Από siarm τώρα πήρες η από παλαιοτερα τους εχειςhttp://www.siarm.com/product_info.php?cPath=2_25_158_159_160&products_id=3004
Εχω παρει μια κουτα τετοιους. Ποιοτητα πλαστικου απιστευτη, αλλα πισω δεν γραφουν Fiocchi ενω εχω βρει και 5-6 που ειναι στραπατσαρισμενοι. Δεν ειναι ομως στραβοι ουτε φουσκωνουν με το γεμισμα
Ειναι πανω απο χρονος που τους ειχα παρειΑπό siarm τώρα πήρες η από παλαιοτερα τους εχεις
Το κάθε σκαλοπάτι υποθέτω είναι για διαφορετικό διαμέτρημα; Και εκεί πατάει απλά η στεφάνη του κάλυκα;Φουσκωμα σε καλυκες cheditte ειχα και εγω.Πηρα αυτο εδω και ησυχασαView attachment 8405