Και ανατόμος...Μεγάλη λαγίνα αν βλέπω καλά!!!!
Και ανατόμος...Μεγάλη λαγίνα αν βλέπω καλά!!!!
Δεν βλέπεις κακαράντζες; Εκτός, οπως λέει ο @Γιώργος 82 τις βλέπεις σαν coco pops ή κάπαρη για την σαλατούλα σου.Αφού γίνεται κουβέντα και για την αντράκλα.Και ανατόμος...
Δεν έχω καμία νύφη να μην χαθεί το είδος σου.Δεν βλέπεις κακαράντζες; Εκτός, οπως λέει ο @Γιώργος 82 τις βλέπεις σαν coco pops ή κάπαρη για την σαλατούλα σου.Αφού γίνεται κουβέντα και για την αντράκλα.
Αφού σε φάγανε τα νυμφίδια που καιρός για νύφηΔεν έχω καμία νύφη να μην χαθεί το είδος σου.
Ωχχχ ....Ο Γιωργάκης....Αφού σε φάγανε τα νυμφίδια που καιρός για νύφη
Οπως και να το κανεις θελει 3 με 4 ωρες για να γινει!!στις λαγινες ειναι πιο ευκολη η διακριση στις κακαραντζες..στους αρσενικους ομως εχει τυχει να βρισκουμε κατι μικρες κακαραντζες μακροστενες και οταν τον βαραμε να θελει 3 ωρες στη χυτρα για να τον φας....σαν παλιοπροβατινα
Πρώτα τσιγάρισμα με λίγο λάδι-μετά τσιγάρισμα μόνο τα κρεμμύδια και έπειτα όλα μαζί στην χύτρα ταχύτητος.Οπως και να το κανεις θελει 3 με 4 ωρες για να γινει!!
Πωωωω μου τρέξανε τα σάλια...Πρώτα τσιγάρισμα με λίγο λάδι-μετά τσιγάρισμα μόνο τα κρεμμύδια και έπειτα όλα μαζί στην χύτρα ταχύτητος.
70 λεπτά από την ώρα που θα σηκωθεί η βαλβίδα σε χαμηλή φωτιά και είναι λουκούμι.
Τον τελευταιο τον εκανε η μανα μου στη ξυλοσομπα ... σηκωθηκε 6 η ωρα αναψε τη σομπα και εβαλε τη κατσαρολα πανω. Στις 1 το μεσημερι τον εβγαλε!!!!Πρώτα τσιγάρισμα με λίγο λάδι-μετά τσιγάρισμα μόνο τα κρεμμύδια και έπειτα όλα μαζί στην χύτρα ταχύτητος.
70 λεπτά από την ώρα που θα σηκωθεί η βαλβίδα σε χαμηλή φωτιά και είναι λουκούμι.
Παντέρμη ΚυπροΤα συκωτακια τρωγονται την ιδια μερα μεζες με το αυγο
Δεν το επιασα αλλα μαλλον δεν εχεις ξαναφαειΠαντέρμη Κυπρο
μέχρι και οι λαγοί γεννούν αυγά!!!!!