Ψυχιατρική νόσος της εποχής μας, χτυπάει κυρίως γυναίκες διότι σκέφτονται με το συναίσθημα, εκφράζουν τα μητρικά τους ένστικτα μέσω των ζώων. Διαφορετική βιολογία στον εγκέφαλο από άντρες άλλο μέγεθος άλλη δομή, οιστρογόνα. Τι ψάχνεις και εσύ ; Περιμένεις κατανόηση απο γυναίκες στη σήμερον ημέρα έχουν πάρει όλες απο ενα γατί και ένα σκυλί στην αγκαλιά και ζουν, κοιμούνται, τρώνε μαζί με τα ούρα τις τρίχες και τα κόπρανα.Πήγαμε στον γιατρό και εκει που περιμέναμε να βγουν καποια αποτελέσματα εξετάσεων ,έρχεται μια καργια με μια γάτα . Καθεται πιο πέρα και αρχίζει να μιλάει του σκύλου.Αυτός εν τω μεταξύ αμα δει άνθρωπο τρελαίνεται στις χαρες ,ποσο μαλλον αν του δείξει και ενδιαφέρον.
Μετα απο λίγο με ρωτάει "για κυνήγι τον έχετε ; "
Αμέσως κατάλαβα τι καργιόλα ειναι.
Ναι ,της απαντάω . Ε , αυτό ήταν .Σχεδόν μου γύρισε και την πλάτη και σταμάτησε να μιλαει ακόμη και του σκύλου.
Δεν υπάρχουν λόγια παίδες. Μας έχουν πάρει φαλάγγι οι αgaμητες πάσης ηλικίας.
Το θέμα είναι ότι έχουν ξεπεράσει κατα πολύ τα σκυλιά και τις γάτες και έχουν φτάσει στους λύκους και στις αρκούδες.Ψυχιατρική νόσος της εποχής μας, χτυπάει κυρίως γυναίκες διότι σκέφτονται με το συναίσθημα, εκφράζουν τα μητρικά τους ένστικτα μέσω των ζώων. Διαφορετική βιολογία στον εγκέφαλο από άντρες άλλο μέγεθος άλλη δομή, οιστρογόνα. Τι ψάχνεις και εσύ ; Περιμένεις κατανόηση απο γυναίκες στη σήμερον ημέρα έχουν πάρει όλες απο ενα γατί και ένα σκυλί στην αγκαλιά και ζουν, κοιμούνται, τρώνε μαζί με τα ούρα τις τρίχες και τα κόπρανα.
Δεν τηΠήγαμε στον γιατρό και εκει που περιμέναμε να βγουν καποια αποτελέσματα εξετάσεων ,έρχεται μια καργια με μια γάτα . Καθεται πιο πέρα και αρχίζει να μιλάει του σκύλου.Αυτός εν τω μεταξύ αμα δει άνθρωπο τρελαίνεται στις χαρες ,ποσο μαλλον αν του δείξει και ενδιαφέρον.
Μετα απο λίγο με ρωτάει "για κυνήγι τον έχετε ; "
Αμέσως κατάλαβα τι καργιόλα ειναι.
Ναι ,της απαντάω . Ε , αυτό ήταν .Σχεδόν μου γύρισε και την πλάτη και σταμάτησε να μιλαει ακόμη και του σκύλου.
Δεν υπάρχουν λόγια παίδες. Μας έχουν πάρει φαλάγγι οι αgaμητες πάσης ηλικίας.
Σε τέτοιες όσο καλές και να είναι αν το επιχειρήσεις νομίζω ότι το σύστημα τους δουλεύει σαν κιμαδομηχανή . Με τη διαφορά ότι βάζεις λουκάνικο και το βγάζεις μαρούλι κομμένο έτοιμο για σαλάταΔεν τηκαι σύ ρε Μήτσο? Ψυχικό θα έκανες!