Μαγκάλια και Σούβλες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κουμπάρε το ψαρικό μην αρπάξει ...το νου σου!!!;).love..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Αδερφε
Χωρις να θελω να περιαυτολογησω
Δυσκολα θα βρεις να ψηνει αλλος το ψαρι οπως εγω
Γενικα εχω πολυ μερακκι με το ψησιμο

Καρβουνο δυνατο το ψαρι ψηλα η σχαρα ανοικτη!
Συνεχομενο γυρισμα και μετα τα 5 λεπτα αρχιζει επικαλυψη με
Λαδολεμονο(νερο λεμονι ελαιολαδο ψιλοκομμενος μαιντανος)
Απαγορευετε να κολλησει η πετσα στην σχαρα και γενικα να βγουν νωρις φουσκαλες στο ψαρι
Μινιμουν ψρα ψησιματος 30 λεπτα
Συνηθως στα 35-40 ειναι ετοιμο

Πολλοι ειναι εναντια στο λαδολεμονο στο ψαρι γιατι λενε χαλαει την γευση
Προσωπικα χωρις λαδολεμονο για μενα ειναι μιση ευχαριστηση

Έπιπλεον μιας και μου εδωσας πασα
Πολλοι δεν ψηνουμ ψαρι γιατι δεν το τρωνε τα παιδια τους
Και τα παιδια δεν το τρωνε γιατι δεν ξερουμ να το καθεαρισουν και φοβουνται η βαριουνται τα κοκκαλα
Προτρεπω ολους να ταιζουν ψαρι τα παιδια τους
Ανοιγοντας το ψαρι σε φιλετο και βγαζονται το κεντρικο ψαροκοκαλο, το πανω μερο ειναι ολοκαθαρο ψαχνο πλην της ραχοκοκαλιας
Καθαριζετε πανευκολα και τα παιδια θα μαθουν να τρωνε το ψαρι
Οι μεγαλοι μπορουν να φανε το κατω μερος της κοιλιας μεχρι να μαθουν και τα μικρα να το καθαριζουν μονα τους;)

Πολλοι ειναι εναντια στο λαδολεμονο στο ψαρι γιατι λενε χαλαει την γευση
Χρύσανθε, με το λαδολέμονο, η πέτσα τηγανίζεται και η γεύση αλλάζει προς το τηγανητό. Αυτό πιστεύω, εννοούν αυτοί που λες. Δοκίμασε αν θες, να ρίξεις, πρώτα το ελαιόλαδο ωμό, αφού βγάλεις το ψάρι και μετά ρίξε και λεμόνι ξεχωριστά. Νομίζω, το λαδολέμονο, είναι εφεύρεση της ψαροταβέρνας για μόστρα περισσότερο. Βέβαια το τι αρέσει στον καθένα και πως έχει συνηθίσει είναι το σημαντικότερο.

Χρύσανθε, με το λαδολέμονο, η πέτσα τηγανίζεται και η γεύση αλλάζει προς το τηγανητό. Αυτό πιστεύω, εννοούν αυτοί που λες. Δοκίμασε αν θες, να ρίξεις, πρώτα το ελαιόλαδο ωμό, αφού βγάλεις το ψάρι και μετά ρίξε και λεμόνι ξεχωριστά. Νομίζω, το λαδολέμονο, είναι εφεύρεση της ψαροταβέρνας για μόστρα περισσότερο. Βέβαια το τι αρέσει στον καθένα και πως έχει συνηθίσει είναι το σημαντικότερο.
Να το δοκιμασω ευχαριστως:)
Για μενα αρκει που θα μπει λαδολεμονο:).shake hands.

Καπετάνιο κάνε λίγο υπομονή και το απόγευμα έρχονται τα καλύτερα bbq2 :p
Πρατινα είχα πάνω από 5 μήνες να ψήσω bbq2
με συνοδεία τρεις χοιρινές λαιμού
Από το πολύ ντουμάνι τσικνισαν μεχρι και τα απλωμένα σωβρακα του γείτονα :p :p

IMG_20220326_191943.jpg

Πρατινα είχα πάνω από 5 μήνες να ψήσω bbq2
με συνοδεία τρεις χοιρινές λαιμού
Από το πολύ ντουμάνι τσικνισαν μεχρι και τα απλωμένα σωβρακα του γείτονα :p :p

View attachment 45318
...ρε φίλε τι λες! εδώ μου φωνάζει η βάρδια στη γέφυρα οτι μυρίζει πρατίνα!!!...λέω φωτιά πιάσαμε?.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Πρέπει να είναι ακριβή η ταβέρνα ε?
...οχι...σχετικά η φθηνότερη αλλά η ποιοτικότερη ψαροταβέρνα του Νησιού...έχει κατι άλλες που κόβουν λαιμούς....η Αφράτη οχι και οτι πάρεις φρέσκο....δεν έχει μπαγαποντιές!!!;)

Υ.Γ....Εις εκ' των ιδιοκτητών , ομόλοξος ψαρράς, με επαγγελματικές ρίζες....θαυμαστής μου....!!!.my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

...οχι...σχετικά η φθηνότερη αλλά η ποιοτικότερη ψαροταβέρνα του Νησιού...έχει κατι άλλες που κόβουν λαιμούς....η Αφράτη οχι και οτι πάρεις φρέσκο....δεν έχει μπαγαποντιές!!!;)

Υ.Γ....Εις εκ' των ιδιοκτητών , ομόλοξος ψαρράς, με επαγγελματικές ρίζες....θαυμαστής μου....!!!.my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Γιατί σε βλέπω με ένα κεφάλι γαρίδας στο πιάτο και το λιπαντικό δίπλα, μπερδεύτηκα...

Αφαιρέθηκες !

Γιατί σε βλέπω με ένα κεφάλι γαρίδας στο πιάτο και το λιπαντικό δίπλα, μπερδεύτηκα...
...απ' οτι καταλαβαίνεις είμαι με την Κυρία μου...Και η Κυρία τράβηξε τον Κύριο, οχι το μενού....φαίνεται νομίζω!...;)

...απ' οτι καταλαβαίνεις είμαι με την Κυρία μου...Και η Κυρία τράβηξε τον Κύριο, οχι το μενού....φαίνεται νομίζω!...;)
Οι στεριανοί είμαστε πίσω σε τέτοια ζητήματα
Εάν έχουμε βγει για φαγητό και τραβήξουμε φωτογραφία ίσα που φαίνονται τα μάτια και η κορυφή από το κεφάλι πίσω από την στοίβα με τα παϊδάκια και τις μπύρες

Status
Not open for further replies.
Back