Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Ωραίο το πρεσακι Σταυρό, βαλε και μια φώτο απο τα κλεισίματα που κάνει .
Είναι ότι πιο απλό μππρουσα να κατασκευασω. Έχω τοποθετήσει το μαχαίρι χάραξης του Λαναρά, δίπλα για δεύτερο πάτημα εχω βάλει το στροφειο της ρελιαστρας χειρός του Λαναρά και στο τέλος ρελιαζω με το στροφειο του Λαναρά για κλείσιμο σε αστέρι. Όλα τα στάδια μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα. Οι δύο βάσεις κατασκευάστηκαν σε τορνο και τα υπόλοιπα είναι ανακυκλώσιμα υλικά. Το τελικό αποτέλεσμα θα το ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία

Είναι ότι πιο απλό μππρουσα να κατασκευασω. Έχω τοποθετήσει το μαχαίρι χάραξης του Λαναρά, δίπλα για δεύτερο πάτημα εχω βάλει το στροφειο της ρελιαστρας χειρός του Λαναρά και στο τέλος ρελιαζω με το στροφειο του Λαναρά για κλείσιμο σε αστέρι. Όλα τα στάδια μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα. Οι δύο βάσεις κατασκευάστηκαν σε τορνο και τα υπόλοιπα είναι ανακυκλώσιμα υλικά. Το τελικό αποτέλεσμα θα το ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία
Απλή και πρακτική κατασκευή .. μπράβο Σταυρο

Απλή αλλα φιλοσοφιμενη και από τι φαίνεται γερή με το στοπ, τα ελατήρια τής μια χαρά είναι. Περιμένουμε φίλε.

Ένας από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος ιδιογωμοτης που ξέρω κλεινη τα φυσιγγια του έχοντας βάλει τα στάδια κλεισιματος σε μια φτηνή βάση για δραπανα χειρός. Δεν είναι απαραίτητο οτι πρεπει να δώσεις πολλά λεφτά για να κλείσεις τα φυσιγγακια σου. Όπως έκανε ο φίλος πιο πάνω αν κ πρωσοπικα θα ήθελα να έχει η μηχανή του χώρο για αλλα 2 στάδια ακόμα και αν δεν του χρειάζονται πότε δεν ξέρεις ;):)

Μπραβο Σταυρο!:)
Εχει αυτο που για μενα ειναι ζητουμενο!
Να κατεβαινουν τα διαμορφωτικα...
Ιδεα...
Αντικατεστησε το εκκεντρο με ρουλμαν.
Γλυτώνεις τριβες!;)
Σκεφτόμουν την προσαρμογή ενός ή δύο ρουλεμάν επάνω στο εκκεντρο. Αν βρώ τα κατάλληλα θα τα τοποθετήσω.

Back