Έλα ρε τρέλα!!!!! Μπράβο!!!! Ξερό τον βλέπω!
Ναι πήρε τούμπα αλλιωτικη, δεν έκανε κιχ
Last edited:
Έλα ρε τρέλα!!!!! Μπράβο!!!! Ξερό τον βλέπω!
Μοντελάκι είσαι! ( γουρλης ο Άλεξ????)View attachment 60535
![]()
View attachment 60532
Εξαιρετικά αφιερωμένος ο σημερινός στο φιλαράκι μου τον @Alex37 που ήρθε και γνωριστήκαμε από κοντά και έπιασε και τόπο το δωράκι του. Ματωθηκε και το καινούριο μπουφάν.
Μοντελάκι είσαι! ( γουρλης ο Άλεξ????)
Είναι και κιμπαρης! Μην πάρεις 5 λαγούς τρείς! Το αγαπημένο του νούμερο!Γουρλης από ότι φαίνεται. Και μου το είπε κιόλας. 3 φυσίγγια 3 λαγούς θα φας με αυτά![]()
Τον είχα προσεγγίσει κ εγω αλλα δεν τα βρήκα με τον ατζέντη του.. Ζηταγε πολλα ρε Σταμ.... Το μετάνιωσα...View attachment 60535
![]()
View attachment 60532
Εξαιρετικά αφιερωμένος ο σημερινός στο φιλαράκι μου τον @Alex37 που ήρθε και γνωριστήκαμε από κοντά και έπιασε και τόπο το δωράκι του. Ματωθηκε και το καινούριο μπουφάν.
Είναι και κιμπαρης! Μην πάρεις 5 λαγούς τρείς! Το αγαπημένο του νούμερο!
Τον είχα προσεγγίσει κ εγω αλλα δεν τα βρήκα με τον ατζέντη του.. Ζηταγε πολλα ρε Σταμ.... Το μετάνιωσα...
Και στα ταίρια του Σταμάτη,καλοφόρετο και το μπουφάνView attachment 60535
![]()
View attachment 60532
Περίμενες να τον βγάλει φωτογραφία χλωρό ρε κουμπάρε, ξερό θα τον βγάλειΈλα ρε τρέλα!!!!! Μπράβο!!!! Ξερό τον βλέπω!
Εσύ θα τα δοκιμάσεις σε θήραμα και εγώ στον πίνακα ...Κάτσε γιατί από εβδομάδα θα έρθουν και τα gamebore![]()
![]()
ΩραίοςView attachment 60535
![]()
View attachment 60532
Έγινε φίλε μου δίκαιη μοιρασιάΕσύ θα τα δοκιμάσεις σε θήραμα και εγώ στον πίνακα ...
View attachment 60535
![]()
View attachment 60532
Και στα ταίρια του Σταμάτη,καλοφόρετο και το μπουφάν
Περίμενες να τον βγάλει φωτογραφία χλωρό ρε κουμπάρε, ξερό θα τον βγάλει
Μπραβο φιλε , και τα ταιρια του....!!!
Λανσαρεις μοδα στο βουνο βρε φιλαρα μου ???![]()
Ωραίος
Για σου ρε Σταματη
Μπραβο ρε φιλε και στα ταιρια του!!!
Αυριο τωρα που τριτωσε το πραμα και εχω βγαλει τρεις χωρις να μπορεσω καν να ριξω θα παρω και γω τον πρωτο μου![]()
Ωρεος ο Σταματης,εγω σημερα ειχε ελιες αυριο με το καλο θα παο.να δο κιολας αν αλαξανε χρωμα![]()