θα σε χασουμε και εσεναΑαα ναι...!!!!!!
Καλή αρχή και σε σ'ένα.....
Ευχαριστώ πολύ.

θα σε χασουμε και εσεναΑαα ναι...!!!!!!
Καλή αρχή και σε σ'ένα.....
Ευχαριστώ πολύ.
Όταν σου την χαρίσουν τη meg όπως σε μένα ,την παίρνεις λες ευχαριστώ αγοράζεις ποιοτικά μαχαιρακια και στάδια,ενα δράπανο και ένα καλό στροφείο και τελείωσες!!!!!
Ευχαριστώ πολύ αδελφέ...!!Καλη αρχη ρε Κωτσο..
το βλητικο κέρδος του πολυσταδιακου υπάρχει κ είναι αδιαμφισβητητο φίλε Τεο. Συνταγές με πιο χαμηλό βύσμα κ κλείσιμο στα 13 η 14 Χιλ με πολυσταδιακο έχουν πάντα πολύ πιο μεγάλες αρχικές ταχύτητες. Είπαμε ο μάγκας λέει πάντα την αλήθειαΠοια η διαφορά δηλαδή από 5 στάδια με δύο εγώ πάντως δεν είδα και τίποτα σπουδαίο στη πράξη μερικές φορές με δύο είχα καλητερα αποτελέσματα
Πρωσοπηκα έχω σταματήσει τα 5 στάδια γιατί μου περνει πολύ χρωνο
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου........ Εγώ απλά στάθηκα τυχερός που ο φίλος μου σταμάτησε την ιδιογομωση και μου την χάρισε! Είναι η meg sizemaster την οποία θα μετατρέψω σε πολυσταδιακη........... Εάν δεν μου την χάριζε όμως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να διαθέσω όλα τα χρήματα μαζί για να αγοράσω μια καινούργια πολυσταδιακη που περιγράφεις που βεββαια θα ήταν και η ιδανική λύση......... Απλά τώρα περνώ τα μαχαίρια, τα στάδια και το δράπανο σταδιακά! Εξάλλου η ιδιογομωση για μένα είναι μια πολύ ευχάριστη απασχόληση ένα ακόμη χόμπυ!!! Σκέφτομαι από τώρα που θα τα ρίξω τα φυσίγγια γιατί η σημερινή κυνηγετική πραγματικότητα είναι τραγική......... Εγώ κυνηγάω πέρδικα μπεκατσα ,ορτύκι και στα μπασιματα όσο προλαβαίνω από τη δουλεια καμια τσίχλα και φασα, οπότε οπως καταλαβαίνεις οι καρακάξες θα την πληρώσουν τη λεζα και πάλι τα φυσιγγια πόσα θα είναι??????Bαγγελη ησουν τυχερος και σου χαρησαν μηχανη.....και μπραβο σε αυτον που στην χαρισε!!! Γλυτωσες 350 ευρω
τοσο κανει η Μεκ 2 σταδιων καινουργια. Εδωσες και χρηματα για δραπανο με βαση.....εαν ειναι κολωνατο το
φθηνοτερο εχει 120 ευρω....δεν ξερω εαν εκανες την ΜΕΚ 4σταδιακη....εαν ναι εδωσες και εκει χρηματα....τα στροφεια
και τα μαχαιρια δεν τα υπολογιζουμε...οτι μηχανη και να εχεις θα τα αγορασεις....Κανε λοιπον μια προσθεση να δεις
τι χρηματα πρεπει να δωσει καποιος που θελει να ξεκινησει με αυτον τον τροπο....και χωρις να του χαρισουν
μηχανη. Τα γραφω γιατι ειμαι παθων.....εχω ''πεταξει'' πολλα χρηματα σε δραπανα Μεκ πατεντες σε τορναδορους
και δεν συμμαζευεται.....Τουλαχιστον να ειναι σωστα ενημερωνοι ολοι οι συναδελφοι που θα θελησουν να ασχοληθουν με την ιδιογομωση. Βαγγελη δεν ειναι τυχαιο που οι εταιρειες στραφηκαν στο πεντασταδιακο
