Στελνω 6 και ερχομαι που?View attachment 20597
Μέχρι για 9 άτομα επιτρέπεται να φας η να πιείς ?
Τόλη πώς φτιάχνονται αυτά;View attachment 20602χρονια πολλα χρηστουγενα με μπαμπο καθε χρονο παραδοση
Το παχυ εντερο απο γουρουνι με ρυζι και συκοτακια ψιλοκομενο κρεας θρακιωτηκη συνταγη παρατας τα παντα και σκας στο φαιΤόλη πώς φτιάχνονται αυτά;
Έτσι όπως το λες είναι το ίδιο με τις "ματιές" που έχουμε εμείς στη Στερεά Ελλάδα.Το παχυ εντερο απο γουρουνι με ρυζι και συκοτακια ψιλοκομενο κρεας θρακιωτηκη συνταγη παρατας τα παντα και σκας στο φαι
Μπωρει φιλε μου πρωτη φορα το ακουω αυτο να ξερεις γινοντε και στην κατσαρολα μηπως αυτα ενωειςΈτσι όπως το λες είναι το ίδιο με τις "ματιές" που έχουμε εμείς στη Στερεά Ελλάδα.
Εμείς εδώ τα λέμε ματιές ΤόληΤο παχυ εντερο απο γουρουνι με ρυζι και συκοτακια ψιλοκομενο κρεας θρακιωτηκη συνταγη παρατας τα παντα και σκας στο φαι
Ετσι φιλε μου μεχρι σκασμου λογικα τα λετε ματιες γτ τρως τοσο που μετα μονο τα ματια μπωρεις και κουνας αχαχαχαχαχαχαΕμείς εδώ τα λέμε ματιές Τόλη
Πήρα σήμερα για κολατσιό στην δουλειά γύρω στα δύο μέτρα τα έφαγα και τα δύο και τώρα είμαι να σκάσω όπως λές![]()
Άργησα να το δω.Στελνω 6 και ερχομαι που?
Έτσι ακριβώς συνονόματε είναι παραδοσιακές και εδώ στο χωριό μου στην Εύβοια οι ματιές, αλλά αντί για ρύζι που βάζουν στη βόρεια Ελλάδα, εμείς το αντικαθιστούμε με πλιγούρι.Έτσι όπως το λες είναι το ίδιο με τις "ματιές" που έχουμε εμείς στη Στερεά Ελλάδα.
Ιματιές τις λένε στο χωριό μου, κλασσικό των Χριστουγέννων!Το παχυ εντερο απο γουρουνι με ρυζι και συκοτακια ψιλοκομενο κρεας θρακιωτηκη συνταγη παρατας τα παντα και σκας στο φαι
Να χέσω και τις τσίχλες, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Κώστας
Και εγώ αύριο έχω κανονισει για φρέσκο ψαράκι! Να δούμε τι θα βρω στη Δραπετσωνα!Λίγη αποτοξίνωση από την κρεατοφαγία των ημερών.
εχη καλες γοργονες ξερω εκηηηη αντεεεεεεεΚαι εγώ αύριο έχω κανονισει για φρέσκο ψαράκι! Να δούμε τι θα βρω στη Δραπετσωνα!![]()