Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Μπράβο σου φίλε,και σου εύχομαι ολόψυχα να γεμίσεις χιλιάδες φυσίγγια με τέλεια αποτελέσματα,και ότι θες εδώ είμαστε όλοι
Καλή αρχή φίλε!
Καλώς ήρθες, να ξέρεις ότι δεν χρειάζεστε άλλες πυριτιδες άντε να παρεις και την ΜΒ36 και έχεις κλείσει ολο το φάσμα τον ελληνικών κυνηγιών.
Σε έτρωγε και εσένα το τριβέλι όμως να την αποκτήσεις κάποια στιγμή μια Λαναρά...... .my man.
Δν σου έβαλα φυτιλιές....sarcastic....μη μας πάνε μέσα και για εμπρησμό ....big smile..yelling..very happy.
Καλη αρχη Αρη και μπραβο!!!! :)
Σιδεροκεφαλος.......σε οτι δεν ξερεις να ρωτας,,,,,,πρωτα θα ''δουλευεις'' το μυαλο , και μετα τα χερια φιλε!!!:)
Ευχαριστώ παλικάρια, να είστε καλά! Ενδιαφέρον και όμορφο το κομμάτι της ιδιογομωσης! :)

Kαλη αρχη και απο μενα. Ευχομαι αυτο το πρωτο σου φυσιγγι να σου δωσει θηραμα, και αν ξαναπαρεις εμπορικο να μου γραψεις .sarcastic.
.sarcastic..sarcastic.
Ευχαριστώ λεβεντόπαιδο!
Με αφορμή για το πρώτο φυσίγγι που λέει ο φίλος Βικ, είναι στη παρακάτω φωτογραφία. Είναι 39 πάσα ( τα τρία πρώτα πάσα μετρήθηκαν με μέτρο και ήταν ένα μέτρο). Το φυσίγγι mb32 x 1.70 τασκωφ 22 , ν 6 και πάτημα 58.00, κάλυκας maxam.

Νομιζω εισαι λιγο χαμηλα στην ΜΒ για τα 34γρ. Επισης εχε υποψιν οτι η ΜΒ θελει λιγο στριμωγμα, δηλαδη τελειωμενο φυσιγγι ρελιασμενο κατω απο 58mm, 57,5 πχ
Κάτσε ρε φίλε, τόσο ωραία είναι που όλοι θέλετε να τη στριμωξετε....... .sarcastic.

Κάτσε ρε φίλε, τόσο ωραία είναι που όλοι θέλετε να τη στριμωξετε....... .sarcastic.

Ε, κουναει και αυτη την ουρα της...

Γεμιζω να φανταστεις 1.65χ32γρ με καψουλι cx2000 και βυσμα Aquila 22 και κλεινω στα 57,7. Φετος δοκιμασα στα αγριοπεριστερα 1.70χ33 με cx2000 και βυσμα Diamante 21, επισης ρελιασμενο στα 57,7

Ε, κουναει και αυτη την ουρα της...

Γεμιζω να φανταστεις 1.65χ32γρ με καψουλι cx2000 και βυσμα Aquila 22 και κλεινω στα 57,7. Φετος δοκιμασα στα αγριοπεριστερα 1.70χ33 με cx2000 και βυσμα Diamante 21, επισης ρελιασμενο στα 57,7
Κάτσε να πάρω χαρτί και στυλό..... .sarcastic.

Τελικά με τόσα καλά που ακούω για την ιδιογομωση αποφάσισα να φτιάξω και γω από κανένα φυσιγγακι για τα αγαπημένα δικανακια μου (s.p. Baikal, 3-1, 18.2 και πλάγιο Baikal, 4-2, 18.4). Έτσι πήρα την χειροκίνητη μηχανή του Λαναρά από τον συντοπίτη και συνονόματο Άρη (@Aris) αφού έβαλε φυτιλιες .evil. ο Κώστας (@Kostas Winchester SX ) Η πυρίτιδα που θα ασχοληθώ αρχικά θα είναι η mb32 και στη συνέχεια σκέφτομαι και για την sipe!

