Εχω το πρωτο πρεσακι..και γαμω τα εργαλεια ειναι ..κανει τα παντα..απλο κ γερο.Τις προάλλες παρακολουθούσα κάτι ρώσικα βιντεάκια με πρεσακια κάνουν τα πάντα καψουλωμα ξεκαψουλωμα χάραξη κλείσιμο αλλά είναι λίγο μπελαλιδικα.
Εχω το πρωτο πρεσακι..και γαμω τα εργαλεια ειναι ..κανει τα παντα..απλο κ γερο.Τις προάλλες παρακολουθούσα κάτι ρώσικα βιντεάκια με πρεσακια κάνουν τα πάντα καψουλωμα ξεκαψουλωμα χάραξη κλείσιμο αλλά είναι λίγο μπελαλιδικα.
αυτο ειναι το ποιο ωραιο , και κατω απο τον σταλακτητη οχι τον καλυκα να εχεις , αλλα το τασακι της ζυγαριας για περησοτερη ακρυβιαΑν θελεις ΑΚΡΙΒΕΙΑ,απλο ογκομετρικο που να κοβει κατα τι λιγοτερο και συμπληρωμα με ΣΤΑΛΑΚΤΗ!![]()
Που το τσίμπησες αυτό φίλε;Εχω το πρωτο πρεσακι..και γαμω τα εργαλεια ειναι ..κανει τα παντα..απλο κ γερο.
Έτσι απλό και πρακτικό, στα βιντεάκια οι περισσότεροι γεμίζουν σε ριγμενους κάλυκες σε καινούργιους πως είναι το κλείσιμο.Εχω το πρωτο πρεσακι..και γαμω τα εργαλεια ειναι ..κανει τα παντα..απλο κ γερο.
e-bay.Που το τσίμπησες αυτό φίλε;
Μια χαρα κλεισιματα κανει σε καινουργιους καλυκες..Έτσι απλό και πρακτικό, στα βιντεάκια οι περισσότεροι γεμίζουν σε ριγμενους κάλυκες σε καινούργιους πως είναι το κλείσιμο.
Ωραίος αλλά έχει πολλή διαδικασία από τι βλέπω αλλά αν πάρεις το κολαι της σίγουρα θα κάνεις λιγότερο χρόνο.Μια χαρα κλεισιματα κανει σε καινουργιους καλυκες..
cal 12 Και CAL 36 καλιμπραδορος ξεκαψουλωτης καψουλωτης μεζουρες πυριτιδας και σκαγιων και κλεισιμο σε εξαστερο ,Παλυεργαλειο της LEE με αναγραφομενη ημερομηνια 1961
Γειά σου μερακλη Νικόλα και τι δεν έχεις.cal 12 Και CAL 36 καλιμπραδορος ξεκαψουλωτης καψουλωτης μεζουρες πυριτιδας και σκαγιων και κλεισιμο σε εξαστερο ,Παλυεργαλειο της LEE με αναγραφομενη ημερομηνια 1961
cal 12 Και CAL 36 καλιμπραδορος ξεκαψουλωτης καψουλωτης μεζουρες πυριτιδας και σκαγιων και κλεισιμο σε εξαστερο ,Παλυεργαλειο της LEE με αναγραφομενη ημερομηνια 1961
Εχω την συλλογη αυτη,χαρτινους καλυκες AZOT USSR με καψυλιο NC,SMI με καψυλιο ΝΟC Italy.
Βάλε φωτογραφίες στα θέματα παλιά φυσίγγια και παλιά κουτιά πυριτιδας να πάρουμε μάτι.Παιζει να εχω και την πιο παλια Baschieri&Pellagri πυριτιδα.Ειναι του 1926Οταν η εταιρια εβγαλε τις ακαπνες
και τις ονομαζε στα μεταλλικα κουτια DELL"ACAPNIA
χα χα καλοΗ τερμα δεξια...??
Για στωματοποιηση...??