Η καραμπίνα είναι σαν να πας σε παρτουζα με την σύζυγο κ ενώ εσύ πηδας αβερτα έχεις την πεποίθηση οτι αυτή πλέκει κουλουράκιαΤο δικανο ειναι παντοτεινη αγαπη! Η καραμπινα......one night stand.

Η καραμπίνα είναι σαν να πας σε παρτουζα με την σύζυγο κ ενώ εσύ πηδας αβερτα έχεις την πεποίθηση οτι αυτή πλέκει κουλουράκιαΤο δικανο ειναι παντοτεινη αγαπη! Η καραμπινα......one night stand.
Ωραίος! Έτσι όπως τους πας όμως σε λίγο δεν θα βρίσκεις να βαρέσεις τίποταΕισα που προλαβαμε,μετα βροχηηηηηη
Γαζί τους πηγαίνεις φέτος εύγε….View attachment 59527
View attachment 59528
Εγώ ο πατέρας μου και ο ξάδερφος μου σήμερα. Αλλαγή τόπου και γκολ στο 90....
Λαγους εχει παντου.σκυλια θενε ομως να βγουνεμετα κλαινε τα κοπελια ηντανε δε εχουνε αυτιαδεςςςςγιατι ο κυριος γιαννης τους παη ταπααααα
Γαζί τους πηγαίνεις φέτος εύγε….
2 σπάνιους είδαμε χθες.Μίλησα πριν λίγο με έναν φίλο, το πρωί μόλις έβγαλαν τον λαγό πήδησε και ένας λύκος εκεί που κυνηγούσαν τα σκυλιά
Μάζεμα άρον άρον και δρόμο
αυτό έπαθα κι εγώΩραίος! Έτσι όπως τους πας όμως σε λίγο δεν θα βρίσκεις να βαρέσεις τίποτα![]()
Που να δεις τι γινεται με λυκους στα Γερανεια ορη πανω απο το Λουτρακι με λυκους!Δυτική Στερεά Αιτωλοακαρνανία
Είναι να σε θέλει και λίγο η τύχη2 σπάνιους είδαμε χθες.
Μείναμε όμως και το πήραμε το γουρουνάκι.
Έχεις δίκιο ... ήταν σχετικά ανοιχτό το μέρος ...Είναι να σε θέλει και λίγο η τύχη
Πρίν τέσσερα χρόνια είδε το σκυλί που πέρασε μπροστά και μετά από λίγο είδε και τον λύκο που ερχόταν από κοντά στον ντορό του και το γλύτωσε
Πέρσι όμως την έπαθε την ζημιά
Στα γουρούνια είναι λίγο πιό ασφαλές λόγω περισσότερων ατόμων και με την προϋπόθεση να είναι τα σκυλιά εντός της παγάναςΈχεις δίκιο ... ήταν σχετικά ανοιχτό το μέρος ...
Άλλη φορά τα έχουμε μαζέψει και έχουμε φύγει.
Θέλει προσοχή.
Πλέον είναι αμέτρητες ότι και αν ακούσω ή δώ δεν θα μου προκαλέσει εντύπωσηκοιτα Τζωρτζ...καθε φορα εκει βλεπω 6-7...αλλα αυτο αποψε ηταν απιστευτο...καθε 30 μετρα εβγαινε και απο μια....ρε σαν να ηταν κοπαδι με προβατα μεσα στο δρομο...δεν εχω ξαναδει τοσες πολλες
σε μερη που καθε χρονο περναμε λαγους δεν υπαρχει ουτε τριχα....αμολαμε σκυλια και πιανουμε ντορο 1 χιλιομετρο πανω και ψηλα σε αυτα τα μερη....εκει πηγαιναμε το δεκεμβριο αφου παντα κυνηγουσαμε και βρισκαμε λαγους χαμηλα....Πλέον είναι αμέτρητες ότι και αν ακούσω ή δώ δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση
Πώς να μείνει λαγός μετά, δεν έχει από που να φυλαχτεί
Αν λιγοστευουν οι λαγοι, λιγοστευουν για αλλους λογους και οχι επειδη τους τρωνε οι αρπαγες.Όπου ειναι λίγο πυκνό τους τρώει η αλεπού και για να γλυτώσουν πιάνουν τα ψήλωμα τα και φαλάκρα μέρη τα δε μικρά τα τρώνε όλα για αυτο κάθε χρονο λιγοστεύουν οι λαγοί
Λαθροθηρία-άρπαγες-υποβάθμιση βιοτόπωνΑν λιγοστευουν οι λαγοι, λιγοστευουν για αλλους λογους και οχι επειδη τους τρωνε οι αρπαγες.
Μια αλεπού τρώει περίπου. 140 λαγουδάκια το χρονο στην Κρήτη που δεν υπάρχουν αλεπούδες δεν προλαβαίνουν να Βαράνε λαγούςΑν λιγοστευουν οι λαγοι, λιγοστευουν για αλλους λογους και οχι επειδη τους τρωνε οι αρπαγες.