Κυνηγετική Γωνιά

Καλημέρα .
Παντού υπάρχει ένας μαλάκας και το σίγουρο είναι ότι είναι οι περισσότεροι ανάμεσά μας.
Πήγαν στο πάρκο έφαγαν την πίτσα ήπιαν τι σκατά ήπιαν τάισαν με κονσερβα και τη γατούλα και τα παράτησαν όλα εκεί και έφυγαν για να έρθει ο σερβιτόρος " με τα μαζέψει.
Οταν αντικρίζεις τέτοια εικόνα πρωί στο πάρκο , δεν το περνάς αδιάφορα και φυσικά δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο σημείο

1746512395606.jpeg
1746512421712.jpeg

Καλημέρα παλικάρια. Έχω πάει τα χαρτιά μου για άδεια αγοράς όπλου στην ασφάλεια Δραπετσώνας εδώ και 4,5 εβδομάδες. Εδώ και 2 εβδομάδες είναι έτοιμη και δεν την έχει υπογράψει ο διοικητής. Από Παρασκευή σε Τρίτη με πάνε, τις άλλες ημέρες δεν δουλεύει στο γραφείο μάλλον...

Καλημέρα παλικάρια. Έχω πάει τα χαρτιά μου για άδεια αγοράς όπλου στην ασφάλεια Δραπετσώνας εδώ και 4,5 εβδομάδες. Εδώ και 2 εβδομάδες είναι έτοιμη και δεν την έχει υπογράψει ο διοικητής. Από Παρασκευή σε Τρίτη με πάνε, τις άλλες ημέρες δεν δουλεύει στο γραφείο μάλλον...
Εχει πολύ δρόμο ακόμη απ τα πασαλίματα και τα ταχυδακτυλουργικά για να γίνουμε οργανωμένη χώρα.

Ακούτε τωρα και το άλλο.
Φέτος έφυγα απο τη δουλειά 30 Σεπτεμβρίου. Ομως οι κρατήσεις που μου έκαναν καθε μήνα ήταν τόσες που αντιστοιχούσαν μεχρι τέλους του χρόνο. Οπότε κάνοντας την φορολογική δήλωση μου βγάζει επιστροφή 750€.
Στις 15 Απριλίου μου καταθέτουν 630€. Παίρνω τώρα τηλέφωνο να δω γιατί και η απάντηση είναι οτι μου παρακράτησαν τον υπόλοιπο απλήρωτο ΕΝΦΙΑ που τρέχει για το 2025. Αυτόν που είναι σε 12 μηνιαίες δόσεις δηλαδή.
Αφου ειναι σε 12 δόσεις γιατί μου τον κρατάνε ολο το υπόλοιπο ;
Πιερακάκη το καβουρδίζεις το αμύγδαλο ;

Back