Προλαβες;πως να την δεις;Αυτή τη πήδηξα μάλλον,δεν είδα!
Ο Καπετανιος εφαγε οτι ειχε το ταψι και ο Βασιλης οτι ειχε η οθονη

Προλαβες;πως να την δεις;Αυτή τη πήδηξα μάλλον,δεν είδα!
Εγώ μίλαγα για όλα. Μας έβγαλε τα μάτια.Εγώ μίλαγα για τη παστουρμαδοπιτα και τα σχετικά.
Σε βάλανε σε δίαιτα και βλέπεις σούπες για σούβλες?Εγώ μίλαγα για όλα. Μας έβγαλε τα μάτια.
Κι εγω βασιλη, με φασολακια την εβγαλα σημερα ( 2η μερα)Ω ρε φίλε, τι πάθαμε σήμερα.
Και εγω γιαχνί.....Κι εγω βασιλη, με φασολακια την εβγαλα σημερα ( 2η μερα)![]()
Φάβα σήμερα , φασολάκια (μπλιαχ) χθες και παλαμίδες λαδολέμονο αύριο...Κι εγω βασιλη, με φασολακια την εβγαλα σημερα ( 2η μερα)![]()
Το γιαχνι ειναι αποτοξινωση ρε Τασο;Και εγω γιαχνί.....
Αποτοξίνωση Φίλιππα.....
Αλλα χτες είχα μακαρόνια με κιμά κ ήπια κ μισό λίτρο κοκα κολα.... χαχαχαχαχα
Φαβα λατρεμενο φαι ρε Μητσο!!!Φάβα σήμερα , φασολάκια (μπλιαχ) χθες και παλαμίδες λαδολέμονο αύριο...
Εμένα σήμερα ο γιατρός μου έγραψε χάπι για την χοληστερίνη. Η δίαιτα δεν απέδωσε τίποτα. Τουλάχιστον, τώρα θα τρώω και δεν θα σκέφτομαι την κωλοχοληστερίνη.Κι εγω βασιλη, με φασολακια την εβγαλα σημερα ( 2η μερα)![]()
Δεν ειναι καλος γιατροςΕμένα σήμερα ο γιατρός μου έγραψε χάπι για την χοληστερίνη. Η δίαιτα δεν απέδωσε τίποτα. Τουλάχιστον, τώρα θα τρώω και δεν θα σκέφτομαι την κωλοχοληστερίνη.
Μπορώ να φάω μεχρι να σκάσω. Απορώ με αυτούς που δέν θέλουν ούτε να την βλέπουν....Φαβα λατρεμενο φαι ρε Μητσο!!!
Χωριατικο ψωμι κρεμμυδι και μια ρεγγουλα![]()
Βασίλη στην επαρχία δεν είσαι ; Πάρε ένα μικρό κομμάτι γης με ό,τι έχει μέσα . Φάρμακο....Εμένα σήμερα ο γιατρός μου έγραψε χάπι για την χοληστερίνη. Η δίαιτα δεν απέδωσε τίποτα. Τουλάχιστον, τώρα θα τρώω και δεν θα σκέφτομαι την κωλοχοληστερίνη.
Κι εγω Τασο. Ολη την εβδομαδα προσπαθω να μην τρωω κρεας γιατι το ΣΚ δεν κανω και υγιεινη διατροφη, αλλα αυτη την coca cola γ@@@@@τα. Εαν την δω στο ψυγειο δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιω και ειναι οτι χειροτερο.Και εγω γιαχνί.....
Αποτοξίνωση Φίλιππα.....
Αλλα χτες είχα μακαρόνια με κιμά κ ήπια κ μισό λίτρο κοκα κολα.... χαχαχαχαχα
Παλαμιδα λαδολεμονο πω πω πω. Αυτα ειναι φαγητα. Πες μου οτι ειναι ψαρεμενα κι απο εσας????????Φάβα σήμερα , φασολάκια (μπλιαχ) χθες και παλαμίδες λαδολέμονο αύριο...
Μακάρι να είχα χρόνο Σπύρο. Να φανταστείς, όταν είναι να πάω για κυνήγι, απλά χαμηλώνω το τηλέφωνο και εξαφανίζομαι. Αυτό όμως μόνο για το κυνήγι. Για άλλα, δεν με παίρνει.Βασίλη στην επαρχία δεν είσαι ; Πάρε ένα μικρό κομμάτι γης με ό,τι έχει μέσα . Φάρμακο....
Φασολακια γιαχνί....Το
Το γιαχνι ειναι αποτοξινωση ρε Τασο;
Πες μας τωρα οτι το τσιγαριστο ειναι καλο για την κυκλοφορια του αιματος![]()
Μια φορά δοκίμασα κ δεν...Μπορώ να φάω μεχρι να σκάσω. Απορώ με αυτούς που δέν θέλουν ούτε να την βλέπουν....
Το μόνο σίγουρο ότι είναι εθιστική.....Κι εγω Τασο. Ολη την εβδομαδα προσπαθω να μην τρωω κρεας γιατι το ΣΚ δεν κανω και υγιεινη διατροφη, αλλα αυτη την coca cola γ@@@@@τα. Εαν την δω στο ψυγειο δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιω και ειναι οτι χειροτερο.
Αυτές όχι. Μου τις έφερε ένας φίλος που δουλεύει στην ιχθυόσκαλα. Ανταλλαγή προϊόντων, εδωσε ψάρια πήρε μελι!!! Το Σάββατο που πέρασε είχα καρβουνια στα...καρβουνα! Αυτά τα είχα πιάσει εγώ!Παλαμιδα λαδολεμονο πω πω πω. Αυτα ειναι φαγητα. Πες μου οτι ειναι ψαρεμενα κι απο εσας????????