Λογισμικό Διαχείρισης Κυνηγετικού Συλλόγου - Vision "Artemis"

Status
Not open for further replies.
Την ολοκλήρωση της νέας έκδοσης της εξειδικευμένης εφαρμογής "Άρτεμις", η οποία αναφέρεται στην ολοκληρωμένη μηχανογραφική διαχείριση ενός Κυνηγετικού Συλλόγου πραγματοποίησε πρόσφατα η Vision Computer Applications, με αφορμή την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου που θα διαρκέσει έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Στόχος του “Άρτεμις” είναι η πλήρης και γρήγορη διαχείριση των μελών του συλλόγου, πάντα σε απόλυτο συνδυασμό με τις άδειες που εκδίδονται κάθε χρόνο, τις αιτήσεις που υποβάλλονται στον σύλλογο και τα τριπλότυπα είσπραξης που εκτυπώνονται. Επεξεργάζεται και εμφανίζει τα πλήρη στοιχεία των αδειών σε δενδροειδή μορφή γρήγορα και εύκολα, έτσι ώστε να είναι πλήρως κατανοητή από τον χρήστη της εφαρμογής.
Ανανεωμένο και φιλικό προς τον χρήστη, το λογισμικό “Άρτεμις” παρέχει ένα μεγάλο πλήθος δυνατοτήτων και εργαλείων τα σημαντικότερα από τα οποία περιγράφονται παρακάτω:

· Πλήρη δημογραφικά στοιχεία μέλους και όπλων.
· Πλήρη οικονομικά στοιχεία συνδρομών και αδειών.
· Αναλυτική διαχείριση των αδειών για κάθε κυνηγετική περίοδο.
· Αναλυτική διαχείριση και εκτύπωση των αιτήσεων κάθε μέλους.
· Αναλυτική διαχείριση και έκδοση ειδικών τριπλοτύπων είσπραξης για κάθε μέλος.
· Δημιουργία και εκτύπωση στατιστικών με ταξινόμηση δεδομένων ορισμένη από τον χρήστη.
· Πληθώρα εκτυπώσεων όπως :

- Εκτύπωση Αυτοκόλλητων Ετικετών Αδειών
- Εκτύπωση Αιτήσεων Αδειών προς τον σύλλογο
- Εκτύπωση Ειδικών Καταστάσεων Δασαρχείου
- Εκτύπωση Οικονομικής Αναφοράς Συλλόγου
- Εκτύπωση Επιστολών και Ετικετών

Το προϊόν συνδυάζεται με σύμβαση νέων εκδόσεων και ολοκληρωμένης τηλεφωνικής και Online τηλεφωνικής υποστήριξης. Στη νέα έκδοση της εφαρμογής αξιοποιήσαμε πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα Microsoft.Netκαι καταφέραμε να προσφέρουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες των χρηστών.

Οι χρήστες απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες των νέων Windows, όπως: widgets, thumbnailspreviews κ.α.
Η εφαρμογή λειτουργεί χρησιμοποιώντας σύγχρονες Βάσεις Δεδομένων (RDBMS) για την απόλυτη προστασία των δεδομένων.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Τραγάκη Βασίλειο, στα ακόλουθα στοιχεία:

Vision Computer Applications

Μιχ. Καραολή 15, Νεάπολη Θεσσαλονίκης, 567 28
Τηλ: 2314 021490, Φαξ: 2394 020325
sales@visionca.gr, http://www.visionca.gr
 
Μια χαρά! Το μόνο που μένει τώρα είναι να έρθουν και οι άνθρωποι των συλλόγων στον 21ο αιώνα! Ενημερωτικά να πω πως σε χώρες ανεπτυγμένες η κυνηγετική άδεια είναι μια κάρτα με φωτογραφία σε μέγεθος πιστωτικής (σαν το δίπλωμα αυτοκινήτου δηλαδή). Κάτι που προφανώς κοστίζει λιγότερο από τις μ@λ@κίες που μας δίνουν εδώ και χρόνια και που με μια βροχή μπορεί κάλλιστα να λιώσει. Επίσης μια ιδέα θα ήταν με τη συνδρομή των κυνηγών να αγοραστούν μηχανήματα που να κατέχουν οι θηροφυλακές και τα οποία θα διαβάζουν τις κάρτες αυτές και σε διάστημα 2 δευτερολέπτων θα φαίνονται τα στοιχεία του κυνηγού. Δεν είναι δα ότι υπάρχουν πλαστές άδειες κυνηγιού...........
 
Vasilis σχετικά με το θέμα της ενημέρωσης των διοικήσεων των κυνηγετικών συλλόγων ή ομοσπονδιών, νομίζω ότι μερικές φορές είναι και στο χέρι των μελλών να τους υπενθυμίσουν ότι είμαστε ήδη στον 21ο Αιώνα!! Εμείς στην Vision είμαστε ειδικοί στην μηχανογράφησδη και μηχανοργάνωση επιχειρήσεων και έχουμε γράψει το λογισμικό Άρτεμις, που είναι πολύ εύχρηστο και καλύπτει πραγματικά όλες τις ανάγκες των κυνηγετικών συλλόγων, τουλάχιστον απ' ότι μας λένε οι πελάτες μας. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν σκεφθήκαμε το θέμα της έκδοσης κυνηγετικής άδειας στο στυλ της άδειας οδήγησης και ειλικρινά είναι κάτι που θα το δω αν μπορεί να τρέξει σε συνεννόηση με τις αρμόδειες αρχές και που ξέρεις αν και οι άνθρωποι του υπουργείου και των δασαρχείων ζουν στον 21ο αιώνα, ίσως να καταφέρουμε να το κάνουμε πράξη στα προσεχή 3575 χρόνια..... Βασίλης Τραγάκης.
 
DrV αφηρημένος έγραψα ότι θα προσθέσουμε το ποινολόγιο, αλλά μετά θυμήθηκα ότι στην ενότητα των δημογραφικών στοιχείων του κάθε μέλους υπάρχει καταγραφή για το εάν ο κυνηγός είναι τιμωρημένος και επίσης η ημερομηνία ποινής (από - μέχρι). Όπως και να έχει εκτιμώ την προσπάθεια σου να με βοηθήσεις να βελτιώσω το λογισμικό μας!!
 
  • Like
Reactions: DrV
Όποιος φίλος θέλει μπορώ να του στείλω ένα link για να κατεβάσει το DEMO της εφαρμογής μας Vision Άρτεμις!!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top