Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Τρωγόμαι με διαφορά, είδα την νέα έκδοση της μηχανής του λαναρα( την απλή χειροκίνητη ) η οποία έγινε πολύ καλη. Παράλληλα όμως μπορείς να κανείς διαφορά. Άσε που με φτιάχνει πολύ ο τρόπος που λειτουργεί. Και λέω να την παρω και να αρχίσω τα διαφορά πάνω της.

Τρωγόμαι με διαφορά, είδα την νέα έκδοση της μηχανής του λαναρα( την απλή χειροκίνητη ) η οποία έγινε πολύ καλη. Παράλληλα όμως μπορείς να κανείς διαφορά. Άσε που με φτιάχνει πολύ ο τρόπος που λειτουργεί. Και λέω να την παρω και να αρχίσω τα διαφορά πάνω της.
Εάν μπωρεις να ανεβάσεις κάποιο βίντεο η καμία φωτο να δούμε:):)

Όχι δεν μπόρεσα. Αλλά την περιεργάστηκα λίγο, είναι εργαλείο εκκινήσεις πολύ καλό. Εγώ έχω άλλη τρέλα στο κεφάλι μου. Και θα περάσω ωραίο χειμώνα. Και αν έχει και τσίχλες θα περάσω πολύ ωραίο χειμώνα.
Αυτή Νίκο η έβγαλε και άλλη πιο καινούργια;

Ωραία η μηχανούλα εε....και με αποκαψουλωτή....!!!
Στο σακούλι οι συγκεντρωτήρες της ΜΒ είναι Γιώργο αν δν απατόμεν....my man.

View attachment 4054View attachment 4055
Ναι αλλά ελληνικά... αντιγραφή αυτού που έχεις βάλει είναι... πολύ παλιοί B ονομάζονταν με θάλαμο εκτόνωσης... αυτόν από ποιο φυσιγγι τον βρήκες;

Αυτη ειναι.
Εχεται σκέφτει ποτε αν δεν εχεις ρεύμα πως θα γεμίσεις.
Νομιζω οτι το αποκορύφωμα της ιδιογομωσεις ειναι να μπορεις με όσο ποιο απλα μεσα να κανεις παπάδες.
Το παω ανάποδα στο εικοσαρι, απο πέντε στάδια παω στα δυο , και ειμαι σιγουρος οτι θα βρω ακρι

Αυτη ειναι.
Νομιζω οτι το αποκορύφωμα της ιδιογομωσεις ειναι να μπορεις με όσο ποιο απλα μεσα να κανεις παπάδες.
Το παω ανάποδα στο εικοσαρι, απο πέντε στάδια παω στα δυο , και ειμαι σιγουρος οτι θα βρω ακρι
Θα βρεις φίλε μου!! Και εγώ με δύο στάδια γεμίζω!! Παρόλο την πατέντα που έχω κάνει, μέσα σε ένα λεπτό γίνεται χειροκίνητη για αυτό το λόγω που είπες;)

Αυτη ειναι.
Η ακαταμάχητη γοητεία της απλότητας....

Η ΜΕΚ κλεινει σε δυο σταδια....και η μετατροπη της σε 4σταδια θελει λεφτα....και παλι δεν θα εχει ολο το ''πακετο''
θα πρεπει να ρελιαζει σε δραπανο. Ολα ειναι χρηματα.....με λιγοτερα χρηματα παιρνει 5σταδιακη και ειναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ
Κλεινει απο 9 χιλιοστα κενου χωρου μεχρι και 14.....+ οτι βγαζει ''αγγέλους''.......!!!! ;) :)
ΥΓ. Μεκ + μετατροπη+βαση+δραπανο 700+ευρω.....με 400-450 παιρνει 5σταδιακη.:cool:

Και αλλά 250-300 για δίπλα ογκομετρικα πας και σε αυτή στα 700 για να κάνεις δίκαιη συγκριση

Last edited by a moderator:
Back