Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λόγω απεργίας των λιμενικών αναγκάστηκα να παρατείνω τις διακοπες μου για άλλες 4 μερες, αλλα υπάρχουν και χειρότερα
Παύλο, καταλαβαίνω το δράμα που περνάς φίλε...
Ευτυχώς εγώ πρόλαβα να φύγω...:mad:.kkk..fiurius..smashfrak..hit..hair.
Οχι ρε φιλε, δεν εχω ερθει στο νησι, θα με μπερδεψες με αλλον... .yelling..sarcastic.

Εγω σου ειπα να τους προσεχεις αυτους... .hair.Πρωτα σου εκαναν τους φιλους κ μετα σε εδωσαν στεγνα... .sarcastic..sarcastic.

Ε βεβαια...Τωρα εξηγουντε ολα....my man. γι αυτο ηθελαν τα παιδια στο νησι, τον αλλο μεσηλικα της παρεας Altair Lusso....banana. κ αρχιζαν τα σχολια περι εμπειριας, ο παλιος ειναι αλλιως, μαλλι μπαμπακι ψ....η φαρμακι κ τα σχετικα... Ειχαν βαλει στο ματι τα ΚΑΠΗ του μαντσεστερ... .buy buy..sarcastic. Οι πιο μικρες σας κουραζουν????? .yelling..yelling..yelling..love1..very happy.
.vert funny..vert funny..crying smile.
Μπορεί να αργείς άλλα οι πρόγκες που πετάς, είναι πρόγκες ιδιογόμωσης...

Ε............τοτε, θα εχεις πολλες ιστοριες να λες στα εγγωνιασου.sexy girl..badboys..homework.weather1

Γατακια... .yelling.Θα κουμπωσω καμια καννη Mossy 835 και θα χωνευει οτι γεμιζεται... .buy..sarcastic.

Μπορεί να αργείς άλλα οι πρόγκες που πετάς, είναι πρόγκες ιδιογόμωσης...
.sarcastic.
Λειπει κ ο Altair Lusso ρε γαμωτο να τον παρει κ αυτον η μπαλα... .hit..yell at.

.flamenco.
Που να τα φερει κ η ζωη καποια στιγμη να βρεθουμε σε τιποτα διπλανα καρτερια στον Εβρο... .evil..sarcastic.
Αρι ψήνω ήδη skyfall και venetatos για skybusting competition παρέα με τα αλλα γνωστά Τουφεκιά του Δ. Πληρώνω δε απο τη τσέπη μου επαγγελματία cameraman για να συλλάβει με τη κάμερα του τις hard core τουφεκιες!!!

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι σε καφέ-μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο που έμενα, για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...
Μπράβο Χρήστο και στην επόμενη...

Παρεάκια σε όλη την Ελλάδα! Είστε και γαμώ τις παρέες!! Είμαι τυχερός που σας γνώρισα (εκτός από τον Τζίμη που είναι λίγο γρόθος .sarcastic.) και τα καλύτερα έρχονται μάγκες. Πίστη να έχετε και να είστε ακέραιοι χαρακτήρες!!
καλησπερα παρεα.παντα τετοια παιδια.βλεπω μια πανελλαδικη ενωση συμφορουμιτων.σε λιγο θα φτιαξουμε και κομα.ρε βασιλακη που το εμαθες το γροθος?μπας και κρατας απο μας εδω κατω?
.RESPECT..RESPECT.

Οχι ρε φιλε, δεν εχω ερθει στο νησι, θα με μπερδεψες με αλλον... .yelling..sarcastic.

Εγω σου ειπα να τους προσεχεις αυτους... .hair.Πρωτα σου εκαναν τους φιλους κ μετα σε εδωσαν στεγνα... .sarcastic..sarcastic.

Ε βεβαια...Τωρα εξηγουντε ολα....my man. γι αυτο ηθελαν τα παιδια στο νησι, τον αλλο μεσηλικα της παρεας Altair Lusso....banana. κ αρχιζαν τα σχολια περι εμπειριας, ο παλιος ειναι αλλιως, μαλλι μπαμπακι ψ....η φαρμακι κ τα σχετικα... Ειχαν βαλει στο ματι τα ΚΑΠΗ του μαντσεστερ... .buy buy..sarcastic. Οι πιο μικρες σας κουραζουν????? .yelling..yelling..yelling..love1..very happy.
Αρι σε καθε παρεα ο κομαντοντος ειδικον αποστολον (μαμαδες) ειναι πολυτιμος σαν το διαμαντι.....sarcastic..sarcastic.

Πριν λίγο σκοτείνιασε και ρίχνει πυκνό χαλάζι με αστραπόβροντα...
Ότι πρέπει δηλ. για να κάνει ζημιά στα δέντρα και τα φυτά καθώς και στους νεοσσούς των πουλιών αλλά και στα νεογνά λαγουδάκια...
Και να σκεφτείς ότι το Οκτωβρη-Νοέμβρη που ''παρακαλάμε'' για βροχές το ρίχνει στην ξηρασία...

Καληςπερα απο τη φημισμένη παραλία που έλεγε και ο skyfall

2cot185.jpg
t

Λόγω απεργίας των λιμενικών αναγκάστηκα να παρατείνω τις διακοπες μου για άλλες 4 μερες, αλλα υπάρχουν και χειρότερα
Παυλο ευτυχως που πηγες σε αυτη τη παραλια τετεια εποχη γιατι απο τον αλλο μηνα θα ειναι γεματη απο κατι πολωνεζες ρωσσιδες τσεχες ουγγαρεζες 1.80 το λιγοτερο χαλια μαυρα,να σκευφτεις ουτε λεφτα για κανονικο μαγιο δεν εχουν και φορανε κατι μικροσκοπικα μαγιο στριγκακια νομιζω τα λενε.sarcastic..sarcastic.

Ναι οι μικρες θελουν πολυ ρελιασμα κ τους κουράζει. .yel..sarcastic..yelling.;)

καλημέρα στην παρέα :)

να με παίρνεις το πρωί τηλ. να σε ξυπνάω.......Μάκης αφύπνιση
δεν θέλω μεγάλη αμοιβή....μιά καρυδόπιτα τον μήνα .ha ha ha.

Εσύ δεν χρειάζεται να με ξυπνάς κάθε μέρα για μια καρυδόπιτα το μήνα, βολέυομαι κ με ένα απο τα περίφημα πεινιρλί τον Αύγουστο.....sarcastic.

Παυλο ευτυχως που πηγες σε αυτη τη παραλια τετεια εποχη γιατι απο τον αλλο μηνα θα ειναι γεματη απο κατι πολωνεζες ρωσσιδες τσεχες ουγγαρεζες 1.80 το λιγοτερο χαλια μαυρα,να σκευφτεις ουτε λεφτα για κανονικο μαγιο δεν εχουν και φορανε κατι μικροσκοπικα μαγιο στριγκακια νομιζω τα λενε.sarcastic..sarcastic.
Ευτυχώς που μου τόπες Γρήγορη, για να πω στη Γυναίκα μου οτι θα κατέβω τον αλλο μήνα κανα τετραήμερο για να παρω τη μάνα μου στο γιατρό .my man.

Status
Not open for further replies.
Back