ΑδερφεΚουμπάρε το ψαρικό μην αρπάξει ...το νου σου!!!![]()
Χωρις να θελω να περιαυτολογησω
Δυσκολα θα βρεις να ψηνει αλλος το ψαρι οπως εγω
Γενικα εχω πολυ μερακκι με το ψησιμο
Καρβουνο δυνατο το ψαρι ψηλα η σχαρα ανοικτη!
Συνεχομενο γυρισμα και μετα τα 5 λεπτα αρχιζει επικαλυψη με
Λαδολεμονο(νερο λεμονι ελαιολαδο ψιλοκομμενος μαιντανος)
Απαγορευετε να κολλησει η πετσα στην σχαρα και γενικα να βγουν νωρις φουσκαλες στο ψαρι
Μινιμουν ψρα ψησιματος 30 λεπτα
Συνηθως στα 35-40 ειναι ετοιμο
Πολλοι ειναι εναντια στο λαδολεμονο στο ψαρι γιατι λενε χαλαει την γευση
Προσωπικα χωρις λαδολεμονο για μενα ειναι μιση ευχαριστηση
Έπιπλεον μιας και μου εδωσας πασα
Πολλοι δεν ψηνουμ ψαρι γιατι δεν το τρωνε τα παιδια τους
Και τα παιδια δεν το τρωνε γιατι δεν ξερουμ να το καθεαρισουν και φοβουνται η βαριουνται τα κοκκαλα
Προτρεπω ολους να ταιζουν ψαρι τα παιδια τους
Ανοιγοντας το ψαρι σε φιλετο και βγαζονται το κεντρικο ψαροκοκαλο, το πανω μερο ειναι ολοκαθαρο ψαχνο πλην της ραχοκοκαλιας
Καθαριζετε πανευκολα και τα παιδια θα μαθουν να τρωνε το ψαρι
Οι μεγαλοι μπορουν να φανε το κατω μερος της κοιλιας μεχρι να μαθουν και τα μικρα να το καθαριζουν μονα τους
