Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Aν διαβαζει ο εισαγωγεας και ξαναφερει, προβλεπω τιμη γυρω στα 30 ευρω το μισοκιλο και παλι να φευγει σαν κουλουρακια ζεστα ;)
Σαν έμπορος μπορώ να σου πω ότι αυτό είναι το καλύτερο τρικ!
Στερείς από την αγορά κάτι με καλό όνομα, αφήνεις να δημιουργηθεί γύρο από αυτό ο μύθος του καλού,αξεπέραστου,κορυφαίου. Μετά το πετάς πάλι στην αγορά και μέσα σε ελάχιστο χρόνο το ξεπουλάς! Και ενίοτε αρκετά ακριβότερο του κανονικού!
Για έναν εισαγωγέα έχει μεγάλη σημασία να μπορέσει να ξεπουλήσει το συντομότερο δυνατόν το προίόν του και να πάρει τα λεφτά του αμέσως!
Το αν συμβαίνει αυτό με τις πυρίτιδες της B&P δεν το ξέρω.

Καλησπέρα παιδιά.....κάποιος που έχει δουλέψει την lee load 2 μπορεί να μου πει για τα ογκομετρικα αν είναι αξιόπιστα ?δλδ αν έχουν μεγάλες αποκλίσεις.....κυρίως για την πυρίτιδα... ευχαριστώ
Για πυρίτιδα ξέχασε την...για σκάγια όμως είναι μια χαρά.
Για πυρίτιδα χρησιμοποιώ την lee powder measure.

Δεν είναι τόσο η απόκλιση όσο ότι διαφεύγουν κόκκοι πυρίτιδας από την μπάρα με αποτέλεσμα να μαγκωνει και φυσικά να σκορπίζει παντού η πυριτιδα....γενικά με πυρίτιδα θα σε κουράσει όμως πρέπει να την παρεις για σκάγια και για τα στάδια της.
Είναι εργαλείο που βρίσκει χώρο σε κάθε ιδιογωμοτικο πάγκο ακόμη και αν έχεις προχωρήσει επίπεδο.

Παλικάρια τα φώτα σας. Χάλασε η ηλεκτρονική ζυγαριά που χρησιμοποιούσα για να γεμίζω φυσίγγια. Έχετε να μου προτείνετε κάποια δοκιμασμένη που να μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι? Με ενδιαφέρει να έχει ακρίβεια 0.01γρ. και να μπορεί να μετρήσει μέχρι 60γρ ή και παραπάνω. Έχω δει την παρακάτω αλλά δεν γνωρίζω πόσο καλή είναι για αυτό που την θέλω..
https://www.e-jeweltools.gr/zigaria-tsepis-tanita0.01-200gr-scale-pocket-tanita-0.01-200gr

Last edited:
Πάρε μια σαν και αυτή Βασίλη και μην χαλας τα λεφτά σου...
tVljiTL.jpg

Back