Σταμάτη κοίτα να δεις πως θα τραβάς φωτογραφία τον λαγό χωρίς να είναι αποκρουστική....Να σαι καλά. Ήταν όντως ψωμομενος λαγός. Και σήμερα καλά ήταν αλλά τουφεκιστηκε πολύ κοντά και η φωτό ήταν κάπως αποκρουστική. Μετά που γυρίσαμε σπίτι τον έβγαλα μια ποιο καλή χαχαχαχα
View attachment 39235
Σταμάτη κοίτα να δεις πως θα τραβάς φωτογραφία τον λαγό χωρίς να είναι αποκρουστική....
View attachment 39236
...έτσι αγκαλίτσα θα τον παίρνεις...![]()
στρατοοοο πρωτημο να περνω αγκαλιτσα ετσι τα δυποδα κουνελακιαααααΣταμάτη κοίτα να δεις πως θα τραβάς φωτογραφία τον λαγό χωρίς να είναι αποκρουστική....
View attachment 39236
Δικιο έχει ο πατέρας σου....αλλά που θα το βρει;;;Χαχαχαχαχα σωστός. Και σου έχω πει ρε Σταμάτη πρόσεξε θα τον χαλάσεις. Μην τουφεκας τόσο κοντά έλεγε ο πατέρας μου σήμερα χαχαχαχαχα
Δικιο έχει ο πατέρας σου....αλλά που θα το βρει;;;
Εγώ πάντως είμαι της άποψης ριξ'του όπου τον βλέπεις...(δεν εννοώ στα 100 μέτρα)...
Γειά σου ρε Σακαρε μερακλη!!!στρατοοοο πρωτημο να περνω αγκαλιτσα ετσι τα δυποδα κουνελακιααααα
![]()
Έκλαψα χαχαχαχαχαχ!Σταμάτη κοίτα να δεις πως θα τραβάς φωτογραφία τον λαγό χωρίς να είναι αποκρουστική....
View attachment 39236
5 σηκοματα σημερα κανενας στο σακουλη.πολη βροχη κακο μερος πολη πικνο η λαγοι διαολοι σκετη την κοπαναγαν πρην πανε τα σκυλια.και του χρονου ναμαστε καλα να τους βρουμε.
Καλη ληξη λαγοκυνιγοι