Κυνηγετική Γωνιά

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πήγαμε στον γιατρό και εκει που περιμέναμε να βγουν καποια αποτελέσματα εξετάσεων ,έρχεται μια καργια με μια γάτα . Καθεται πιο πέρα και αρχίζει να μιλάει του σκύλου.Αυτός εν τω μεταξύ αμα δει άνθρωπο τρελαίνεται στις χαρες ,ποσο μαλλον αν του δείξει και ενδιαφέρον.
Μετα απο λίγο με ρωτάει "για κυνήγι τον έχετε ; "
Αμέσως κατάλαβα τι καργιόλα ειναι.
Ναι ,της απαντάω . Ε , αυτό ήταν .Σχεδόν μου γύρισε και την πλάτη και σταμάτησε να μιλαει ακόμη και του σκύλου.
Δεν υπάρχουν λόγια παίδες. Μας έχουν πάρει φαλάγγι οι αgaμητες πάσης ηλικίας.

Πήγαμε στον γιατρό και εκει που περιμέναμε να βγουν καποια αποτελέσματα εξετάσεων ,έρχεται μια καργια με μια γάτα . Καθεται πιο πέρα και αρχίζει να μιλάει του σκύλου.Αυτός εν τω μεταξύ αμα δει άνθρωπο τρελαίνεται στις χαρες ,ποσο μαλλον αν του δείξει και ενδιαφέρον.
Ναι ,της απαντάω . Ε , αυτό ήταν .Σχεδόν μου γύρισε και την πλάτη και σταμάτησε να μιλαει ακόμη και του σκύλου.
Ψυχιατρική νόσος της εποχής μας, χτυπάει κυρίως γυναίκες διότι σκέφτονται με το συναίσθημα, εκφράζουν τα μητρικά τους ένστικτα μέσω των ζώων. Διαφορετική βιολογία στον εγκέφαλο από άντρες άλλο μέγεθος άλλη δομή, οιστρογόνα. Τι ψάχνεις και εσύ ; Περιμένεις κατανόηση απο γυναίκες στη σήμερον ημέρα έχουν πάρει όλες απο ενα γατί και ένα σκυλί στην αγκαλιά και ζουν, κοιμούνται, τρώνε μαζί με τα ούρα τις τρίχες και τα κόπρανα.

Ψυχιατρική νόσος της εποχής μας, χτυπάει κυρίως γυναίκες διότι σκέφτονται με το συναίσθημα, εκφράζουν τα μητρικά τους ένστικτα μέσω των ζώων. Διαφορετική βιολογία στον εγκέφαλο από άντρες άλλο μέγεθος άλλη δομή, οιστρογόνα. Τι ψάχνεις και εσύ ; Περιμένεις κατανόηση απο γυναίκες στη σήμερον ημέρα έχουν πάρει όλες απο ενα γατί και ένα σκυλί στην αγκαλιά και ζουν, κοιμούνται, τρώνε μαζί με τα ούρα τις τρίχες και τα κόπρανα.
Το θέμα είναι ότι έχουν ξεπεράσει κατα πολύ τα σκυλιά και τις γάτες και έχουν φτάσει στους λύκους και στις αρκούδες.
Η πλάκα είναι ότι μεταξύ των άλλων μας απαγορεύουν να βρισκόμαστε στο δάσος γιατί εκεί δεν έχουμε καμία δουλειά ,εφόσον ζει η αρκούδα και ο λύκος Κάθονται από τον καναπέ και από το διαμέρισμα και κάνουν κριτική αλλά το κυριότερο την προσπαθούν να αλλάξουν και τον τρόπο ζωής μας κατά τα δικά τους πρότυπα.
Κοίτα απάντηση που μου έδωσε κάποια η οποία υποστήριζε ότι δεν έχουμε καμία δουλειά στο δάσος οταν της ειπα μερικα .

1752323539426.jpeg

Μετα την ρώτησα " έχεις να το κάνεις πολλά χρόνια ; "

Last edited:
Δεν τη .sex hard. και σύ ρε Μήτσο? Ψυχικό θα έκανες!

Δεν τη .sex hard. και σύ ρε Μήτσο? Ψυχικό θα έκανες!
Σε τέτοιες όσο καλές και να είναι αν το επιχειρήσεις νομίζω ότι το σύστημα τους δουλεύει σαν κιμαδομηχανή . Με τη διαφορά ότι βάζεις λουκάνικο και το βγάζεις μαρούλι κομμένο έτοιμο για σαλάτα

Back