Κυνηγετική Γωνιά

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έκανα ένα φραπεδάκι και τώρα θα σας πω μία ιστορία.
Αρχές Μαΐου εμφανίζονται στο δεξί μου χέρι εδώ στον δείκτη και τον μεσαίο δύο σπυριά τα οποία μοιάζουν με μυρμηκιά Δεν έχουν κεφάλι ,δεν φαίνεται κάποιος ερεθισμός απλά ένα εξόγκωμα του δέρματος. Μετά από λίγες μέρες εμφανίζονται δύο το ένα δίπλα στο άλλο στο κάτω μέρος της δεξιάς μου παλάμης.
Φαντάστηκα ότι είναι μυρμικές γιατί είχα βγάλει και παλιότερα και είχα κάνει κρυοπηξία.
Όταν έφυγα για το χωριό για λίγες μέρες, άρχισαν να βγαίνουν κι άλλα και συνέχισαν και μετά την επιστροφή μου στην Aθήνα , φτάνοντας συνολικά και στις δύο παλάμες γύρω στα 18 . Mάλιστα με γρήγορο ρυθμό και με πολύ γρήγορη ανάπτυξη.
Όσο οι ημέρες περνούσαν τότε εμφάνιζαν ένα μικρό κεφάλι κάπως περίεργο. Η ωρίμανσή τους αργούσε πάρα πολύ . Μεγάλωναν δημιουργούσαν μία κοκκινίλα και στο τέλος το κεφάλι γινόταν σαν πληγή και σαν να δημιουργείται ένας κρατήρας. Στην αρχή το απέδωσα σε άγχος Παράλληλα μου πέρασε από το μυαλό μήπως είναι και από τα χόρτα που έκοβα
, ομως είχαν προηγηθεί .
Πριν λίγες μέρες γιατί είχε καιρό που μου είχε μπει υποψία κάνω μία αναζήτηση να δω δερματικά προβλήματα στον άνθρωπο από καλαζάρ Εκείνη τη στιγμή ήμουνα βόλτα έξω με το σκύλο. Με το που μου εμφάνισε τις φωτογραφίες ειλικρινά πάγωσα . Ηταν σαν να ήταν φωτογραφίες από το χέρι μου. Δεν σας κρύβω ότι με έπιασε πανικός και αγχώθηκα πάρα πολύ Επιχειρώ να κλείσω ραντεβού σε ιδιωτικό νοσοκομείο που είναι συμβεβλημένο με την ασφάλεια αλλα η αναμονή ήταν τέτοια που έκλεισα το τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα.
Με προτροπή της γυναίκας μου κλείνω ραντεβού σε μία δερματολόγο που είναι εδώ κοντά στο σπίτι . Οταν πήγα στο ιατρείο επί 15 λεπτά μου μιλούσε ότι ζούμε μέσα σε ένα φάσμα 5g και ακτινοβολιών ,ότι πρέπει να αντισταθούμε στα κινητά τηλέφωνα, στα ασύρματα τηλέφωνα που έχουμε στο σπίτι μας και προπάντων να αντισταθούμε σε όλα τα εμβόλια που θέλουν να μας κάνουν γιατί έχουν σκοπό να μας αλλάξουν το dna και σε αυτό είναι ακόμη και η θρησκεία ενάντια .
Αφού είπε, ειπε ,είπε ένα σωρό να μην τα χαρακτηρίσω , αποφασίζει να με ρωτήσει γιατί πήγα και τότε έριξε μία ματιά στο πρόβλημά μου.
Μου λέει δεν βλέπω να είναι κάτι ιδιαίτερο, βάλει οξυζενέ!!!
Τα μαζεύω και φεύγω ψάλλοντας διάφορους ύμνους και αποφασίζω να κλείσω ένα ραντεβού επί πληρωμή σε αναπληρωτή διευθυντή του νοσοκομείου δερματολογικών παθήσεων Συγγρός.
Το ραντεβού λοιπόν ήταν σήμερα το μεσημέρι πολύ το πρώτο πράγμα που είπα στον γιατρό ήταν υποψία που είχα.
Τα κοίταξε ,οτι βεβαια εχει απομείνει , του έδειξα και μερικές φωτογραφίες και το μόνο που πήρα σαν απάντηση είναι ότι ναι, θα μπορούσε να είναι ! Μάλιστα αυτό μου το είπε τρεις φορές.
Δεν υπάρχει τρόπος δερματολογικού ελέγχου στη φάση που είμαι τώρα μου είπε γιατί θα πρέπει να υπάρχει υγρό να πάρουν δείγμα να το δουν στο μικροσκόπιο και να γίνουν και διάφορες εξετάσεις. Μου έγραψε όμως μία σειρά από στοχευμένες αιματολογικές εξετάσεις και μου έδωσε και κάποια φάρμακα για δύο εβδομάδες.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η υποψία παραμένει και ανοίγονται δρόμοι για νέες περιπέτειες.
Το πίπα κώλο το ξέρετε ;;;
Περαστικά Δημήτρη!

Back