Και το πρώτο φυσιγγακι.......:)
Καλή αρχή!!!!!!

.sarcastic..sarcastic.
Ευχαριστώ λεβεντόπαιδο!
Με αφορμή για το πρώτο φυσίγγι που λέει ο φίλος Βικ, είναι στη παρακάτω φωτογραφία. Είναι 39 πάσα ( τα τρία πρώτα πάσα μετρήθηκαν με μέτρο και ήταν ένα μέτρο). Το φυσίγγι mb32 x 1.70 τασκωφ 22 , ν 6 και πάτημα 58.00, κάλυκας maxam.

Φιλε Αρη και παλι καλη αρχη....αξιεπαινος εισαι......''ακου'' ομως . Η τουφεκια σου εχει αυτη την συγκεντρωση
και αυτην την κατανομη ( καλη για αυτα τα μετρα )......αλλα διαρτηση δεν εχεις. Εισαι χαμηλα σε μπαρουτι
οπως πολυ σωστα σου ειπε ο Βικτωρας , οπως επισεις μην ρελιαζεις πανω απο 57,5 - 57,7 το ανωτερο.
Το υψος του ρελιασματος θα βρεις....με λιγες δοκιμες....Την μπαρουτι θα την ''παιξεις'' απο 1,75 εως 1,80
για 34 γραμμαρια. Κοβε ολους τους καλυκες 68,5 ωστε να ξερεις ποσα χιλιοστα κατεβηκες στο ρελιασμα.
Οτι θελεις ρωτα.....ολοι θα σε βοηθησουν.....εγω προσωπικα τα αυτια δεν θα στα ''χα'ι'ψω'' φιλε......για το
καλο σου!!! ;) :)

Καλή αρχή!!!!!!
Ευχαριστώ Βαγγέλη!!!
Φιλε Αρη και παλι καλη αρχη....αξιεπαινος εισαι......''ακου'' ομως . Η τουφεκια σου εχει αυτη την συγκεντρωση
και αυτην την κατανομη ( καλη για αυτα τα μετρα )......αλλα διαρτηση δεν εχεις. Εισαι χαμηλα σε μπαρουτι
οπως πολυ σωστα σου ειπε ο Βικτωρας , οπως επισεις μην ρελιαζεις πανω απο 57,5 - 57,7 το ανωτερο.
Το υψος του ρελιασματος θα βρεις....με λιγες δοκιμες....Την μπαρουτι θα την ''παιξεις'' απο 1,75 εως 1,80
για 34 γραμμαρια. Κοβε ολους τους καλυκες 68,5 ωστε να ξερεις ποσα χιλιοστα κατεβηκες στο ρελιασμα.
Οτι θελεις ρωτα.....ολοι θα σε βοηθησουν.....εγω προσωπικα τα αυτια δεν θα στα ''χα'ι'ψω'' φιλε......για το
καλο σου!!! ;) :)
Τώρα που θα αρχίσω να παίζω μπάλα, ετοιμάσου..........soc..sarcastic.

Ευχαριστώ Βαγγέλη!!!

Τώρα που θα αρχίσω να παίζω μπάλα, ετοιμάσου..........soc..sarcastic.

Εσυ ετοιμασου .......κλεισε με ΜΒ32 σε καλυκα cheddite T3 - CX2000- 1,80X34-GT21-N6-68,5 - 57,5. :)
Και δοκιμασε στα ιδια μετρα ....ιδιο τσοκ.;)
ΥΓ. Εαν εχεις καποια απορια.....ρωτα.....:)

Εσυ ετοιμασου .......κλεισε με ΜΒ32 σε καλυκα cheddite T3 - CX2000- 1,80X34-GT21-N6-68,5 - 57,5. :)
Και δοκιμασε στα ιδια μετρα ....ιδιο τσοκ.;)
ΥΓ. Εαν εχεις καποια απορια.....ρωτα.....:)
Ευχαριστώ Νίκο, αλλά μην ξεχνάμε, τα φυσίγγια τα θέλω για τα δικανακια μου......love.

Back