Τι να τους κανεις αμα δεν εχεις το ιστιοφορο ρεΉξερα αρκετούς κόμπους όταν έκανα ιστιοπλοΐα...τώρα καντηλίτσα και αν
Γιατι κανουν τα πραγματα δυσκολα απορω;
Χρύσανθε, νομίζω ότι η διαφορά με την θηλιά που αναφέρεις, είναι ότι η θηλιά δύσκολα ξεσφίγγει μετά όταν θες να την λύσεις. Ενώ με το σύστημα αυτό δεν σφίγγει τίποτα και λύνονται όλα σχετικά απλά. Έτσι μου φάνηκε όπως το είδα στα γρήγορα.Γιατι κανουν τα πραγματα δυσκολα απορω;
Τον κομπο αυτης της χρησης τον χρησιμοποιουμε απο παιδια οσοι ειμαστε μεγαλωμενοι σε χωρια που ειναι συχνα τα φορτωματα και οσοι ασχολουνται με μεταφορες
Κανεις μια θηλια απο υην οποια περνας το σχοινι φτιαχνοντας μια νεα κινητη θηλια
Αυτην την περνας στο αγκιστρο δεσιματος και τραβας με το βαρος σου μεχρι να πιασεις τερμα τα μποσικα και το φορτιο
Ακολουθως ασφαλιζεις
Ναι σε αυτο εχεις Δικαιο Βασιλη!Χρύσανθε, νομίζω ότι η διαφορά με την θηλιά που αναφέρεις, είναι ότι η θηλιά δύσκολα ξεσφίγγει μετά όταν θες να την λύσεις. Ενώ με το σύστημα αυτό δεν σφίγγει τίποτα και λύνονται όλα σχετικά απλά. Έτσι μου φάνηκε όπως το είδα στα γρήγορα.