A
AltairLusso
Τα ξύλα στο τελευταίο δίκαννο είναι αληθινά ή φίλμ;
Εγω για πρώτη φορά το συμπλήρωσα φέτος,και τις επόμενες μέρες θα σταλεί..Αλήθεια πόσοι το συμπληρώνουμε από εδώ μέσα;;;;
Υπάρχουν ακόμα στο βιβλίο.τιποτα δεν εχει αφαιρεθει.Εγω για πρώτη φορά το συμπλήρωσα φέτος,και τις επόμενες μέρες θα σταλεί..
Σωστή η κίνηση σου Απόστολε..
ΥΓ βλέπω ότι έχεις το βιβλίο του Μίχα στην εκδοση του 1997..Έχω την εκδοση του 1986..
Η οποία αναφέρει τον συκοφαγο σαν θηραμα και αλλά θηράματα που έχουν απαγορευτει,λύκος κλπ..Λογικά στο βιβλίο που έχεις θα πρέπει να έχουν αφερεθει σωστά?
Επρεπε να είχαν αφαιρεθει για μένα..Η τουλάχιστον να γραφτεί από κάτω ότι το κυνήγι τους στις μέρες μας απαγορεύεται.Υπάρχουν ακόμα στο βιβλίο.τιποτα δεν εχει αφαιρεθει.
Τασο δοικίμασε να κρατας και ημερολόγιο με ημερομηνιες θηραματα και τόπους..
Τελικά είναι το πιο ευαίσθητο σημείο τους ή εστίαση και το ζουμ, τα δύο μοτέρ.Nikon D90 με φακο 55-300 της ιδιας εταριας... Παρουσιασε κολλημα στην αυτοματη εστιαση, αργει πολυ η καθολου να εστιασει ειδικα με τερματισμενο το φακο κ ειδικα οταν δεν υπαρχει εμφανης αντιθεση με το περιβαλλον... ΑΚουγεται σαν να ζοριζεται το μοτερακι της εστιασης χωρις να ξερω ομως αν ειναι του φακου η του σωματους...
Καλως η κακως οταν θες να βγαλεις φωτογραφιες φυσης ειναι μεσα στο προγραμμα η μηχανη να ειναι εκτεθιμενη σε καιρικες συνθηκες κ χτυπηματα, ελπιζω να την βγλαω οσο πιο "ανωδυνα" γινεται...
Υ.γ Τωρα ειδα οτι εισαι φωτογραφος...
Ναι ερχομουν στη φυλαχτρα σου να πουμε κανα "μασαλι" και καπου βαθυνε αποτομα... .buy buy.Αφού φαίνεται ότι είσαι βρεγμένος μέχρι τις τσέπες του μπουφάν και το μέρος δεν δικαιολογούσε τόσο βρέξιμο. Είχες μπει σε κάποιο καναλάκι μέσα στο νερό μαζί με την μηχανή ...
Οχι εκεινη η καστανια ηταν την πρωτη φορα που ειχαμε ανεβει επανω....off Η καστανιά είναι βαρεμένη με εκείνο το fly target που σου είχα δώσει; .off
Η D90 ήταν πολύ καλή ερασιτεχνική κάμερα και οικονομικά προσιτή.Γιαννη το ζουμ ειναι χειροκινητο στις DSLR, η εστιαση μπορει να γινει ειτε χειροκινητα ειτε αυτοματα, εμενα μου παρουσιασε προβλημα στο αυτοματο... Απλα δεν γνωριζω αν το προβλημα ειναι στο φακο η στο σωμα μιας κ τα δυο συμβαλουν στην αυτοματη εστιαση στο συγκεριμενο σωμα της Nikon... Οπως κ να εχει την εχω στειλει στην αντιπροσωπεια κ αναμενω τα μαντατα...
Εχει περασει πολλα παντως η μηχανη, δεν μπορω να πω αρνητικα πραγματα για την αντοχη της, θα ημουν αδικος...
Οπως ειχα πει κ στο Γιωρικα καποια φορα πριν κανα τριαρι χρονια που την ειχα στον εβρο κ πηρε νερο, απο τη στιγμη που θελω οσο πιο κυνηγετικες φωτογραφιες γινεται κ στα ορια που με αφηνει ο εξοπλισμος μου, ειναι μεσα στο προγραμμα να συμβουν κ ατυχηματα... Απλα οι εποχες ειναι δυσκολες πλεον κ δεν μας περνει για τετοια απροοπτα...
Μαλιστα εκεινη τη μερα θυμαμαι μου ειχε βγαλει ο Γιωργος κ αυτη τη φωτογραφια η οποια ειναι απο τις αγαπημενες μου... Θυμαμαι μαλιστα που του ειχα πει πως να κατσει κ τι να κανει για να προλαβω οσο ακομα βγαζει να την "εκμεταλλευτω", τελικα συνεχισε ακαθεκτη η μηχανη...
Nαι στο Δαμκαλιδη την εστειλα... Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο να "μπαχαλεψω" τη μηχανη κ γι αυτο δεν επιχειρησα τιποτα... Που θεωρεις οτι μπορει να ειναι το προβλημα απο την εμπειρια σου?ο φακος που εχεις λογιακ δεν εχει δηκοτου μοτερ και περνει εντολη απο την μηχανη ..
αλλα δεν σε προλαβα και την εστειλες στου δαμκαληδη;(αντηπροσοποια)
Ευχαριστω, αυτο πιστευω κ εγω μιας κ οταν καθαρισα τις επαφες οσο μπορουσα βελτιωθηκε αρκετα το προβλημα... Οτι κ να ειναι πρεπει να φτιαχτει δυστυχως...ari μαλον θα την εχει πεξει καμια επαφη του φακου και γιαυτο ποτε δουλευει και ποτε οχι η ειναι αργη..
αλαζει ολη η πλακετα και εισαι οκ.
βαιβαια πριν αρχισουν θα σου πουναι κοστος και εαν πεις οκ..τοτε προχοραναι..