κλεισιμο.....καμια σχεση το κλεισιμο δυο σταδιων με το πεντασταδιακο....ειναι η μερα με την νυχτα , αυτο ειναι
αποδεδειγμενο και τεκμηριωμενο !!!!!![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου........ Εγώ απλά στάθηκα τυχερός που ο φίλος μου σταμάτησε την ιδιογομωση και μου την χάρισε! Είναι η meg sizemaster την οποία θα μετατρέψω σε πολυσταδιακη........... Εάν δεν μου την χάριζε όμως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να διαθέσω όλα τα χρήματα μαζί για να αγοράσω μια καινούργια πολυσταδιακη που περιγράφεις που βεββαια θα ήταν και η ιδανική λύση......... Απλά τώρα περνώ τα μαχαίρια, τα στάδια και το δράπανο σταδιακά! Εξάλλου η ιδιογομωση για μένα είναι μια πολύ ευχάριστη απασχόληση ένα ακόμη χόμπυ!!! Σκέφτομαι από τώρα που θα τα ρίξω τα φυσίγγια γιατί η σημερινή κυνηγετική πραγματικότητα είναι τραγική......... Εγώ κυνηγάω πέρδικα μπεκατσα ,ορτύκι και στα μπασιματα όσο προλαβαίνω από τη δουλεια καμια τσίχλα και φασα, οπότε οπως καταλαβαίνεις οι καρακάξες θα την πληρώσουν τη λεζα και πάλι τα φυσιγγια πόσα θα είναι??????
450ευρω πεντασταδιακη με στροφειο και ολα τα σταδια? ποιος τις πουλαει?Ναι εισαι ιδιαζουσα περιπτωση γιατι σου χαρησαν μηχανη.....εγω λεω για τον συναδελφο που θελει να ασχοληθει
με την ιδιογομωση....και πρεπει να βαλει ''βαθια'' το χερι στην τσεπη....και η γνωμη μου ειναι οτι η καλυτερη
φθηνοτερη και αξιολογη λυση ειναι η αγορα μίας Ελληνικης πεντασταδιακης μηχανης. Εχω αγορασμένες δυο
και εχω αποψη .ΚΑΜΙΑ Ευρωπαικη ή Αμερικανικη δεν μπορει να την συναγωνιστει στην κατηγορια της και
στην τιμη της ( 450 ευρω ). Και επισεις τα χρηματα πανε σε Ελληνικα χερια....ουτε στους Ιταλούς ουτε στους
Αμερικάνους.!!!! Η αντιστοιχη Ιταλικη εχει εαν δεν κανω λαθος 1.250 ευρω!!!! Σε βαθος χρονου ο καθε ιδιογομωτης
θα καταλαβει οτι εχει δωσει πολυ περισσοτερα χρηματα στις ''ευκολες'' λυσεις χωρις ποτε να εχει το αποτελεσμα
της πεντασταδιακης μηχανης των 450 ευρω. Για ολους νομιζω οτι ειναι ευχαριστη απασχοληση και χομπυ ,
αλλωστε ειναι μεγαλη υποθεση να βλεπεις να πεφτει το θηραμα απο δικο ΣΟΥ φυσεκι.!!!! Δεν μπορω να περιγραψω
την ικανοποιηση που εισπραττεις εκεινη την στιγμη. Οι κουρουνες και οι καρακαξες ειναι το Α και το Ω για δοκιμη
φυσιγγιων.....μετα ''παμε'' σε κανονακι!!! Σε μια καλη κυνηγετικη σεζον....εγω Βαγγελη ριχνω 2,500 με 3000
φυσιγγια σε τσιχλοκοτσυφα....σε λαγο και φασσα ειναι λιγα με περισσοτερα στην φασσα. Τωρα εαν η σεζον
ειναι ασχημη....τα ριχνω σε δισκακια.![]()
450ευρω πεντασταδιακη με στροφειο και ολα τα σταδια? ποιος τις πουλαει?
Από χθες σκέφτομαι να μην απαντήσω αλλά θα απαντήσω. Το πως βιώνει ο καθένας την ίδιο γόμωση είναι τελείως προσωπικό θέμα. είμαι και εγώ κάτοχος δυο μηχανών Α5 διαφορετικών διαμετρημάτων μου και έχω και κάποιες MEC διαφορετικών διαμετρήματων. Έχω πολλά να πω πάνω σ’ αυτό το θέμα τελοσπάντων εάν ξεκινούσα σήμερα να είστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός μου θα ήταν πολύ πιο λιτός. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να αναλύσουμε αν σκοτώνουν οι δεν σκοτώνουν τα πολλά χιλιοστα Αυτό είναι άλλο θέμα που αφορά τον κάθε έναν και έχει να κάνει με τον τρόπο και με το όπλο που κυνηγάει. Σε κάθε περίπτωση για να μην παρεξηγηθώ το πολύ σταδιακό κλείσιμο δίνει κάποιες άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν μπορείς να τις έχεις με τα δύο στάδια.Αλλά και με τα δύο στάδια μπορείς να κάνεις αξιοπρεπέστατα φυσίγγια φτάνει να έχεις τις κατάλληλες γνώσεις.
Έλα ρε παίκτη τώρα το πήρα χαμπάρι. Καλή αρχή να έχεις και πάντα πάντα πάντα να θυμάσαι ότι η ασφάλεια σου είναι πάνω απ'όλα!! Ξεκίνα με δοκιμασμένες συνταγές και σιγά σιγά θα κάνεις και τις δοκιμές σου αν τις χρειάζεσαιΠαίδες είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσωπως μπαίνω και εγώ πλέον στο club της ιδιογόμωσης με μια χειροκίνητη μηχανή Λαναρά...Πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή λύση για μένα για αρχή και για οικονομικούς λόγους και για χρηστικούς λόγους......
Αρχιτά θα κάνω προπόνηση να φτιάξω κανένα φυσιγγάκι για τσίχλες για να πάρω λίγο τον αέρα και έπειτα δοκιμάζουμε και σιγά σιγά τα υπόλοιπα.....
url=https://postimg.cc/hzb32Mhj][/url]![]()
url=https://postimg.cc/hzb32Mhj][/url]
url=https://postimg.cc/zHGp0r9t][/url]![]()
find nearest
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη μου...να'σαι καλά......πρώτα η ασφάλεια μου και είμαι της άποψης πως πάντα θα πρέπει να πέρνουμε και μια γνώμη από γνώστη του αντικειμένου....Έλα ρε παίκτη τώρα το πήρα χαμπάρι. Καλή αρχή να έχεις και πάντα πάντα πάντα να θυμάσαι ότι η ασφάλεια σου είναι πάνω απ'όλα!! Ξεκίνα με δοκιμασμένες συνταγές και σιγά σιγά θα κάνεις και τις δοκιμές σου αν τις χρειάζεσαι![]()
Εγώ όταν είχα ξεκινήσει την ιδιογόμωση αντέγραφα εμπορικά φυσίγγια που μου άρεσαν. Ακόμα και αυτά τα φυσίγγια ήταν καλύτερα από τα εμπορικά γιατί ήταν όλα σχεδόν πανομοιότυπα σε αντίθεση με τα εμπορικά που βρίσκεις μέσα ότι σκάγια να είναι για παράδειγμα. Στη συνέχεια άρχισα να βλέπω τον πατέρα μου που το ψάχνει πολύ και γέμισα και μερικά "δικά μου". Η ικανοποίηση καταβολής θηράματος με δικό σου φυσίγγιο είναι διπλή! Και κάτι τελευταίο προσπάθησε να μη γίνεις δογματικός και φανατικός με κάτι. Έχε ανοιχτό μυαλό και δοκίμαζε μόνος σου! Μη θεωρείς την γνώμη των άλλων ότι εφαρμόζεται και σε σέναΕυχαριστώ πολύ Βασίλη μου...να'σαι καλά......πρώτα η ασφάλεια μου και είμαι της άποψης πως πάντα θα πρέπει να πέρνουμε και μια γνώμη από γνώστη του αντικειμένου....![]()
Έλα,μου μίλησες;;;;Ευχαριστώ πολύ Βασίλη μου...να'σαι καλά......πρώτα η ασφάλεια μου και είμαι της άποψης πως πάντα θα πρέπει να πέρνουμε και μια γνώμη από γνώστη του αντικειμένου....![]()